Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
Ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

•
24. apr 2009kacarinka, dakujem . A k tomu testovaniu , ja sa nechcem skor tesnut, robim to den pred krvou, aby som sa nezlozila. aj tak ked som volala kvoli krvi...a povedali mi ze...nic, tak som mala taku hrcu v krku, ze som ani nevedela povedat dovidenia. Prepacte 🙂 preto som si teraz povedala ze, kaslem na to co ma byt bude. 🙂
0
ahojte kočky, tu sa stretávajú nádejné čakateľky 🙂 ?
podľa mňa tie bolesti ktoré sledujete sú iné po KET a iné po čerstvom odbere a následnom ET
Testík by sme asi nemali robiť skôr ako 8-10 deň, lebo ak bol ešte deň ET pichnutý Pregnyl, tak to môže maskovať výsledok. Všetkým držím palce!!!!!! 🙂
podľa mňa tie bolesti ktoré sledujete sú iné po KET a iné po čerstvom odbere a následnom ET
Testík by sme asi nemali robiť skôr ako 8-10 deň, lebo ak bol ešte deň ET pichnutý Pregnyl, tak to môže maskovať výsledok. Všetkým držím palce!!!!!! 🙂
tu sa stretavaju januarovky 🙂 ja som dnes 10den po ET a stale nie som presvedcena ze uz je ten cas testovania. takze asi to necham na pondelok, nech si nepokazim vikend !
kacarina, ta kyselina moze byt dobre znamenie, aspon vela tehu bab to malo, aj ked az neskor ako 5 den. to je strasne skoro na akekolvek priznaky kedze 5-6 den sa emryjko len uchycuje a az po uchyteni zacne vydavat telu signaly a tvorit HCG !
kacarina, ta kyselina moze byt dobre znamenie, aspon vela tehu bab to malo, aj ked az neskor ako 5 den. to je strasne skoro na akekolvek priznaky kedze 5-6 den sa emryjko len uchycuje a az po uchyteni zacne vydavat telu signaly a tvorit HCG !
Ahoj babky,akurát dnes som po ET,takže som kus na nervy z toho čakania.Dala som si dva embriá,tak,dúfame s manželom,že sa to podarí. A keď nie,skúšame ďalej.Máme už totiž jedného syna/6/,robí nám radosť a chceme pre neho súrodenca.Držíme si navzájom palce.Pekný víkend.papapapa :-N :-N :-N :-S 😃
Ahojte, som 4-y den po KET a pobolieva ma brusko ako pred menzesom. Myslite, ze je to normalne? dakujem
Začni písať odpoveď...

Odošli