Čakanie po embryotransfere
Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem
no,meje testy su rovnake,-myslim znacku,vyzeraju celkom rovnako .
takze asi aj u mna by to tak bolo.
jedine na porovnanie mozem povedat,
ze ten moj z 10.dna je asi rovnako ako tvoj,mozno o kustilincek silnejsi.
a tie co boli po zaruke ,co som si robila na 13.den boli take ako ten tvoj z 5.dna.
posledny po zaruke,na 14.den bol ako tvoj na 6.den-cize asi este slabsi.
,tie stare testy ma ale tak vystrasili-ked boli take slabunke,ze uz netestujem.
bojim sa.
zajtra mam UZ tak vydrzim.
ale krasne ti to Stupa,snad aj ja budem mat to stasticko 😀
zatial ani naznak na spinenie,ci nieco podobne,
vratila sa mi chut do jedla,dnes som sa zase zobudila totalne hladna,unavena som....
a kavu ktoru zboznujem,uz od punkcie nepijem.
pred tym som ju chcela vysadit lebo to neni v tehu zdrave,ale Pan Boh dal,nemozem ju ani citim,dviha mi zaludok....tak fajn,aspon mi nechyba 😀
vcera dosiel muz z prace a neviem kde mal svoje veci,ale prisiel tak nasmradeny kuchynou,ja som nevadala lapyt dych,aj sme sa hned z prichodu pohadali,co mi zaludok dvihalo,ale on nechapal co mi je.no des.
a vecer zas niekto fajcil na chodbe,fuj,a voslo nam to do bytu....ja som myslela ze...
no hrozne su tie pachy niektore.
Babulky,ja sa s vami lúčim,krv mi dnes potvrdila to,čo som už tušila. Takže znovu nám to nevyšlo,ale sme odhodlaní ísť ďalej,máme ešte mraziacikov. Držím palce aj ostatným snazilkam,baby,my to raz musíme dať! A vám úspešným prajem pokojné a pohodove tehu.
Ahojte dievčatá, nám to teraz nevyšlo. Ideme však ďalej, o 14 dní dalšie sono vyšetrenie a potom aj KET ako to určí lekár. Každému držím palce, veľmi, veľmi...
Ahojte dievcata, tak ako sa mate? Nejako to tu utichlo a posmutnelo. Ja som 10 den po a rozmyslam, ze si zajtra spravim test, neviem ci do pondelku vydrzim...
@babik1 ja som dnes tiez 10 po a nevydrzala som, rano som si robila test...ale negativne ☹ no...stale verim, ze v pondelok budu vysledky pozitivne...minule mi tiez test ukazal negativny vysledok a z krvi potvrdili tehotenstvo, takze nadej ostava.....kazdopadne, tebe drzim palce 😉
@babik1 ja som chcela vydrzat, prave kvoli sklamaniu, ale uz som bola ako na ihlacha p pondelok daleko...no, tak mi treba....neviem, ako sa to presne pocita a po kolkych dnoch by to uz malo byt zistitelne....pocita sa den transferu? alebo den punkcie? lebo napr. my sme nemali predlzenu kultivaciu a vkladali mi embryo na 3.den, tak ci aj to je rozdiel...neviem.....no...kazdopadne stale verim.....
@babik1 ani ja som nikdy predtym nemala pozitivny test (okrem ovu 😂) a aha ho na 5. den od transferu ake prekvapko ☺stale je sanca. Drzim palce!
@sienna77 ja pocitam den transferu ako nulu, potom dalsi den je ET1. Neviem, aky rozdiel by urobil transfer na 3. den ale moze byt 2 dni podla toho, ze implantuje sa vyhatchovana blastocysta tusim. A ta je najskor na 5. den. Aj pri prirodzenom oplodnene vajicko cestuje 4-5 dni do maternice kym dorasta. Co ti vkladali?
@babik1 @sienna77 akurat to tu bolo par stran dozadu:
http://www.rodina.cz/scripts/journal/journal.as...
Ale podla mna su to hladiny hcg v krvi, takže v moči je nižšia koncentracia a tym padom to ukaže neskor na teste.
dobre ranko dievcata.
ospravedlnujem sa ze som vas vcera nechala cakat,ale mala som taky vycerpavajuci den,ze som zu nebola schopna ani pc zapnut a odpadla som do postele ako hnila hruska....
takze,aby som to tu trosku rozveselila,ja mam dobre spravy-zatial 😵
mimomaternicove je vylucene-toho som sa velmi bala.
rastie vo mne mala bublinka-plodovy vacok ma priemer 8 mm 😉
viac vidno nieto-je este prilis skoro,dnes je presne koniec 5.tyzdna od poslednej MS,a v nedelu to budu presne 3 tyzdne od vkladu /ET/.
krv zu vraj netreba,ked je vsetko jasne.
teraz o 10 dni /29.2./ mam dalsi UZ a budeme sledovat ci to rastie.
jedine keby sa to prestalo nejako posuvat,vyvijat alebo by nastali ine komplikacie,potom sa bude robit aj krv.
lieky uzivam nadalej,pokial nespinim ci nekrvacam je to velmi dobre.
Doktor je nadseny,vsetko je ako ma byt -som velmi stastna ,
a moj muz zatancoval vcera od radosti akysi neidentifikovatelny tanec-asi ako domorodec z dakej dzungle 😀 😀
no,a teraz mi zu nedovoli robit celkom nic-pomoooooc.
inak,mam teraz prave jednu ziacku tehu,tak mozem to sledovat,ona je v 13.tt a povedala ze srdecnu cinnost mala az nejako medzi 7. a 8.tt,napriek tmu je vsetko ok,dokonca babo je o tyzden väcsie ako by malo byt...tak asi futbalista 😀
@sienna77 , to ma mrzi:( Skoda, ze nepockali v centre este 2 dni, aby ti mohli dat krasnu blastocystu. Tak by si vedela, ze sa embryjko deli a mas vacsiu sancu na uspech. Ja som si rano robila test a boli tam // 🙂 nechce sa mi tomu uverit, ze su tam. Ale este sa nechcem tesit nahlas, pokial nebudem mat vyskedky od lekara.. Boli ma podbrusko ako keby som mala dostat:/ Osky, tebe gratulujeeeem🙂
Takze najprv uz trosku veselsia bilancia:
@osky .................ET 31.1.2016.....vlozene 2xHB po PK........TT1 10.2.poz...TT2 13.2.poz...UZ 18.2. 8mm vacok 🙂
@bzebra ............ ET 1.2.2016.......vlozene 2xHB po PK.......TT1 6.2.poz...TT2 9.2.poz...TT3 15.2.poz 🙂
@bubinko1506 ....KET 1.2.2016......vlozene 2xB po PK.......KT 15.2.poz 🙂
@lenus7 ........... ET 1.2.2016........vložené 2xHB po PK.....KT1 10.2. 17,5..KT2 12.2. 20..KT3 15.2. 80
@lilienkalilina ...ET 3.2.2016........vlozene 1xB po PK.........TT1 14.2.duch
@swarovska .....ET 6.2.2016........vlozene 1xB po PK..........TT1 16.2.neg...KT 19.2.???
@babik1 ........ET 8.2.2016........vlozene ???.................TT1 19.2.poz
@sienna77 .......ET 8.2.2016.......vlozene 1x..................KT 22.2.???
@gwendolyn .....ET 15.2.2016......vlozene 1xB po PK...........TT1 ???-???...KT 25.2.???
NEGATIVNE ☹ ---ale coskoro pozitivne 🙂
@koka231 .........ET 1.2.2016.........vložené 1xB po PK,......TT1 8.2.neg...KT 10.2.neg ☹
@danielita35 ....ET 1.2.2016........ vlozene 1 po PK...........KT1 11.2.neg ☹
@zuzanka595 ...ET 1.2.2016.........vložené 1xHB po PK........TT1 7.2.poz...KT 11.2.neg ☹
@pauliq ............ ET 2.2.2016 ........vložené 1 HB po PK...TT1 10.2.neg...KT 12.2.neg ☹
@zabka75 ........ET 2.2.2016.........vlozene 2xCM/3 na D6....TT1 14.2.neg ☹
@majba ...........KET 2.2.2016.........vlozene 1xHB po PK...TT neg...UZ 15.2.vacok...KT 15.2.neg ☹
@pinky81 ..........ET 3.2.2016....... vlozene 1xHB po PK......TT1 17.2.neg ☹
@farebnymotylik .ET 8.2.2016.....vlozene 1 na D3..............TT1 15.2.neg ☹
@ouroboros ......ET 8.2.2016........vlozene 2x po PK..............KT 17.2.neg ☹
@osky Super spravy na rano! 🙂 Aj ked som celu noc nemohla spat (ale nie kvoli tomu, ze si sa na nas vykaslala, neboj 😉
@sienna77 dnes si si test nerobila?
Baby, prosim vysvetlite mi, ako mozete zacat krvacat, ked ste na progesterone... Mne doktor povedal, ze nezacnem, kym budem brat lieky a aj podla biologie je to tak, ze po ovulacii mate zlte teliesko, ktore produkuje progesteron a ms nastupuje az ked sa ten progesteron minie v pripade, ze vajicko nebolo oplodnene. Ale my ho dodavame umelo cez utrogestan, lebo ovulacia nebola a tym padom ani zlte teliesko nebolo vytvorene. Ale tie lieky by to mali vykryt. Ja mam prepisanych 800mg denne rozdelenych v 2 davkach. Od cca 12. tyzdna tuto ulohu prebera placenta, preto vtedy zacnem vysadzat. Takze bud vam nepredpisali dostatocnu davku alebo som z toho uplny magor 😀
@babik1 A teraz mas presne taku istu davku progesteronu ako si mala predtym? Ja som sa tak zlakla, ked som zistila, ze som zabudla vziat davku. Zda sa, ze som to ustala a aj ten progesteron, co ma napisane na oralne uzitie asi tiez funguje aj ked ho vkladam. Dala som si ho vecer a rano som mala poovulacnu BBT.
A mimochodom gratulujem, super sprava 😉 Nechces pridat foto na inspiraciu?

@bzebra aha, to som este nepocula. ale skus sa opytat v CAR ci sa moze aj vaginalne.