Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
Ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

•
14. apr 2009zuzka..silno drzim palcekyyyyyyyyyyyyyy x-)
0
ja som uz dnes netestovala keduz zajtra idem na krv len dufam ze mi visledok povedia este zajtra lebo ja idem ku svojej doktorke a nie do FC.inak sa citim dobre okrem toho ze cely den som uz nervozna s toho a parkrat som si zabehla na WC z toho.Drzim vam palce zajtra nech tam nemame duchov ale dve ciarky.JA som vcera a predcerom testla a aj ja som tam mala takeho docha ale dufam ze bol ozajstny a zostane tam na dalej.
Ahojte, vsetkym drzim palce, aby to neboli len duchovia, co ste videli, ale aby to bola aspon na 100% poriadna DRUHA CIAROCKA - TAK VYTUZENA!!! Ja mam na testovanie este dostatok casu. Inokedy ma clovek pocit, ze cas leti rychlo, ale od ET ako by sa to zastavilo, chceme vediet vysledok co najskor. nemam pravdu? alebo ten pocit mam len ja?
aj mna bolia prsia hlavne ked si dam dole podprsenku vecer a potom v noci niekedy sa aj na to zobudim ze ake ich mam citlyve.Brucho aj mna niekedy boly ako na MS ale potom nastastie nic neboly ma non-stop ale zacne a prestane atd..Dufam ze si to len nahovarame lebo sa toho bojime aby neprisla nam MS a boly nas preto ze sme teho. a nieco sa tamlen deje lebo som uz pocula take ze aj ked si teho tak niekolko mesiacou pobolieva brucho.
Ahojte, dnes rano som aj ja mala na teste slabu ciarku. Robila som si aj dalsi test cez den, ale tam nebolo nic 😞 a mam tiez spinenie a bolesti na MS, tak sa uz neviem dockat co sa zajtra dozvieme 😉 Drzim Vam vsetkym co zajtra testujete moc moc palce a dufam, ze sa vecer uz budeme vsetky vytesovat z pozitivneho vysledku 🙂
Ahoj zuzka, kolky den mas od transferu a kedy testujes?
Ahoj zuzka, kolky den mas od transferu a kedy testujes?
Začni písať odpoveď...

Odošli