icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

seliselka
1. sep 2014

@dejna0412 zatial ma test nelaka...celkom sa divim ze sa tak drzim...chcem pockat aspo do stredy..teraz som estelen 6 den podla mna je to velmi skoro.....
nerozumiem ze tebe dali 4 bunkove embryo a mne nechceli dat 5 bunkove a povedali mi ze to je malo na vklad..no chapes toto? mala som len 2 embryjka a dali mi to silnejsie...blastocystu..ale to ktore bolo len 5 bunkove povedali ze to nieje vhodne na vklad lebo ze to je malo buniek...tak nam neostalo uz nic len to co je vlozene....preco to tak robia...hm

dejna0412
1. sep 2014

@seliselka klobúk dole ked sa tak drzis🙂)no ja som bola nedočkáva tak som nevidrzala🙂no oni to maju tak ze 2,4,6,8 su dobre na vklad,aspon tak som to čítala.Mne ju preto vložili nakolko som nemala ine vajka,odobrali 3 a jedno bolo schöne co sa krasne oplodnilo a delilo takze nebol problem,je vela naň co mali 4-bunkové a chytilo sa🙂

seliselka
1. sep 2014

@dejna0412 aha tak toto som vôbec nevedela...cize parne cisla su ok...hmm...

pet1308
1. sep 2014

@seliselka ahojky, a ty si mala 5-bunkové embryjko na 5.deň kultivácie?Lebo ak áno, tak preto ti ho nevložili, lebo sa zle vyvíjalo, na 5. deň keby bolo v poriadku, tak je z neho blastocysta a dejne0412 zrejme to 4-bunkové vkladali na 3.deň. Držím palce, aby to druhé embryjko sa pekne zahniezdilo! 😉

seliselka
1. sep 2014

@pet1308 dakujem pekne 🙂
...bolo to na 4 den...nuz akokolvek len nech sa dobre uhniezdi ta moja bublinka co mam teraz 🙂

seliselka
1. sep 2014

pocujte zienky, mala niektora z vas príznaky po ET take pichanie na pravej strane ale blizsie k pupku?
Som 6 den po ET a od vcera mam take zvacsene brucho a sem tam ma popicahava....mali ste podobne priznaky ako ja?

alcinkap
1. sep 2014

@dejna0412
ešte nič nie je stratené, poznám holky čo nemali na teste ani ducha a predsa im to vyšlo 🙂

dejna0412
1. sep 2014

@alcinkap oh keby si mala tak pravdu🙂bola by som najšťastnejši clovek na svete🙂v stredu mam krv🙂

renitr
1. sep 2014

@dejna0412 drzim ti palce aby si sa v stredu dozvedela pozitivnu spravu 😉

renitr
1. sep 2014

@seliselka ahoj. ja som 4 den po ET a tiez citim obcas take pichanie skoro pri pupku. Brucho mam nafuknute a prsia tiez 😉 drzim palce

seliselka
1. sep 2014

@renitr tak to som rada, ze niesom sama 🙂

haimi
1. sep 2014

@dejna0412 mne vkladali po 5 dnovej predlzenej kultivacii expandovanu blastocystu a kazali mi testovat az na 12 den, ked ty mas len 4 bunkaca a na 11 den si mala ducha, tak je to super... posielam pozitivnu energiu. Ziadny stres, stres a negativne myslienky su v tomto momente to najhorsie 😉

alcinkap
2. sep 2014

@dejna0412
budem na teba zajtra myslieť 🙂 držím palce ...

adventmision
2. sep 2014

ahojte pripajam sa u nas bol transfer v piatok, jedno jedine chudatko bolo k dispozicii. ten nativ je k nicomu keby som to vedela dam si hned predpisat konsku davku!ale dr.otevrel hovoril ze s mojim amh to bude kvalitnejsie ved nejde o kvantitu. a tu to mate.

seliselka
2. sep 2014

@adventmision bola si v Brne?

alcinkap
2. sep 2014

@adventmision
a kolko si mala amh?

adventmision
2. sep 2014

1,25 ale asi mi ho odobrali v nejaky blby den, tak bolo mozno skreslene

adventmision
2. sep 2014

bola som v brne reprofite a vy?

adventmision
2. sep 2014

je niekto aj na marodke?

alcinkap
2. sep 2014

@adventmision
ja som mala 0,93 a to je nižšia hladina. Ja som bola v Blave vo Ferticente a vyšlo nám prvé IVF.

dejna0412
2. sep 2014

@alcinkap dakujem ti🙂)))hned dam vediet ako som dopadla🙂síce aj ked poznam výsledok🙂))easy🙂)zmierila som sa s tým🙂

alexia17
2. sep 2014

@dejna0412 kedy ides na tu krv? Ja mam dnes po odbere , boli 2 vajka

dejna0412
2. sep 2014

@alexia17 ahojky,dnes som na teba myslela🙂no parada🙂tak som stastna,ze si ich mala aspon 2 parada😉este nech sa krasne vsetky oplodnia a nech su co najskor u teba 🙂zajtra mam krv o 9.45 tak mysli na mna🙂dam vediet hned ako budem mat vysledky🙂

alexia17
2. sep 2014

@dejna0412 myslim na teba, uz si pozotivnejsia ze to vyslo?
No dufam ze sa oplodmia a podelia

dejna0412
2. sep 2014

@alexia17 hárky som,dost bolo placu;)musim zacat bojovať a mezdavat sa🙂zajtra som zvedava co bude u gyndosa🙂))neboj oplodni sa🙂)drzim ti silno palce a prajem ti to velmi🙂

alexia17
2. sep 2014

@dejna0412 dakujem. Ja cakam dobre spravy zo zjtrajsej krvi ;)

dejna0412
2. sep 2014

Baby pomoc!!!teraz som bola na WC a mala som na intimke hnedé?co to moze byt?som dnes 14 den po ET,4 -bunkoveho embrya,takze testy štrajkujú!zajtra mam krv.Beriem utrogestan 4x2 tab.Zeby sa mi Ms spustila?dnes ma boli stale na pravej strane a samozrejme aj maternica.dakujem Vam za každé info

dejna0412
2. sep 2014

@alexia17 jasne🙂len aby som este dnes neskončila na pohotovosti:(začala som akosi spinit?

alexia17
2. sep 2014

@dejna0412 to nemusi byt nic zle. To bude OK. Xodis aj di prace?

dejna0412
2. sep 2014

@alexia17 ano,chodím normalne do prace,ved by som umrela doma od nudy:(