icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

baby24
1. okt 2016

@misela103 viem o com hovoris ja som po prvom neuspesnon a citila som sa tak strasne neopisatelny pocit myslela som sa ze sa zblaznim dali sme do toho vsetko ☹

baby24
1. okt 2016

@misela103 prosim ta vies zareagovat na moj prispevok kedy ti dosla 2. Ms po neuspesnom ivf??

misela103
1. okt 2016

@baby24 hm mame predsebou posledny pokus a nedopadne inak ako tento alebo ako predosli.... s jednym vhodnym vajkom.... mne prisla ms normalne... dokonca mi zacala chodit uplne presne na den

baby24
1. okt 2016

@misela103 zlato musis dufat musis verit a ist do toho s tym ze sa to podari tesit sa ze sa to podari... A ta moja ms nechapem co sa stalo... Naposledy bola 22.8... ☹

leelloo
1. okt 2016

@misela103 ty mas tiez nizke amh, ak si dobre pamatam, ci?

misela103
1. okt 2016

@leelloo nie ja mam PCOS

misela103
1. okt 2016

@baby24 sak nieco bude ale nie teraz a buduci rok mozno... na ms nemysli ona pride neboj 🙂

baby24
1. okt 2016

@misela103 ale kedy no cudne sak uz som 41. Den cyklu a furt nic ani naznak

illinka
2. okt 2016

@baby24 mne prisla ay 43 dc mrcha po poslednom ET teda po ET mi prisla skor ale ten dalsi cyklus meskala...

baby24
2. okt 2016

@illinka takze nemusim to nejak riesit este pockam...🙂

meli8412
2. okt 2016

@baby24 Ja som po predposlednom IVF dostala ms, este pred krvou a potom som cakala na dalsiu ms, vlastne 3, aby sme znova mohli zacat stimulaciu, no neprisla. Dôvod bola moja dcera. 🙂

baby24
2. okt 2016

@meli8412 a kedy ti dosla 2. Ms teda???

meli8412
2. okt 2016

@baby24 Az po porode 😀 Nehovorim, ze si tehotna, ale clovek nikdy nevie. Bola tu jedna baba, ktora po ivf otehotnela spontanne, ale zial nedopadlo to dobre.

baby24
2. okt 2016

@meli8412 no uvidime pockam este tyzden.... ☹ dufam ze dojde cim skor nech sa to moze zacat.... Trochu ma len zarazila dlzka menstruac.cyklu.... ☹

montrojruza
6. okt 2016

ahojte, po transfere, ste chodili do roboty, alebo ste v klude cakali doma?
(no v klude ako v klude : ) )

dancura
7. okt 2016

@montrojruza ja som chodila normalne do prace..hned od dalsieho dna. Sedim za pocitacom, takze to je jedno, ci by som bola doma alebo v praci...a tam mi aspon rychlejsie ubehol cas

ssegra
7. okt 2016

@montrojruza ja som isla na PNku v den vkladu a som na nej dodnes pretoze mam fyzicky narocnu pracu..

misela103
7. okt 2016

@montrojruza No ja som pri IVF normalne chodila do prace.... ivf neuspesne.... teraz pri druhom som bola doma az do prvej kontroly a tiez neuspesne ivf.... nemam narocnu pracu sedim pri PC... ak mas robotu napr. pri pase alebo zdvihas tazke by som radsej zostala doma...

maca098
11. okt 2016

Mali ste niektora 7 dni po kete strasne bolesti krizov ze ani sa zohnut co to znamena dakujem v piatok idem nakrv strasne sa tesim ze tie 2 tyzdne presli ako voda

cmudlo
12. okt 2016

@maca098 to je dobré znamenie....tebe to rýchlo zbehlo??? Mne sa to stále vlečie neskutočne....čo si robila po vklade?chodila si do práce?

1veverica
12. okt 2016

@montrojruza ahoj, ja som chodila normalne do prace, aspon mi to skor zbehlo 🙂

maca098
12. okt 2016

@cmudlo ano chodim do prace no uvidime v piatok verim ze sa to konecne podari sak totok je uz 4 krat tri razi cez poistovnu raz samoplatca este mam zamrazenych 14 snehuliacikov

cinkasmailing
12. okt 2016

@glopsa nebolo. Vsetko sa vyplavilo tak nic. Snad nabuduce...

cinkasmailing
12. okt 2016

@leelloo nic nevedia zdovodnit... Nechapu preco sa pri prvom ivf neoplodnilo ani jedno z 24 vajicok co som mala.. Ale to nerobili ixi.. Druhy raz sme nemali jedine vajicko... Tiez to nechápali a nevedeli zdovodnit. A teraz nevedeli preco sa vklad nevydaril. Ja rozumiem ze priroda je nevyspytatelna ale uz sme vysypali cez 8 tisic eur aby sme dostali aspon ake take vysvetlenie co sa deje... Ale nevadi. Hadam sa podari ked tam ten hore rozhodne 😃

cinkasmailing
12. okt 2016

@bobricek1979 ano az v tretom... Ale medzi prvymi dvomi a tretim ivf bol 20 kilo rozdiel v mojej vahe... Aj ked neviem ci to malo vplyv,psychicky urcite ano.. Prvy vklad sa nevydaril. Este mame 5 pokusov... 🙊

maca098
13. okt 2016

@cinkasmailing hlavy hore urcite nam to raz vijde treba nato ist pozytivne ja idem v piatok na krv a cakam same dobre vysledky potom napisem

ahsas
13. okt 2016

Ja som tak veľmi verila, že lekári sa mýlia, že brať krv na 11ty deň od ovu resp. 2 dni pred mrchou je skoro a že to určite tentokrát vyjde, ale nevyšlo ☹ Idem si dať ibalgin, lebo mrcha přichází ☹

ahsas
13. okt 2016

@ahsas ale si aspoň pôjdem vybiť zlosť a konečne po 3 t. si pôjdem zabehať !

leelloo
13. okt 2016

@cinkasmailing tak to isla ako na hoskej drahe, z extremu do extremu. Mas pravdu, ze priroda je nevyspytatelna, obcas jej treba trosku dopomoct, ale aj tak si spravi po svojom 🙂 drzim palce

bobricek1979
13. okt 2016

@cinkasmailing tak uz to musi vyjst drzim prsty