Boli ste už v Gyn - Five na IVF?
Chcem sa vas opytat ci ste tam boli?Mate tam nejake skustenosti??Ja tam chodim gyn fiv ale piatok tam idem odbor krv zistit ci som tehotna alebo ne.Ak sa mi nepodari tak idem na umelom oplodenie.A na umelom oplode 🙂 nie tam robia gyn fiv alebo nekde do nemocnice ruzinovej??Lebo ma poslali do ruzinova ked som bola na laparoskopiu.Takze chcela som vas vediet.Dakujem
@balinka ahojky 🙂
tak to ti verim ja to poznam a musim sa priznat ani ja to nikdy nevydrzim a testujem o 106 😀 😀
vzdy ked som urobila testik ,tak som si povedala ,ze to nevadi ze nic neukazalo ze je skoro takto som sa utesovala aj ked som tusila ,ze to asi bude zle 😢
ja trpim silnymi migrenami a vedela som ,ze ak pride hnusna migrena pre ktoru vracam aj 3 dni 😝 😝 😝 , tak ze s toho nic nebude 😒
aj teraz idem do toho s tym ze ak pride migrena tak znova nic 😖
KET by mal byt cca koncom buduceho tyzdna ak vsetko pojde ako ma a babulka sa rozmrazia v piatok idem na sono som 10 DC 😕
@balinka vsak aj mne po ET prisla na 7-8 den a to som et mala 2x a vzdy to prislo este pred testom 😢
a Ket som mala tiez 2x a mrcha neprisla aj ked som mala test negativ. prisla az ked som vysadila lieky na cca 3-4 den 😝 ,tak nato by som sa vobec nespoliehala ☹
pekne si vychutnavaj ze si tehu 😉
ja viem je to tazke 😉
uvidis ,ze ich teraz uvidis 😉
budu krasne // 😵
ahoj balinka no co je s tebou 😕
ja som bola vcera na kontrole a nevyzera to dobre 😢 bola som 10 DC a sliznica bola iba 5 mm 😢
co je velmi malo uz teraz som s toho dost smutna a mam pocit ,ze sa to zase nepodari 😖 😖
dokina povedala aby som si davala o jeden estrofem naviac tak beriem 3x3 tak som zvedava 😕
v utorok idem na dalsiu KO budem 14 DC tak snad este porastie. citala som ,ze je dobre pit alchem. cajik a cervene vinko ,ze tiez je dobre tak uvidim ☹
@matiasko ahojko 😉 bola som u maminy a bez netu 😉 ja nic nove,dnes som si robila dva testy a jeden negativny a ten jeden,no nieco tam je,nejaky duch,ale podla mna je to nic 😒 idem vo stvrtok na krv,tak som zvedava 😉 a kto ti robil utz?ked diplomovana sestra,tak tomu,by som moc neverila,aj mne povedala,ze je osem a tri dni pred tym mi povedal moj gynekolog,ze je 12 mm.nebud smutna a musis verit 😉 ja tiez pijem alchemilku a ja cervene vino som pila kazdy den. 😲
@balinka ahoj bali 😵
vcera som sa akosi nedostala na net 😒
noo vidis ak je tam duch tak to je dobre 😵 😵 😵 , lebo do mocu sa hcg dostava pomalsie ale v krvice je 100%
uvidis 😉
tak ja som dnes bola na kontrole a bola 9 mm ,tak ze vraj je to v poriadku ale davku musim mat 3x3 estrof. a dnes uz zacinam aj s utrosom a vo stvrtok mi maju volat ,ze kedy bude v piatok KET 😵
mojka ty pijes este alchemilku 😕
lebo je tam pisane ,ze v tehotenstve by sa pit nemala 😕
ano 1 USG mi robila ta dipl. sestra ale este som to skontrolovala na monitore a naozaj tam bolo 5 mm 😠
no nevadi kaslem uz nato ked sa to upravilo 😉
nie ja som to vycitala na tom cajiku co mam 😕
vypytala som si v lekarni alchemilkovy cajik a dali mi ze pockaj vycitam to
no nic som take nevycitala 😕 😕
iba ze kontryhelovy caj 😕 😲 😀
vsak som si aj myslela 😀 😀
a nic ine tam neni napisane iba na co to je a ze sa neodporuca v teho 😕
kaslat na to pijem je do stbrtka a potom konec 😔
vsak co sa ma stat tak sa stane ,ci pijes caj alebo nie 😕
vsak to .ja si osobne myslim ,ze ked to ma prist tak to pride aj bez vsemoznych cajickov atd. a ked to nema byt tak mozeme spavat aj v stojkach aj tak to nebude 😀
ja som dnes v praci zapila utros a citila som sa ako keby som vypila flasu fernetu 😀 😀
to sa mi este nestalo normalne som nemohla zaostrit a ani hovorit som poriadne nevedela 😀 😀
este sa mi to nestalo 😕 😕 😕
lebo sam rano isla z Gynu a ze ho zapijem cestou do prace 😝 😝 aby som stihala od dnesneho dna dat 3x2
niekedy ked som bola minule a nemala som moznost ho zaviest tak som tiez zapila ale nic take som nemala az dnes 😀 😀 ako keby som bola na mol ozrata ani chodit poriadne no normalne ako riadne pod parou 😀 😀
ja neviem uz som asi prehormonovana tak preto ta reakcia 😅

@matiasko ahoj.dakujem 😉 uz som si kupila testiky,ale zajtra je este len siedmy den,tak to je aj tak skoro,aj tak by to neukazalo,aj keby ze som tehu 😒 tak strasne sa bojim a to cakanie je katastrofa 😲