Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
@katka17044 možem potvrdiť v GF mi povedali len že bud negatívne laebo pozitívne a naposledy,ked sme boli na 4 IVF tak som bola dokonca 3 krát na tehu teste z krvi a to som už riadne krvácaa takže tak
Baby ja som taká dopichaná a modrinová od toho clexanu ☹ chúda ten moj muž tak sa bojí mi ich pichať ☹
Baby rano som mala trolinku take hnede na intimke take spinenie tak som sa zlakla ze som zabudla aj nadobku podlozit na moc
Baby dnesny test negativny,asi som to podcenila,som 8den po ET.Mozete mi zmazat z tabulky tie //,prosim.
Ja som testovala na 15 deň a bol onicom...nervózna som bola stoho a na druhy deň predsa som bola tehu
Držím vám všetkým mooooc palce...chceli ste sa stretnúť s kocarmi tak nezufat...určite da stretneme...nevzdavajte to...
Ahojte. Pripajam sa včera som mala et. Aj keď máme veľmi nízku šancu oproti vám . Mali sme hraničné embryo.Po pk. štádium medzi morulou a blastou. Čiže morula s dutinkou. Označenie CM+.gratulujem pozitívnym .dlhšiu dobu vás čítam a držím prsteky cakatelkam . Snáď sa aj na nás usmeje šťastie a budeme rodičmi. Pekný dnik

@majkulik Ahoj citam ze mas pozitivni test...Gratulujem 🙂 🙂 .Aj ja mam vkladane XB na 5den..Teraz som od Et 4den..myslis ked testnem bude uz nieco ukazat?Ti si testla skorsie.alebo len ked si mala?Mala si niake priznaky?