Čakanie po embryotransfere
Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem
Mozem brat kys listovu? Dakujem.
ahojte, ja sa chystam na moje prve IVF, este len stimulujem, ale za nejake dva tyzdne sa k vam pridam 😉 teda dufam ze k transferu dojde 😉 Kolko vajicok vam odobrali, a mate aj nejake mrazaciky? Este by som sa chcela spytat, na kolky den cyklu ste mali odber vajok a na kolky ET? Drzim vam vsetkym velmi palce !
Ja som mala tiež na 15deň odber a na 20 vklad.Odobrali mi 11vajíčok z toho sa nám 5oplodnilo a po PK ostali 2 ktoré sme použili 😉
@gabika_83 ja som mala dlhy protokol odber na 18dc a vklad 23dc ...12 vajicok sme mali z toho bolo 9 zrelych ale oplodnilo sa len 6 jedno sa pomaly vyvijalo tak to sme zrusili a jedno mi vlozili a mame 4 mrazakou 2po pk a 2 dvojbunkove ....momentalne som druhy den po vklade tak som v obdobi cakania 🙂
Ahojte kocky no ja doteraz som mala bolesti v podbrusku aj pri vstavani z postele aj krize ma boleli a dnes rano mi nic neni dufam ze uz je babatko uhniezdene ....ja viem kazda zena ma ine tehotenstvo ale ja neviem este ake to je som zmetena :-/ ach ...dnes 3den po et
Kocky a beriete aj niejake vitaminy ak ano ake a na co su to ?
Ahoj berem femibion a vit d,e, a uz len jednu kayanske korenie
@zuzanka595 ja neberiem nic ale planujrm si ist zajtra kupit aspon kyselinu listovu ....a ako sa citis?
@pauliq urcite ju mozes brat 🙂 ...ako sa citis? Nieco nove?
...ja uz necitim ani podbrusko ani krize tak len dufam ze bude vsetko ok ani nafuknuta som uz neni .....a inak o pol desiatej som mala vklad v pondelok a cca po dvoch hodinach som zacitila dva krat take pichnutie je dost mozne ze by to mohlo byt uz vtedy uhniezdenie nebolo by to skoro? Ale fakt take vyrazne pichnutia to boli
@koka231 ahojcek 🙂 no ked idem na wc uz ma nestipe co na tesi 😊
Bolia ma iba krize stale, a obcas v podbrusku. Snazim za lezat s vyl nohami.
Btw celu noc sa mi snivalo ze zbieram 💩 😂😂😂😂
@zuzanka595 prosim ta ten femibion kupim v lekarni? Dakujem.
@koka231 celkom dobre obcas ma co tam pochne nieco ale snazim sa nesledovat,musim fungovat.varit atd 😀 kup si femibion 1 tam je Všetko
@pauliq ano normalne v lekarni ale kup 1
@zuzanka595 takzr uz neoddychujes niejako extremne 🙂
@pauliq
@koka231 aj mne dr.povedala ze nemam prehanat stym odychovanim,dva dni som mala kludovy uplny rezim a te raz zacinam pomaly fungovat,nic tazke nezdvihat,,ale s pomensim tempom varim pre syna do skoly,a tak pomaly 😀 😀 😀 😀 😀 co budeme lezat do deviateho mesiaca? 😀 😀 😀 😝 😝 😝 ziaddny sport,skakanie behanie a sex je zdravy vraj!!?????😘
@pauliq ja som tiez na pnke
@zuzanka595 mne povedali ze len v den odberu oddychovat 🙂 a potom mozem pomaly normalne z rozumom fungovat presne nic tazke nedvihat nenamahat sa moc ..ale ja som uz vcera poobede isla do mesta som si potrebovala nakup spravit tak sme s mm isli 🙂 a dnes polihujem este 🙂
@koka231
@zuzanka595 ja len tieto dva dni. Lebo nechat to na zvysku rodiny asi psych nezvladnem 😂
Len ja som najviac unavena z toho pitia. 4 litre. Ja som normalne vypila tak pol litra max liter. Od 6 rana mam uz vyse litra vypite. Na krv pojdes uz k vam ci do Ba?
@zuzanka595 to sa vola ze femibion 1? Tak to mam pytat?
@koka231 jasne pomaly ja tiez idem varit lebo zomreme od hladu a polievku musim mat 🙂 😉 a este je mm doma tak nakup spravil ale dnes musim po maleho ja,ale vela polyhujem 😝
@pauliq na krv mam ist gynekologovi,a ano vola sa to femibion 1 pred tehotensvom a pocas dvoch prvych mesiacoch potom je 2\3 do porodu
@pauliq mozno ti tie 💩 prinesu stastie 😂.
Ja tiez mam obcas pichnutia, hlavne pri namahe. Vcera som sa navyse presuvala, tak som sa tomu nevyhla, ale inac sa snazim fyzicky setrit. No tie pocity by som prirovnala k mojmu normalnemu PMS, ved maternica je dobre vystlana uz ku koncu cyklu, tak ta vaha a velkost asi robia svoje 😉 Takze na to sa nenamotavam, ale tiez mi lezie na nervy to 'obmedzovanie' akoby sme uz boli tehotne aj ked nevieme vyslesok este. Len kto bude riskovat?
@pauliq na krv ja uz idem do NR aj ja mam uz vyse litra vody od rana v sebe 😃😃😃
@zuzanka595 moj mm isiel dnes uz do prace v pondelok a vcera bol doma ale dnes uz isiel tak som sama ☹

@maminka1986 dakujeme za povzbudive slova 😀