icon

Čakanie po embryotransfere

koka231
2. feb 2016

Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem

ouroboros
15. feb 2016

@majba utros mám 3x2

majba
15. feb 2016

@ouroboros a tiez kludovy rezim je prospesny

majba
15. feb 2016

@ouroboros 4x2 je viem najvyssia davak ale uvidis, co povedia zajtra v car.

zabka75
15. feb 2016

@majba a ked si si robila test vtedy pred 2 rokmi tak aký bol?

majba
16. feb 2016

vtedy mal dve ciarky. aj hcg som mala dva tyzdne po ET cez 4000. aj preto neviem, co si mam o tom mysliet. ale uz som sa zmierlila s tym, ze skor nic z toho nebude. ale aj tak som nedockavo zvedava, o jednej mam volat o vysledky.
@zabka75

bubinko1506
16. feb 2016

@dancez ked som volala vcera do GF ohladom vysledkov, tak sestricka tiez hovorila, ze mozno budu rovno dve. ani by som velmi neprotestovala. zaciatok by bol sice tazsi, ale potom by to uz bolo fajn. utz mam az o 3 tyzdne, tak som zvedava

bubinko1506
16. feb 2016

@ouroboros dakujem velmi pekne, po styroch rokoch som uz ani nedufala, ze sa nam podari. presne pred rokom sme prisli o dvojicky - chlapcekov, tak nam teraz poslali nahradu za seba 🙂
spinenie uz ustalo alebo pokracuje dalej?

bubinko1506
16. feb 2016

@ouroboros daj si celaskon, kludno si mozes dat denne 4 x 250mg, ak je to len prasknuta cievka, tak to moze zastavit a hlavne kludovy rezim

ouroboros
16. feb 2016

@bubinko1506 ďakujem. Ráno som robila test a bol čistý ako ľalia,takže tomu už neverím. Zajtra pre istotu krv a dohodnem si ďalší postup. Snáď aj nám to raz vyjde

bubinko1506
16. feb 2016

@ouroboros to mi je luto, ale ak bol test uplne cisty a spinis, resp. krvacas nadalej, tak by som tomu uz ziadne nadeje nedavala - zrejme sa ti zacina spustat MS postupne. drzim palce, nech to nabuduce vyjde

zuzanka595
16. feb 2016

@ouroboros som na tom podobne cakam na vysledky z krvy a pomaly sa to spusta ale vkladat mam dalej

osky
16. feb 2016

@zuzanka595
joj,ale ved ty si mala pozitivny test.uz som si pozrela,si len o den neskor po vklade...no zenusky a ake ste mali pred tym spinenim ocity-boli vas brucho,alebo citite neco ine?

farebnymotylik
16. feb 2016

@swarovska dakujem

zuzanka595
16. feb 2016

@osky davala som si pozor, vazne nic mi nedovolil mm robit len som lezala obcas navarilra a prechadzky.a pocity bolesti ako pred mrchou a potom pichanie a v stvrok spinenie,sobotu nedelu trochu viac a pondelok uz aj s krvou a dnes stale vkladam si utrogestan stale

swarovska
16. feb 2016

Ahojte baby, takže so slzami v očiach píšem, že na 10. deň po ET mám na teste len jednu čiarku ☹

dancez
16. feb 2016

@swarovska viem ako sa citis, je mi to luto ale este uvidis na krvy

ouroboros
16. feb 2016

Čo sa to deje? Toľko neúspechov....ale holky,my to raz dáme. Aj mne je do plaču,zo seba aj kvôli vám,je to od života nefer,že sa deti rodia tam,kde ich nikto nechce a my tu na ne so všetkou láskou sveta čakáme. Skúste sa teraz cez to dostať,načerpať nové sily a nevzdávať sa.

sienna77
16. feb 2016

@swarovska este nezufaj, kedy ides na odber krvi? ja som si minule tiez robila test, a nic, na druhy den som bola na krvi a potvrdili mi tehotenstvo. drzim velmi palce!

swarovska
16. feb 2016

@sienna77 ahoj, idem tam piatok ráno. Ďakujem za povzbudenie. Chcela by som myslieť pozitívne, ale je to strašne ťažké sa znovu dostať do pozitívného "módu". Každopádne na základe Tvojho príspevku mám stále nádaj, tak sa musím nejako pozbierať ☹

sienna77
16. feb 2016

@swarovska tomu uplne rozumiem. aj ked teoreticky ovladam snad vsetky teorie, v praxi je to ovela tazsie. nadej je vzdy, ak ides na krv az v piatok, tak potom je este dost velka nadej, ze sa to podari! velmi velmi drzim palce! kedy si mala ET? je to prvykrat? ja idem na krv az v pondelok, a sama sebe som si zakazala robit test priskoro, lebo viem presne, ake som mala pocity minule. daj potom vediet!

babik1
16. feb 2016

ahojte, som tu nova a chcem sa k vam pridat. som 8 den po a vkladali mi 1B po PK, test si mam robit az 22.2. toto je moj 2 pokus, dufam, ze bude uspesny. vsetkym vam drzim palce

osky
16. feb 2016

@zuzanka595 moja drzim ti palce,nech to este nie je koniec.

osky
16. feb 2016

@swarovska moznosa este ukaze,urob si o 2 dni novy.

osky
16. feb 2016

no,ja som Bola dnes odhodlana si kupit este novy test,ale ako totu citam,som sa rozhodl ze predsalen nie,lepsie je nestresovat sa.
citim sa ok,stvrtok mam UZ,voljako to vydrzim....
lebo naco panikarit,keby nahodou nevysiel...na plac si necham cas,este sa chcem aspon chvilu tesit a verit ze sa mi nic podobne nestane.

a vsetkym so slzami v ociach posielam pozitivnu energiu,nech s to cim skor zahoji a ideme dalej !!!

swarovska
16. feb 2016

@sienna77 na ET som bola 6.2. a je to moje prvé IVF. Od začiatku som bola nastavená tak, že nie je dôvod, prečo by to nemalo klapnúť. Veď keď je iba zlý spermiogram, tak sa vyberie najlepšia spermia a najlepšie vajíčko a vytvorí sa embryjo. A to keď bude zdravé, tak prečo by to nemalo výjsť. Ale keď som sa začala viac vŕtať v tejto téme, zistila som, že to vôbec nemusí výjsť a moja nádej a nadšenie postupne opadli ☹ Dnešný test to zaklincoval a už ma napadajú samé blbosti typu ...asi to tak má byť, asi by som nebola dobrá matka, prečo práve ja.....ale čo už, nejako sa s tým musím vyrovnať tak ako iné ženy predo mnou aj po mne. Llen občas je fajn povedať to niekomu, kto skutočne rozumie tomu, čo prežívam. Aj keď kamarátky, rodina či priateľ tvrdia, že sú so mnou a že to bude fajn, tak mi je z toho aj tak nanič, lebo oni nemajú páru o tom, čo prežívam a čo som prežila počas stimulácie, počas odberu vajíčok. Nevedia čo je to čakať na verdikt, či sa niečo oplodnilo, či bude čo vložiť a keď ten malý zázrak do Vás vložia a len na chvíľku sa zasnívate, aké by bolo krásne mať v náručí Vaše dieťa, z reality Vás vytrhne jediná čiarka na teste ☹ Nádej je vždy, len cez slzy ju ťažko vidieť...sorry za tento výlev, potrebovala som si trošku uľaviť 😔

chmurkaxy
16. feb 2016

@swarovska to sú úplne normálne pocity. Úplne ta chápem. My sme si povedali,že chceme babo 1.5.2009. Snažili sme sq,len samé biochemické,medzitým nás už aj bez diagnózy poslali do Car. Laparoskopia-nic, vysetrenia-nic. Nikto nevedel, prečo to nevychádza. Išli sme na 3x IUI, nic. Potom IVf,to mala byť tutovka podľa toho, že nám nič nie je. Opäť biochemické. Potom som začala merať bazalku, prvý mesiac biochemické. O dva mesiace som zase išla k endokrinologicke,ktorá mi navzdory kolegyni z iného mesta,ktorá povedala,že ok,horná čiara normy,ale stále norma, dala minimálnu dávku liekov.na štítku. Do 17 dní som pocala (ďalej som merala bazalku) aj prirodzene a máme chlapčeka.
Každý lekár mi hovoril,že nech rýchlo otehotniem aj s ďalším. Takže hneď,ako prišla ms po dvoch mesiacoch po pôrode,zase sme sa snažili. A snažíme dodnes. Medzitým zase Ivf,po et vydržali do 6TT, teraz som v príprave na KET. Suma sumarum, za skoro 7 rokov 11x tehu, z toho jeden synček (ostatné biochemické alebo veľmi krátke).
Čo ti ale chcem povedať,nevzdávaj sa. Vidíš,my sme tiež boli aj na Ivf a nič a potom prirodzene. Aj som medzitým nenávidela kamošky,čo boli tehotné alebo mali malé deti, závidela som jak truhlik. Ale to je všetko prirodzené. Všetky odtiene šedej si musíš zažiť, kým príde zázrak 🙂
Drz sa a hlavu hore. A neprestan veriť. Lebo to robí matku matkou,že je vždy pripravená 🙂))))

bzebra
16. feb 2016

@osky To uz je o 2 dni 😉 O kolkej to mas, aby som vedela, ci si musim privstat 😀

@swarovska Kludne daj vylevy, ved kde inde by sa hodili viac 😉 Tu ta baby asi najviac pochopia aj ked z toho, co si napisala si bola akoby skepticka od zaciatku. Aj ked nebol dovod, lebo ako hovoris vsetko bolo ok a embrya vznikli. Kolko si mala vajicok? Mate nejake zamrazene? Aj ked este dufam, ze ich nebudes potrebovat zatial 🙂 Navyse jeden eventuelny neuspech hned neznamena, ze sa vam to nikdy nepodari.

sienna77
16. feb 2016

@babik1 ahoj, vitaj. ja idem tiez 22.2. na krv, tiez mi vkladali 1embryo, sme radi aspon za to jedno vytvorene, ET som mala 8.2., tak verim, ze nam to vyjde. u nas tiez 2.pokus, v podstate treti, ale na prvykrat sa ani embryo nevytvorilo, tak neviem, ako sa to pocita..

sienna77
16. feb 2016

@swarovska uplne viem, o com hovoris, lebo sa citim podobne. samozrejme, psychika je velmi dolezita, ale taketo myslienky su uplne prirodzene. a prave preto je tu toto forum. mne tiez velakrat pomoze, ked si tu citam a vidim, ze v tom nie som sama. niekedy ani netreba prispievat, ale velmi to pomoze. ja okolo seba nemam ludi, ktori riesia ivf. vsetkym kamaratkam to ide prirodzene, uz takmer kazda rodila aj druhykrat...aj ked sa rodina snazi a podporuje ma, presne ako pises, ono to je tazke pochopit niekomu, kto si to nezazil.ja som uz aj prestala inym hovorit o svojich pocitoch, lebo vzdy dostanem tu istu odpoved - hlavne sa uvolni, mysli pozitivne a nemysli na to prilis....lenze ako? ....tym som chela povedat, ze tu je vela zien s roznymi pribehmi. nie je dobre sa upnut na lutost a smutok, ale obcas naozaj velmi dobre padne, ked vidis, ze tvoje myslienky su uplne prirodzene, a ze si v tom nie si sama.
ja sa tiez chcem tesit a zaroven sa bojim tesit....je to take zvlastne. ale je aj pravda, ze tento strach asi bude uz stale, ked cakas babatko, lebo vzdy sa moze nieco stat....a je skoda nechat sa pripravit o to pekne tesenie sa....ale ako vidis..ani mne to zatial nejde. zatial tiez strach a obavy vitazia...

osky
16. feb 2016

@swarovska
za vylev sa neospravedlnuj,my ta vsetky velmi dobre chapeme a myslim ze nam vsetkym hovoris z duse.
presne,jedna jedina carka a zmeni ti to cely zivot...
niekedy na ruby,ale caso aj k zblazneniu od radosti,budeme bojovat.dame to !!!!