icon

Čakanie po embryotransfere

koka231
2. feb 2016

Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem

farebnymotylik
10. feb 2016

@osky dakujem 🙂

miminka013
10. feb 2016

Ahojte dievcata dlho som sem nepisala lebo som potrebovala preplakat a hlavne prijat tu pravu ze sa to nepodarilo ☹ ..... ale vam vsetkym ostatnym cakatelkam to velmi prajem nech mam radost aspon z vas

zuzanka595
10. feb 2016

@miminka013 co sa stalo?dlhsie som nebola tak neviem.dakujem

koka231
autor
10. feb 2016

AHOJTE baby tak ja vas tu opustam hcg mam 0 ...v pondelok idem na dalsiu konzultaciu a dohodnut si ket ....placem ale nevadi ideme dalej

zuzanka595
10. feb 2016

@koka231 je mi to strašne ľúto ja som našla na toaletapu jemne hnedý výtok, uvidím

bzebra
10. feb 2016

@koka231 😢 😢 😢 Ziadne slova utechy tu nepomozu. Iba ti posielam vela sil, aby si sa dala rychlo do poriadku a bola pripravena na KET co najskor. Verim, ze ten vam vyjde, lebo maju vacsiu uspesnost a tvoje embrya boli kvalitne. Navyse ty si silna zena! 😉

zabka75
10. feb 2016

@koka231 to mi je luto :( opatruj sa .....

osky
10. feb 2016

@koka231

je mi to velmi luto,zazila som milion krat ten pocit.
vyplac sa,to ti pomoze,ale ver.ty si este mlada a mozes to stale skusat.
raz sa to podari.

osky
10. feb 2016

dievcata ,vdaka za srdiecko !!!!

danielita35
10. feb 2016

@koka231 škoda,že to nevyšlo a viem,že nič ťa teraz nepoteší , ja idem zajtra na odber ,tak už sa ani neteším keďže testy sme mali rovnake ☹

osky
10. feb 2016

@miminka013 ☹ hm,skoda.ale skusaj dalej.

ouroboros
10. feb 2016

@koka231 škoda,je mi to ľúto. Útechou je aspoň trochu to,že máte mrazacikov a nemusis čakať na ďalšie ivf. Neboj a nevzdávaj to. A neopúšťaj skupinu,veď pokračuješ ďalej. Raz to isto vyjde.

lenus7
10. feb 2016

Ja som bola dnes tiež na odber a výsledok nízka hladina hcg 17,6 tak v piatok mám ísť znova na odber či sa to zvýši alebo nie ale ružovo to už nevidím 😢

swarovska
10. feb 2016

@koka231 Tu asi žiadne múdrosti nepomôžu, tak Ti chcem len napísať, že je mi to ľúto a súcítim s Tebou 😔

swarovska
10. feb 2016

@farebnymotylik drž sa a neboj, keď si už pod lekárskym dohľadom, bude to OK. Ja idem ráno do Caru kvôli podozreniu na mierny OHSS, že pre istotu. Ja už ani neviem, či mam to brucho nafúknuté z jedla, či z hormónov, či je to OHSS, už som z toho tak zmagorená, že už ani neviem, kedy je moje telo v normále a čo to ten normál je 😀

bzebra
10. feb 2016

@lenus7 Tak predsa len ten test vcera ukazoval dobre, ziadny kanalik 😉 Stale je tam nadej.

danielita35
10. feb 2016

Zeny co znamena OHSS?

ouroboros
10. feb 2016

@danielita35 to je ovarialny hyperstimulačný syndróm.teba neupozornili na možné riziko?

danielita35
10. feb 2016

@ouroboros nie co to je vlastne?

ouroboros
10. feb 2016

@danielita35 tu je to popísané,ale ak by ti hrozilo,tak ta upozorniahttp://www.sanatoriumhelios.sk/rizika-ivf

pinky81
10. feb 2016

@zuzanka595 Ahoj,ja som na tom skoro rovnako. Som 7 deň po transfere, zajtra čakám menzes, verím, že nepríde, ale ráno tiež som špinila ružovo-hnedé. Keď som ráno vložila Utrogestan, na ukazováku som videla stopy po krvi.Verím, že to bude dobré a nie zlé znamenie.

miminka013
10. feb 2016

@koka231 neboj zvladneme to a budeme mamicky 😉

danielita35
10. feb 2016

@ouroboros si ma normalne prestrasila ,teraz ako sa poznam budem mat vsetke priznaky. Myslis,ze dr by to hned zistil? Zajtra idem na odber tak snad zisti .

ouroboros
10. feb 2016

@danielita35 nie,nechcem ta strašiť,nebuď šišina😉 mne Dr.rovno povedala,že mi to nehrozí,tak mi ani nebude popisovať riziká 🙂 takže ak by si mala mať ohss,už ťa dávno varujú.

danielita35
10. feb 2016

@ouroboros no dobre uz som kludnejsia 🙂 a este mam tu na vas otazocku vcera som mala dostat menstruaciu a nikde bude to hormonmi alebo fakt tehotenstvo aj ked na teste stale nic

bzebra
10. feb 2016

@danielita35 Hlavne pi vela vody, cca 3-4 litre denne, ale som si ista, ze to uz robis tak ci tak 😉 podla mna, ked sa ti doteraz nic neprejavilo, tak sa uz ani neprejavi. Co sa tyka ms, kym beries utrogestan, tak by nemala dojst, lebo ju spusta prave to, ked ti v tele klesne progesteron. Cize akonahle ho prestanes brat, mala by si dostat do par dni. Dufam, ze som to napisala zrozumitelne 😁

danielita35
10. feb 2016

@bzebra ano dakujem

danielita35
10. feb 2016

@danielita35 inac vkuse mam bolesti ako na mms a vcera aj zvysena teplota

danielita35
10. feb 2016

Haha sama sebe to bolo pre bzebra 🙂

pauliq
10. feb 2016

Tak zas mi to nedalo. Skusila som digi.... iba jedna ciarka 😕 test mam az v piatok....
Je mi z toho smutno 😕