icon

Čakanie po embryotransfere

koka231
2. feb 2016

Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem

koka231
autor
15. feb 2016

Ahojte baby tak mna caka dnes konzultacia a ideme sa dohodnut ci dame este teraz tento cyklus vklad alebo si este pockam ...najradsej by som sla hned teraz lebo pocitovo sa citim na to aj ms mam skoro bezbolestnu uplne v pohode takze pokial by mi to dr odklepla tak za cca 10dni by som mohla ist na ket juuj bodaj by 🙂 drzte palce 🙂

osky
15. feb 2016

@koka231

jej,ano chod cim skor,ked sa fyzicky citis fajn,necakaj,aspon sa ku nam rychlo znova pridas,ved je to tvoja tema 😵

ouroboros
15. feb 2016

@koka231 to je dobre, že si na to tak super nastavená a s takou energiou do toho ideš, určite áno. nech to tentokrát vyjde 🙂

koka231
autor
15. feb 2016

@osky je to predsa nasa tema 🙂 ...aj to tak citim ze by som mohla ist hned aj yeraz keby sa da a uz sa aj na to moc tesim ze si pojdem pre bublinky moje
@ouroboros ano som tak nastavena idem dopredu nepozeram sa co bolo ale co bude v pozitivnom a tentokrat sa kazdej neuspesnej podari urcite 🙂 treba sa tesit zo vsetkeho co je a co pride 🙂

gwendolyn
15. feb 2016

Ahojte baby, konecne mozem aj ja prispiet do tejto temy 🙂 Dnes ET 1x B po PK, na krv mam ist 25ho ale doma mam zasobu testov takze to urcite nevydrzim a testnem sa skor :D

zuzanka595
15. feb 2016

@koka231 aspon ze mas mrazaciky, ja budem musiet vsetko od zaciatku zopakovat ak teda pojdeme do druheho kola😫😫😫😫👎

ouroboros
15. feb 2016

@gwendolyn vitaj medzi nami, keď bude niektorá upravovať zoznam, môžeme ťa tam pridať, potrebujeme niekoho na vylepšenie skóre, tak sa snaž 🙂

osky
15. feb 2016

@gwendolyn drzime silno palce !!

osky
15. feb 2016

tak som po par hodinach kukla na ten test a je tam aj druha ciarka,ale veeeeeeelmi slabulinka,len taky tienik,dufam ze je to tym ze ten test je fakt viac nez rok po zaruke...neviem.

inak dnes mi je velmi zle,ziadna zravost,ranajky v zachode,vsetko mi smrdi,na jedlo nemozem ani pomysliet.
neviem ci su to zu priznaky ale citim sa ako po preflamovanej noci plnej alkoholu... 😕

bzebra
15. feb 2016

@osky Nemozes si ist kupit novy test? Ten digi ti ukaze asi najlepsie teraz uz. Ale hlavne nestresuj! Mas 'super' priznaky 😎 Ja akurat mam mozno trosku castejsie pocit hladu, lahku hlavu a vsetko mi chuti ako ryby (paradajky, krupicova kasa...), dokonca aj ked si grgnem a pritom ryby nejem 😀 A este akoby som sa nevedela uplne nadychnut. A to sa vraj bude len zhorsovat 😨
Zober si pauzu z MK ked ti to pomoze ale vo stvrtok nam snad dojdes zreferovat 🙂

Tak som doplnila nasu 'tabulku' a bolo by uz naozaj fajn keby sa vylepsila statistika. Mne bolo povedane, ze uspesnost IVF je 20-40% co je celkom malo... A asi tie statistiky neboli tak daleko od reality ☹ Ktovie kolko bab nas cita a mozno boli aj uspesne ale sa neozvu. Tak ak sa chce este niekto pridat do tabulky, sem s nim!

Urcite chodte na druhy pokus co najskor ak mozete. Je to jedna z veci, ktora vam pomoze zabudnut na vase trapenie. A niektore ste mali aj pozitivne testy na zaciatku, tak treba len dat stastiu sancu 🙂

@osky .................ET 31.1.2016.....vlozene 2xHB po PK.......3xIVF.......TT1 10.2.poz...TT2 13.2.poz...UZ 18.2.
@bzebra ........... ET 1.2.2016.......vlozene 2xHB po PK,.......1xIVF.......TT1 6.2.poz...TT2 9.2.poz...TT3 15.2.poz
@pinky81 ..........ET 3.2.2016....... vlozene 1xHB po PK........................TT1 17.2.???
@lilienkalilina ..ET 3.2.2016.........vlozene 1xB po PK...........................TT1 14.2.duch
@swarovska .....ET 6.2.2016........vlozene 1xB po PK............1xIVF......TT1 16.2.???
@ouroboros ......ET 8.2.2016.........vlozene 2x po PK............................KT 19.2.???
@gwendolyn.......et 15.2.2016.......vlozene 1xB po PK.........................TT1 ???-???...KT 25.2.???

NEGATIVNE ☹ ---ale coskoro pozitivne 🙂
@koka231 .........ET 1.2.2016.........vložené 1xB po PK,........1xIVF, .....TT1 8.2.neg...KT 10.2.neg ☹
@lenus7 ........... ET 1.2.2016........vložené 2xHB po PK.......1xIVF.......KT1 10.2.poz KT2 12.2.neg ☹
@danielita35 ...ET 1.2.2016........ vlozene 1 po PK...............................KT1 11.2.neg ☹
@zuzanka595 ...ET 1.2.2016.........vložené 1xHB po PK.......1xIVF.......TT1 7.2.poz...KT 11.2.neg ☹
@pauliq ............ ET 2.2.2016 ........vložené 1 HB po PK.......1xIVF.......TT1 10.2.neg...KT 12.2.neg ☹
@zabka75 ........ET 2.2.2016.........vlozene 2xCM/3 na D6.....3.IVF......TT1 14.2.neg ☹
@farebnymotylik .ET 8.2.2016.....vlozene 1 na D3..............................TT1 15.2.neg ☹

majba
15. feb 2016

Ahojte, tak ja som bola na vklad 2.2. testovala som a testy boli uplne biele. Dnes som bola na krvny test. vysledok bude zajtra na obed. a gynekolog mi urobil aj sono. no a bol tam vacok 2,9mm. ja som nechapala, ved testy boli biele, ziaden duch. ale uvidim zajtra, ci nejake hcg bude.

zabka75
15. feb 2016

@majba super aspon trosku lespia sprava, drzim palce......

zabka75
15. feb 2016

@majba mala si aj dake spinenie ?

osky
15. feb 2016

@majba vazne zu vacok videl???ßjeminecku,tak to potom vo stvrtok musim zu aj ja daco mat,ak....

super!!!
ale tie biele testy nechapem.

ouroboros
15. feb 2016

@osky tiež si myslím, že tie testy po záruke ťa len zbytočne zmätú, kašli na ne. príznaky máš dobré, tak hádam to bude ok.
@bzebra ja keď som bola tehotná, tak tiež som mala takú spojitosť s rybami, sranda 🙂 mala som hroznú chuť na také filé ako robievali v školských jedálňach a keď som si to doma urobila, tak som sa skoro povracala...🙂 odvtedy rybie filé nejem 🙂 zostal mi blok

majba
15. feb 2016

@zabka75 ja som uz bola zmierena, ze nic z toho. a teraz mam chrobaka v hlave, ze preco na teste nebol ani duch. a to som mala vlozene 6dnove HB1 po PK. a dnes som 13 den po KET. no, musim vydrzat do zajtra.

majba
15. feb 2016

@zabka75 nie, nemam ziadne spinenie. beriem na den 8mg estrofemu a 4-0-4 utrogestanu. len ma boli dost podbrusko.

ouroboros
15. feb 2016

@koka231 už si mala tú konzultáciu? čo ti povedali? kto dneska vlastne ordinuje?

lenus7
15. feb 2016

Vysvetlí mi to niektorá prosííím v stredu hcg-17,6 v piatok hcg-20 kazali mi z centra vysadiť lieky včera babytest ukázalo druhú čiarku nie silnu ale ukázalo a dnes mi nedalo a bola som zase na odbere a hcg-80 a špinenie od včera..ja už som z toho debil. Tak som dnes opäť volala do centra..povedali že to nevyzerá aj tak dobre lebo už by som mala mať oveľa vyššie hodnoty.Tak ak do štvrtku nedostanem kramy tak mám prísť na vyšetrenie. Ach jaaaaj

majba
15. feb 2016

@osky aj pri predchadzajucich dvoch vkladoch, ked som bola na krvny test, tak mi robil aj sono a vzdy tam uz bol vacok. raz boli prazdne, musela som ist v 8tt na cistenie a druhy krat v jednom bolo babo a druhe sa vstrebalo, bolo prazdne.

majba
15. feb 2016

@osky testy som kupovala v Dr. Max. 10tkove.

osky
15. feb 2016

@lenus7 hm,divne to je.ja osobne si myslim ze ked to Stupa,nemala by si lieky v ziadnom pripade vysadit.a mala by si ist cim skor na sono.

lenus7
15. feb 2016

@osky No aj ja si myslím,že je to divne..no asi budem musieť

majba
15. feb 2016

@lenus7 ono nevadi, ze je hcg nizke. dolezite je aby hcg v krvi kazde 2-3dni stupalo aspon dvojnasobne. alebo tak nejak. pomaly moze stupat ked vo vacku nerastie embryo alebo ked je mimomaternicove.
ja by som este raz skusila krv a isla by som aj na sono. mne by to urcite aspon psychicky pomohlo.

lenus7
15. feb 2016

@majba Určite budem musieť niečo z toho spraviť lebo sa asi zblaznim.
Zaujímalo by ma či niekto pozná podobný prípad?

zabka75
15. feb 2016

@majba to je dobre ze stale beries lieky len tak dalej a zajtra budes mudrejsia 🙂

bubinko1506
15. feb 2016

ahojte, mozem sa pridat k vam? sledujem vas od zaciatku, ale neprispievala som, kedze som sa nemala cim pochvalit. 1.2.2016 KET dvoch 100-bunkovych blastocyst a dnes 14 dni po KET hcg cez 3000. drzim vam vsetkym palce, nech sa dockate babätka 🙂

lubiduch
15. feb 2016

Ahojte vsimla som si diskusiu, nepatrim sice k vam, ale mozno vam pomoze tato tabulka :
http://www.rodina.cz/scripts/journal/journal.as...
Su to referencme hodnoty (dolne aj horne) pri tehotenstve, posledne 2tabulky sa tykaju hodnot pre IVF- podla poctu dni po ET v zavislosi od 3 dnovej resp 5 dnovej kultivacii. Snad vam to pomoze 🙂

osky
15. feb 2016

@bubinko1506 fiha,a to je na dvojcata ci na jedno?nie som v obraze,ale zda sa mi to hrozne Vela...GRATULUJEM !!!!! 😵

bubinko1506
15. feb 2016

@osky vkladali sme dve a sestricka hovorila, ze sa mozno chytili obe. sama tomu este neverim. presne takto pred rokom sme sa tiez tesili na nasich chlapcekov, tak som uz tomu ani nedavala nadej. nemam absolutne ziadne priznaky, iba som hnusna na muza 😀
a tou spravou, ze hcg je cez 3000 som ho skoro zabila 😀