Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
mne to ale ukazalo az po dlhsom case ako 1 minuta :( a na teste pisu ze po 25 min uz je vysledok nepreukazny :(
@babikadaska už to dnes nerieš. Len sa zbytočne trápiš. Daj si čokoládu a pozri si nejaký dobrý film. A zajtra ráno skús testovať.
@babikadaska
už som to tu milion krát písala, pri krvácaní nevysádzajte utrog a pod lieky až do odberu krvi a výsledkov!!! Ja som tu prípad, po vklade niekoľko dní prišlo krávacanie, bolo silné a nepretržité 5 dní!!!!!!!!!!!!!!!!! A mám tu z toho 4,5 ročné zdravé dieťa!
@ouroboros fakt 🙂 je tu viac takých prípadov, chodím sem teraz málo, ale vždy keď sem zavítam a vidím, ako hneď chcú baby všetko okamžite po prvotnom krvácaní vysádzať, tak ma ide poraziť, lebo vždy v centre povedia, že dobrať všetko až do výsledkov z odberov a oni to aj tak vysadia! to je strašné! držím všetkým veľmi palce!
@loriana ahoj 🙂 ja som samozrejme nic nevysadila . zavolala som na nonstop linku kde mi kazali zvysit davku utrogestanu. dalej lezim a robim vsetko ako doteraz.krvacanie prestalo.dnes mi vysla slaba druha ciarka na TT,tak cakam do pondelkoveho odberu krvi.
nedovolila by som si svojvolne ukoncit liecbu a ked tu citam tie diskusie,ako baby koncia okamzite s liekmi na zaklade toho, ze "citia ze nie su tehotne " "citia ze to nevyslo" a "krvacaju" este pred 14 dnom,uplne ma to zaraza. tolko obetovat casu priprave a penazi atd a potom len tak skoncit -to je silna kava 🙂
@osky ahoj nemyslim ze ty budes prave ten extremny pripad o ktorom hovorime 🙂
ja som precitala tisicky stran diskusii aj na ceskom koniku za dohe roky a fakt su baby,ktore si urobia na 5DPT test a ked je negativny,cele to zabalia...
dobre ranko dievcata... 12DPT TT pozitivny... dnes sa mi ciarky ukazali hned do pol minuty. druha je slaba ale je zretelne tam 🙂
@babikadaska je tam,super. Gratulujem,to je parádne. Tak dnes už bez stresov 🙂 len sa tešiť.
@babikadaska krásne 👍 je to tam😉
@babikadaska gratulujem ❤
Ahojte babulky ako sa citite?
@babikadaska Gratulujeeem 🙂
@miskab ráta sa aj prvý 😉 mne už na 5 deň ukázalo // ale slabulinku asi tak ako pridala
@babikadaska dnes. Samozrejme ale je skoro v 5 deň ale zasa si môžeme povedať že ešte nevadí a ak náhodou ukáže tak sa môžešem tešiť. 😂
Ja som mala vklad pondelok, tiez sa bojim testovat 😅
Väčšinou keď ukazujú dve // skoro tak sú to dvojičky.
Ahojte žienky....Tak u mňa žiadne bolesti ,pichanie , nič...Mala som vo štvrtok pocit ako pred MS ale všetko ustúpilo, už ani prsia nebolia.Akurat som strašne vyhádzana ...Zvyknem mať pár pupienkov pred MS ale toto je moc!!?? Tak neviem po prvom IVF som to nemala a nezmenili sa mi injekcie takže to asi alergia nie je.....
No neviem.... Toto sú moje pocity...A testovať, ja jasné že budem.... Nech sa objaví čokoľvek aj tak bude u mňa rozhodujúca krv v piatok. Len hlavne nech sa MS nedostaví, to by ma odrovnalo 😕

@osky ty si neskutočne silná. Všetko to, čím si prechádzaš a ešte máš energiu sem prísť medzi "čakateľky" a povzbudzovať....
Ja len verím, že raz sa ti to všetko splní a príde to vytúžené mimi.😉