Čakanie medzi stimuláciami IVF

januska1905
29. apr 2021

Ahojte. Viete preco sa medzi stimulaciami caka aspon tri mesiace? Mne bolo povedane, ze sa pri stimulke minuli vajicka a preto ta prestavka. Aby dozreli dalsie. Aj vam to vysvetlovali?

martinaju
29. apr 2021

@januska1905 ono je to skôr kvôli poistovni. O minutí vajíčok počujem prvý krat 🙈. Zena ma uz davno urcene kolko bude mat vajicok za zivot a co ako teraz ked jeden mesiac mala viac tak dalsi ziadne? 🙈😃 to je nejaka blbost. Keby sa už “minuli” tak sa “minuli” navždy. Možno skôr chcú telo nechať oddychnuť ale myslím že to je hlavne kvôli poisťovni.

januska1905
autor
29. apr 2021

Akoze nie uplne minuli, ale stimulaciou sa minuli tie ktore dozrievaju kazdy mesiac. Ze ich na zaciatku cyklu zacne rast viac, ale nakoniec vitazi dominantny folik. A my sme to stimulaciou minuli. Neviem to vysvetlit ako mi to hovoril. Myslim ze poistovni je to jedno. Proste mas narok na tri co preplacaju oni. Aspon u vseobecnej nic take spominane nebolo, nejaky odstup

e1i
29. apr 2021

@januska1905 hormony pri ivf sú obrovska záťaž tak aj preto ta pauza aby si telo oddychlo. Na vyplnenie cakania doplň vysetrenia ak este nemáš a hned to ubehne.

gabrielamodrykonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre