Čakanie po embryotransfere
Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem
aha.
no tak upresnim-ja som vydata v Rakusku,takze tu aj zijem.
vsetko absolvujem vo Viedni.
no a tu je to tak ,ze mas 4 pokusy,na ktore ti prispeje stat cez IVF fond.
ten fond,to je vlastne ako v ramci poistovne-tiez treba vyplnit tlaciva,ktore vezme Doktor a on to vsetko zu zariadi,ja ohladom papierov nevybavujem nic,on mi da v Car papiere,doma to vyplnim,popodpisujem a odovzdam mu to.a on ma tam nahlasi a tak...
cize ako samoplatca by som zaplatila za jedno IVF okolo 4000 eur,ale ked idem cez fond,platila som teraz 1058 eur./pred cca 3 rokmi to bolo len 900eur,vidim ze to stuplo,alebo mozno to bolo drahsie,lebo teraz som u sukromneho lekara v Car/
fond preplaca do 40 /39?/ rokov,teraz nie som si celkom ista.
cize este jeden pokus mam ktory mozem vyuzit cez fond,kedze toto je moje 3. IVF.
a este som zabudla upresnit,ze to je tak,ze napr.ked bude IVF uspesne,ale sa mi nepodari donosit alebo skratka mat to dieta ,ze potratim,ale jednoducho bolo uspesne zacate tehu,tak sa ten kolotoc opakuje a rata sa to ako od zaciatku,takze mas zase 4 pokusy,nie iba tie co ti ostali.
cize ja teraz,teoreticky,ak sa potvrdi aj na sone ze som tehotna,a nieco sa mi stane a potratim,tak budem mat znova moznost cez fond ist este 4 razy.
vysvetlila som to polopaticky?
aspon tak to bolo este v r. 2012,neviem ci su dake nove normy.
ale ako to funguje s KET,to neviem,lebo na tych 1.dvoch mi neponukli moznost mrazit,vsetko sa stoplo...
teraz nam prvy raz zamrazili a na rok sme zaplatili 308 eur.
za kazdy dalsi rok skladovania by to bolo na rok 120 eur.
@pauliq ak sa pytas mna,nikto neriesil preo to nevyslo.
Bola som 2x v statnej nemocnici,ktora ma najlesie vybavenie na taketo veci,dokonca robia pokusy,maju tam laboratoria,studentov....ale flakaju to,kolko ich stat dotuje a oni to beru ako na pase.
druhy raz som dokonca cakala na vysledok z krvi a nedockala som sa.ked som potom volala,vraj zabudli...no to co je za pristu`p?ß
zu nikdy viac !!!
teraz som v sukromnej CAR,vsetky odbery a ak si platim,takmer kazda navsteva stoji od 50 do 100 eur,no ale nevadi.na peniazoch az tak nezalezi,je to tu uplne ine.
ked to aj nevyjde,viem,ze preto urobili Maximum a vysledok zu ovplyvnit nemozu...
@osky kedze my chodime do sukromneho CAR tak tam tiez velmi mili a rychli je vidno ze ich ta praca bavi......ja mam velmi zle skusenosti s nemocnicami a pritupov sestriciek a lekarov ale tam sa tesim aj na operaciu 🙂
Baby,mne je dnes hrozne blbo ☹ zajtra by som mala dostať ms a mám totálne pocit,že aj tak bude...
Kocky, tak sa pridavam aj ja... HCG 0 :( 8 den po vklade... silno Vam drzim palceky...
@farebnymotylik mrzi ma to viem ako sa citis ale sme silne a ideme dalej drzim palce na dalsie kolo reparat sa nam uz podari 🙂
@koka231 dakujem
@farebnymotylik ☹ A nie je nahodou este velmi skoro iba 7 dni od vkladu?
@ouroboros Kym beries utros, tak by si nemala dostat ak mas dostatocne vysoku davku. Az par dni po vysadeni. Mozno tie krce mas z roztahovania maternice. Aj ja som ich mala a niekedy este ma pichne. Kym nespinis, je dobre a aj keby si, tak to este nic nemusi znamenat. Netestovala si zo zvedavosti?
Aktualna bilancia:
@osky .................ET 31.1.2016.....vlozene 2xHB po PK.......3xIVF.......TT1 10.2.poz...TT2 13.2.poz...UZ 18.2.
@bzebra ........... ET 1.2.2016.......vlozene 2xHB po PK,.......1xIVF.......TT1 6.2.poz...TT2 9.2.poz...TT3 15.2.poz
@zuzanka595 ...ET 1.2.2016.........vložené 1xHB po PK.......1xIVF.......TT1 7.2.poz...KT 11.2. ???
@pinky81 ..........ET 3.2.2016....... vlozene 1xHB po PK.......................TT1 17.2.???
@lilienkalilina ..ET 3.2.2016.........vlozene 1xB po PK...........................TT1 14.2.duch
@swarovska .....ET 6.2.2016........vlozene 1xB po PK............1xIVF......TT1 - ???
@ouroboros ......ET 8.2.2016.........vlozene 2x po PK............................KT 19.2.???
NEGATIVNE ☹ ---ale coskoro pozitivne 🙂
@koka231 .........ET 1.2.2016.........vložené 1xB po PK,........1xIVF, .....TT1 8.2.neg...KT 10.2.neg ☹
@lenus7 ........... ET 1.2.2016........vložené 2xHB po PK.......1xIVF.......KT1 10.2.poz KT2 12.2.neg ☹
@danielita35 ...ET 1.2.2016........ vlozene 1 po PK...............................KT1 11.2.neg ☹
@pauliq ............ ET 2.2.2016 ........vložené 1 HB po PK.......1xIVF.......TT1 10.2.neg...KT 12.2.neg ☹
@zabka75 ........ET 2.2.2016.........vlozene 2xCM/3 na D6.....3.IVF......TT1 14.2.neg ☹
@farebnymotylik .ET 8.2.2016.....vlozene 1 na D3...............................TT1 15.2.neg ☹
Dufam, ze nas @zuzanka595 dnes potesi. Ako ti je? Kedy budes vediet vysledky?
@farebnymotylik ahoj a OHSS už vymyzol? Už si OK? Ja som zatiaľ netestovala, snažím sa na to nemyslieť a neriešiť každé pichnutie, lebo by ma asi do piatku porazilo ☹ Btw myslíte že už môžem ísť na krvné testy na 13 deň od ET? To vychádza na piatok, potom pondelok by to už bol 16. deň a víkend v neistote ...fuuuu na guľku 😉
@farebnymotylik ale 8.den je snad este zavcasu,ci?
Bola si na krv?
Takze baby vysledky krvy su na prd 0,9 takze,uvidime vo stvrtok zobral este krv mam utros brat nadalej uz som nejak tym zmierena co uz asi to tak malo byt 😨
@osky bola som na krv, hcg 0.858, ze uz z toho nic...
@swarovska momentalne mi je uz vsetko jedno... chcem uz ist domov... som z toho vsetkeho smutna a chcem si uz doma poplakat :( podla mna je 13 den po et uz v pohode na krv...
@osky Myslim pozitivne, nic ine si nepripustam a bude ako ma byt. Bohuzial to neviem ovplyvnit. Mozem len verit ☺ Ked si to nastavis, tak ti tusim posielaju info kazdy tyzden ze co a ako ma byt v bruchu a chcela som sa vzdelavat 😁Popripade sa to vzdy da zmazat, ale to neplanujem 😉
Inac od stredy zacinam 6.tyzden podla kalendara, to je vtipne ako to leti 😉
fuha,no to mi je luto.
ja zacinam mat daky cudny pocit ze ani ja nedopadnem dobre-psychika mi nepridava ked to tu citam,premyslam,dievcence ze vas opustim aspon do stvrtka,lebo fakt to na mna nevplyva dobre.
jedina bzebra vyzera ze ok.
bolesti mam len v krizoch-ale ustupuju,to nie je z toho ale ze somm v sobotu vetrala a mala som cerstvo umytu hlavu,tak ma seklo....
ale aj tak mam stale pocit ze zu zacnm spinit.
ked idem na zachod,vzdy sa prezehnavam ako blba aby nebola krv...
ja som dnes urobila posledny z tych starych testov,aj ked som pred tym Bola v noci milion raz na WC,aj tak je divne ze je celkom biely.....
som zu nervozna.a
ale test zu si neurobim,do stvrtku zu vydrzim.
ale poviem vam,dnesna noc Bola hrozna.
stale som chodila cikat a pozerat ci nemam aj ja krv,
spotena ako mys a teraz rano som az o 10:00 vstala,ked som konecne zaspala...
zu som si aj poplakala,velmi sa bojim.

@lenus7 ale moze to znamenat to spinenie ze jedno odchadza ale druhe sa moze chytit, keby odchadzali obydve tak by ti HCG klesalo, drzim ti velmi palce a testuj dalej ak budu silniet tak chod zase na HCG ku gyndosovi