Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
ahoj dicinka-ved to to robila som ten citlivejsi-a zas len slaba.-som 12.den po ET a vkladali 8 bunkove.mrch mam dostat az v utorok-tak ani podla toho sa neviem orientovat-aj sa trochu bojim....ale staaale veriiim 🙂
jaja ...vela zalezi od testu ,,ja som sirobila este na 18.den po et a ciarka bola slabsia ,,tak som isl;a hned do obchodu kupila som si iny test a bola tam dialnica ,,ak tam je tak tak tam je a krvicka ti to potvrdi 😵 😵 😵 😵
stale sa ukludnujem tym ze sme nemali predlzenu kultivaciu-tak je asi este skoro testovat.
kukla som-a vy ste mali PK?
my dve 8 bunkove.fakt zostava len verit.a ja veriiiiiim vzdy do poslednej sekundy.
viem kocky co prezivate ,,budem vam silno drzat palce aj na nohach 😵 😵 😵 viera je velmi dolezita a mysliet pozitivne!!!!!!!!!
snažila som sa ale nikoho tu nebolo 😅
inak krasne ranko 😀 😀 😀 😀
jaja ako testovala si dnes???
Ahojte kocky.
no tak vcera som bola rozhodnuta netestovat-dobre som sa vyburila v zahrade ale v kutiku duse som verila,ze to nakoniec dobre dopadne....
vecer mi volala kamoska-ze mam testnut len koli nej-a ved horsie to uz nebude.
s malou dusickou som rano vytiahla test s citlivostou 20 (vcera s 10!)
aaaaaaaaa hned kraaaaaasne //.-skoro ma porazilo!!!!!!! 😀
moja rada:testujme pre kamosky 🙂
dakujem dicinka.
so 13. den od ET a 16.po OPU-davali 2 osembunkove.
ale co na to hovoris,ze vcera pri tom citlivejsom (RAPID nieco-uzn je v kosi)-veeeelmi slabaaaa
a teraz mama test 20 a fakt su paraaaadne
ajoj...no neviem..je mi to divne...lebo mne kazdy test s citlivostou 10 ukazal // a s citlivostou 20 len / alebo // ale slabunke...
ale super ...hlavne ze su tam // 😵 😵 😵
Ahojte babulky,
moc Vam drzim palce aby vam vsetkym vysli dve ciarky. Je to nezabudnutelny pocit.
Jaja gratulujem. 😉
dakujem kocky ste fakt moooc zlateee 🙂
zatial nemam album,ale su take ako dicinkine na 8.den po ET 🙂
jaja faaakt?juj super..sa tesim... 😵 😵 😵 😵 😵 babo,alebo babetka sa uhniezdili urcite neskor...boli 8 bunkove..a tie sa este delia...tak preto... 😵 😵 😵 😵 super..dalsia tehulaaaaaaaaaaaaaaa 😵
ahojte cakatelky 🙂 vidim ze sa to tu pekne rozbehlo.....
jaja gratulujem 🙂
a drzim palce vsetkym ostatnym, aby vam to vyslo....
elisa-tiez gratulujem k dvojkam-dlho som dufala,ze aj ja ich budem mat-ale teraz po tom testovani neviem.
no zajtra sa dozviem HCG.
pekny vecer

jajo ale je tam to je hlavne 😉 možno sa ti embrijko trošku
neskor zahniezdilo a tym maš potom ešte nizke HCG
ale máš a to znamená že si tehula 😉