Čakanie po embryotransfere
Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem
Ahojte dievcata dlho som sem nepisala lebo som potrebovala preplakat a hlavne prijat tu pravu ze sa to nepodarilo ☹ ..... ale vam vsetkym ostatnym cakatelkam to velmi prajem nech mam radost aspon z vas
@miminka013 co sa stalo?dlhsie som nebola tak neviem.dakujem
AHOJTE baby tak ja vas tu opustam hcg mam 0 ...v pondelok idem na dalsiu konzultaciu a dohodnut si ket ....placem ale nevadi ideme dalej
@koka231 je mi to strašne ľúto ja som našla na toaletapu jemne hnedý výtok, uvidím
dievcata ,vdaka za srdiecko !!!!
@koka231 škoda,že to nevyšlo a viem,že nič ťa teraz nepoteší , ja idem zajtra na odber ,tak už sa ani neteším keďže testy sme mali rovnake ☹
@miminka013 ☹ hm,skoda.ale skusaj dalej.
Ja som bola dnes tiež na odber a výsledok nízka hladina hcg 17,6 tak v piatok mám ísť znova na odber či sa to zvýši alebo nie ale ružovo to už nevidím 😢
@farebnymotylik drž sa a neboj, keď si už pod lekárskym dohľadom, bude to OK. Ja idem ráno do Caru kvôli podozreniu na mierny OHSS, že pre istotu. Ja už ani neviem, či mam to brucho nafúknuté z jedla, či z hormónov, či je to OHSS, už som z toho tak zmagorená, že už ani neviem, kedy je moje telo v normále a čo to ten normál je 😀
Zeny co znamena OHSS?
@danielita35 to je ovarialny hyperstimulačný syndróm.teba neupozornili na možné riziko?
@ouroboros nie co to je vlastne?
@danielita35 tu je to popísané,ale ak by ti hrozilo,tak ta upozorniahttp://www.sanatoriumhelios.sk/rizika-ivf
@zuzanka595 Ahoj,ja som na tom skoro rovnako. Som 7 deň po transfere, zajtra čakám menzes, verím, že nepríde, ale ráno tiež som špinila ružovo-hnedé. Keď som ráno vložila Utrogestan, na ukazováku som videla stopy po krvi.Verím, že to bude dobré a nie zlé znamenie.
@koka231 neboj zvladneme to a budeme mamicky 😉
@ouroboros si ma normalne prestrasila ,teraz ako sa poznam budem mat vsetke priznaky. Myslis,ze dr by to hned zistil? Zajtra idem na odber tak snad zisti .
@danielita35 nie,nechcem ta strašiť,nebuď šišina😉 mne Dr.rovno povedala,že mi to nehrozí,tak mi ani nebude popisovať riziká 🙂 takže ak by si mala mať ohss,už ťa dávno varujú.
@ouroboros no dobre uz som kludnejsia 🙂 a este mam tu na vas otazocku vcera som mala dostat menstruaciu a nikde bude to hormonmi alebo fakt tehotenstvo aj ked na teste stale nic
@danielita35 Hlavne pi vela vody, cca 3-4 litre denne, ale som si ista, ze to uz robis tak ci tak 😉 podla mna, ked sa ti doteraz nic neprejavilo, tak sa uz ani neprejavi. Co sa tyka ms, kym beries utrogestan, tak by nemala dojst, lebo ju spusta prave to, ked ti v tele klesne progesteron. Cize akonahle ho prestanes brat, mala by si dostat do par dni. Dufam, ze som to napisala zrozumitelne 😁
@bzebra ano dakujem
@danielita35 inac vkuse mam bolesti ako na mms a vcera aj zvysena teplota
Haha sama sebe to bolo pre bzebra 🙂
Tak zas mi to nedalo. Skusila som digi.... iba jedna ciarka 😕 test mam az v piatok....
Je mi z toho smutno 😕

@osky dakujem 🙂