icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

amik123
12. feb 2017

@baby24
Ja už som skúšala všetko od akupunktúry cez mojzisovu metódu a vitamíny beriem stále niake. Nemáme žiadne problémy tak neviem kde je problém.

mkatkam
12. feb 2017

@baby24 no ja som bola v gynfive a som o to vyslovene požiadala. Prišli sme tam ráno v deň transferu a nahlásila som na recepcii že mám mať síce transfer ale mám bolesti. Mne to začalo v noci pred transferom.

baby24
12. feb 2017

@mkatkam no aj ja chodím do gynfiv myslela som že automaticky má pozru... ☹

baby24
12. feb 2017

@amik123 neviem prečo sa to stáva nám my síce máme problémy ale tiež nechápem že prečo práve my je to strašne... ☹

amik123
12. feb 2017

@baby24
No mne niečo hovor teraz ma veľa párov problémy.

566nz
13. feb 2017

@amik123 ja mám ten istý problém, všetko je u nás v poriadku aj manžel a pri ket ani náznak tehotnosti. Nechápem to vôbec.

amik123
13. feb 2017

@566nz
Presne keby som aspoň chvíľu bola tehotná že sa niekam posuniem ale stále nič.

566nz
13. feb 2017

@amik123 Ja už mám z toho celého taký divný pocit, ja mám dokonca jedného prirodzene a teraz vidíš, aj vložia a nič. A to tiež beriem všetky možné vitamíny.

amik123
13. feb 2017

@566nz
Mne prvýkrát vložili jedno potom druhýkrát dve a teraz opäť dve a vždy sú všetky dobrej kvality. Nechápem vôbec. Ešte mám zamrazené 4 čiže dva pokusy a potom neviem čo ďalej. Asi Brno. Len ja už nechcem absolvovať tie injekcie na stimuláciu.
A to jedno máš prirodzene?

amik123
13. feb 2017

@566nz
Aha prepáč vidím že prirodzene. Tak to nechápem.

baby24
13. feb 2017

Ahojte tak 1 embryjko bolo 4 bunkové a druhé 6 bunkové na 3. Deň od ich odberu čo vy na to?

meli8412
13. feb 2017

@baby24 Čo hovoria lekári? Ja ani neviem koľko buňkové som mala, ked mi vložli malinkého na 3tí deň.

baby24
14. feb 2017

@meli8412 práveže nič preto som chcela vedieť viac 😢

baby24
14. feb 2017

@lenna71 Zlatinko ten bromelain že je na chudnutie a ešte ďalšie iné veci v lekárni mi ho neodporúčaju tak čo teda?? Kúpila som si celaskon a vit.D

lenna71
14. feb 2017

@baby24 fuha tak o tom som nepocula že je na chudnutie, ja viem že je to vytazok z ananasu a ten pomaha pri uhniezdovani. ja som si tu nasla rady o liekoch a vitaminoch ake treba brat a co može zvysit sance podla toho som isla. najdi si tu skupni ivf rady a skusenosti 2013, je to super skupina tam sa vela dozvies ak tam nie si.

baby24
14. feb 2017

@lenna71 si úžasná ďakujem

lenna71
14. feb 2017
sticker
baby24
14. feb 2017

@lenna71 moja tebe to náhodou neostalo?? Ževraj je to zrušené z predaja ...

lenna71
14. feb 2017

@baby24 mojko nezostalo ale skus tu objednat sak tam nic take nepisu
http://biocare.sk/eshop/produkt/bromelain

baby24
14. feb 2017

@lenna71 si jednoducho super mám to... 🙂

baby24
14. feb 2017

@baby24 cca čo to stalo?

yennn
14. feb 2017

Baby,mozem sa spytat, chodite niektora pravidelne cvicit do fitka? Ak ano, ako cely IVF proces zasiahol do vasho cvicenia? Viem ze po transfere sa cvicit nesmie, ale viac nemam potuchy. Caka ma to nabuduci mesiac a pytam sa kvoli trenerovi, neviem ci a co mu mam povedat

katkaa182
14. feb 2017

@yennn
Urcite sa radsej setri. Ja som sa moc nie, chodila som cvicit, lyzovat a pred 3 dnami v 5 tt som zacala velmi krvacat. Utekali sme do nemocnice, lekari uz mysleli na najhorsie, ale vsetko dobre dopadlo. Len teraz musim byt na PN a davat si pozor na seba. Lekar vravel, ze tehotenstvo po umelom je rizikovejsie aspon do 1 trimestra.

yennn
14. feb 2017

@katkaa182 tak som to nemyslela, po unelom uz cvicit nepojdem, kym nebudem mat istotu. Ale skor pred tym, v tej pripravnej faze...
Inak, ja som pri prvom tehu bola tiez lyzovat, ale som este nevedela ze som tehu, narazili do mna zozadu obrovskou rychlostou, tak mi 5x (!!!!) rontgenovali panvu (!!!). Ze sme tehu som zistila az o 2 tyzdne, stale o barlach. Bolo to velmi tazke obdobie, kym sme mohli sa zacat z toho tehotenstva tesit, nastastie dobre dopadlo.
Tebe drzim palce , nech je vsetko v poriadku 🙂

zorkahorka
14. feb 2017

@yennn ja som necvicila ani po ivf, ani po oplodneni, ani po otehotneni v 1. trimestri. neodporuca sa. len v 2. trimestri sem-tam dam tehu jogu. ale zavisi aj od toho, co ti povie uz ako tehotnej lekar

yennn
14. feb 2017

@zorkahorka ale predtym, pred transferom to nie je problem? Ci su tam nejake obmedzenia, ktore cviceniu brania?

leelloo
14. feb 2017

@yennn podla mna do odberu mozes, ak sa budes citit v pohode. Ja som pri prvom IVF tiez cvičila, ale po case uz ma dost boleli vaječníky z tych liekov, tak len velmi mierne. Teraz zacinam druhé ivf a budem cvicit pokial sa na to budem citit.

sisinger
14. feb 2017

@yennn toto tu už bolo niekde.... vraj by sa nemalo, pretože mas regulovanu ovulku aby nedoslo k predcasnemu orasknutiu vajicok sa neodporuca cvicit.

baby24
14. feb 2017

@lenna71 ahoj zlato konečne som to zohnala a oni mi to predaju ,5 mesiacov po záruke zistila som to až pri 2. Tabletke môže mi to nejako uškodit?

zorkahorka
14. feb 2017

@yennn to neviem.radsej sa spytaj lekara.ja som dako velmi nesportovala,takze som to neriesila.ale napr.bicyklovaniu,behu a brusakom som sa pocas ivf a neskor vyhybala