icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

ouroboros
24. mar 2017

@osky ty si neskutočne silná. Všetko to, čím si prechádzaš a ešte máš energiu sem prísť medzi "čakateľky" a povzbudzovať....
Ja len verím, že raz sa ti to všetko splní a príde to vytúžené mimi.😉

babikadaska
24. mar 2017

mne to ale ukazalo az po dlhsom case ako 1 minuta :( a na teste pisu ze po 25 min uz je vysledok nepreukazny :(

ouroboros
24. mar 2017

@babikadaska už to dnes nerieš. Len sa zbytočne trápiš. Daj si čokoládu a pozri si nejaký dobrý film. A zajtra ráno skús testovať.

loriana
24. mar 2017

@babikadaska
už som to tu milion krát písala, pri krvácaní nevysádzajte utrog a pod lieky až do odberu krvi a výsledkov!!! Ja som tu prípad, po vklade niekoľko dní prišlo krávacanie, bolo silné a nepretržité 5 dní!!!!!!!!!!!!!!!!! A mám tu z toho 4,5 ročné zdravé dieťa!

ouroboros
24. mar 2017

@loriana fakt? Wau...

loriana
24. mar 2017

@ouroboros fakt 🙂 je tu viac takých prípadov, chodím sem teraz málo, ale vždy keď sem zavítam a vidím, ako hneď chcú baby všetko okamžite po prvotnom krvácaní vysádzať, tak ma ide poraziť, lebo vždy v centre povedia, že dobrať všetko až do výsledkov z odberov a oni to aj tak vysadia! to je strašné! držím všetkým veľmi palce!

yennn
24. mar 2017

@loriana wow, to je velmi povzbudive. Tato tvoja sprava by sa mala automaticky vygenerovat v kazdej z tychto tem na kazdej druhej strane 😀

loriana
24. mar 2017

@yennn no to si myslím aj ja veru 🙂

babikadaska
24. mar 2017

@loriana ahoj 🙂 ja som samozrejme nic nevysadila . zavolala som na nonstop linku kde mi kazali zvysit davku utrogestanu. dalej lezim a robim vsetko ako doteraz.krvacanie prestalo.dnes mi vysla slaba druha ciarka na TT,tak cakam do pondelkoveho odberu krvi.

nedovolila by som si svojvolne ukoncit liecbu a ked tu citam tie diskusie,ako baby koncia okamzite s liekmi na zaklade toho, ze "citia ze nie su tehotne " "citia ze to nevyslo" a "krvacaju" este pred 14 dnom,uplne ma to zaraza. tolko obetovat casu priprave a penazi atd a potom len tak skoncit -to je silna kava 🙂

osky
24. mar 2017

@loriana
Fiha.teraz si ma fakt zaskocila.
Ale ja mam presne opacnu skusenost...
A lieky som.vysadila pretoze 2 testy vysli negativne...

babikadaska
24. mar 2017

@osky ahoj nemyslim ze ty budes prave ten extremny pripad o ktorom hovorime 🙂

ja som precitala tisicky stran diskusii aj na ceskom koniku za dohe roky a fakt su baby,ktore si urobia na 5DPT test a ked je negativny,cele to zabalia...

babikadaska
25. mar 2017

dobre ranko dievcata... 12DPT TT pozitivny... dnes sa mi ciarky ukazali hned do pol minuty. druha je slaba ale je zretelne tam 🙂

babikadaska
25. mar 2017
ouroboros
25. mar 2017

@babikadaska je tam,super. Gratulujem,to je parádne. Tak dnes už bez stresov 🙂 len sa tešiť.

simonesi
25. mar 2017

@babikadaska krásne 👍 je to tam😉

yennn
25. mar 2017

@babikadaska gratulujem ❤

miskab
25. mar 2017

Ahojte babulky ako sa citite?

miskab
25. mar 2017

@babikadaska Gratulujeeem 🙂

yennn
25. mar 2017

@miskab mna pobolieva podbrusko, ako pred menzesom... 😕
Ty sa ako mas?

miskab
25. mar 2017

@yennn aj mna sem tam pobolieva brucho ale inak nic absolutne .....aj budes testovat?

ouroboros
25. mar 2017

@miskab ja mám tiež pocit ako pred ms. A hrozne ma bolia prsia, ešte od opu. Tak neviem. Bojím sa testovať, chcem počkať na krv.

miskab
25. mar 2017

@ouroboros aj ja sa bojim testovat ale nevydrzim to do piatku , ja skusim testnut aj ked sa bojim vysledku

simonesi
25. mar 2017

@yennn
@miskab baby koľko dni ste po ET????

miskab
25. mar 2017

@simonesi ja som mala v utorok vklad , ak sa prvy den nerata tak som 4 den

simonesi
25. mar 2017

@miskab ráta sa aj prvý 😉 mne už na 5 deň ukázalo // ale slabulinku asi tak ako pridala
@babikadaska dnes. Samozrejme ale je skoro v 5 deň ale zasa si môžeme povedať že ešte nevadí a ak náhodou ukáže tak sa môžešem tešiť. 😂

yennn
25. mar 2017

Ja som mala vklad pondelok, tiez sa bojim testovat 😅

miskab
25. mar 2017

@simonesi to fakt na piaty den ty ukazalo // ? supeeer gratulujem 🙂 a ake emryjka ty vkladali ?

miskab
25. mar 2017

@yennn aj aj sa bojim ale skusim no co uz do krvi to nevydrzim urcite ..... bojim sa zas sklamania :/

amik123
25. mar 2017

Väčšinou keď ukazujú dve // skoro tak sú to dvojičky.

klaudiahu
25. mar 2017

Ahojte žienky....Tak u mňa žiadne bolesti ,pichanie , nič...Mala som vo štvrtok pocit ako pred MS ale všetko ustúpilo, už ani prsia nebolia.Akurat som strašne vyhádzana ...Zvyknem mať pár pupienkov pred MS ale toto je moc!!?? Tak neviem po prvom IVF som to nemala a nezmenili sa mi injekcie takže to asi alergia nie je.....
No neviem.... Toto sú moje pocity...A testovať, ja jasné že budem.... Nech sa objaví čokoľvek aj tak bude u mňa rozhodujúca krv v piatok. Len hlavne nech sa MS nedostaví, to by ma odrovnalo 😕