Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
Ahojte tak 1 embryjko bolo 4 bunkové a druhé 6 bunkové na 3. Deň od ich odberu čo vy na to?
@baby24 fuha tak o tom som nepocula že je na chudnutie, ja viem že je to vytazok z ananasu a ten pomaha pri uhniezdovani. ja som si tu nasla rady o liekoch a vitaminoch ake treba brat a co može zvysit sance podla toho som isla. najdi si tu skupni ivf rady a skusenosti 2013, je to super skupina tam sa vela dozvies ak tam nie si.

@baby24 mojko nezostalo ale skus tu objednat sak tam nic take nepisu
http://biocare.sk/eshop/produkt/bromelain
Baby,mozem sa spytat, chodite niektora pravidelne cvicit do fitka? Ak ano, ako cely IVF proces zasiahol do vasho cvicenia? Viem ze po transfere sa cvicit nesmie, ale viac nemam potuchy. Caka ma to nabuduci mesiac a pytam sa kvoli trenerovi, neviem ci a co mu mam povedat
@yennn
Urcite sa radsej setri. Ja som sa moc nie, chodila som cvicit, lyzovat a pred 3 dnami v 5 tt som zacala velmi krvacat. Utekali sme do nemocnice, lekari uz mysleli na najhorsie, ale vsetko dobre dopadlo. Len teraz musim byt na PN a davat si pozor na seba. Lekar vravel, ze tehotenstvo po umelom je rizikovejsie aspon do 1 trimestra.
@katkaa182 tak som to nemyslela, po unelom uz cvicit nepojdem, kym nebudem mat istotu. Ale skor pred tym, v tej pripravnej faze...
Inak, ja som pri prvom tehu bola tiez lyzovat, ale som este nevedela ze som tehu, narazili do mna zozadu obrovskou rychlostou, tak mi 5x (!!!!) rontgenovali panvu (!!!). Ze sme tehu som zistila az o 2 tyzdne, stale o barlach. Bolo to velmi tazke obdobie, kym sme mohli sa zacat z toho tehotenstva tesit, nastastie dobre dopadlo.
Tebe drzim palce , nech je vsetko v poriadku 🙂
@yennn ja som necvicila ani po ivf, ani po oplodneni, ani po otehotneni v 1. trimestri. neodporuca sa. len v 2. trimestri sem-tam dam tehu jogu. ale zavisi aj od toho, co ti povie uz ako tehotnej lekar
@zorkahorka ale predtym, pred transferom to nie je problem? Ci su tam nejake obmedzenia, ktore cviceniu brania?
@yennn to neviem.radsej sa spytaj lekara.ja som dako velmi nesportovala,takze som to neriesila.ale napr.bicyklovaniu,behu a brusakom som sa pocas ivf a neskor vyhybala

@baby24
Ja už som skúšala všetko od akupunktúry cez mojzisovu metódu a vitamíny beriem stále niake. Nemáme žiadne problémy tak neviem kde je problém.