Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
Ahojte potrebujem radu som 14 deň po ET na 10 deň // hcg pozitívne no od 10 dňa mi čiarky nesilneju sú rovnaké a ešte ktomu ráno ešte Ok no poobede som si urobila test a ta čiarka je slabšia o dosť ako ráno pomooooooc 🙈
@anakra @simonesi ahojte babule mne sa to tiež 2 x stalo čo to môže byť? Ja som sa po tomto objednala na vyšetrenia na hemato mi zistili niečo tak teraz beriem anopyrín 100 mg a na repro imuno som bola tiež mi niečo zistila bolo to len teraz musím ísť na kontrolný odber o 12 týždňov, aby sa to potvrdilo a potom mi nasadí liečbu...ach jaj dúfam, že to pomôže....a už sa to nebude opakovať! Ako ste na tom vy, robili ste si tieto vyšetrenia? a kam do CAR chodíte?
@maculicek1977 áno mám všetky vyšetrenia a pichám fraxiparín pred 6 rokmi mi pomohol a mám syna teraz nie😬 a prečo sa to deje????nato nám nik nedá odpoveď
Treba len dúfať, že nabudúce to bude Ok
@maculicek1977 aj ja som bola na hematologii, nezistili nič, som podľa nich v poriadku...ja chodím do Žiliny, ET sa minulý mesiac nepodarilo a v utorok mi idú robiť prvý KET. Tak uvidíme.
Ahojte. Bola niektora naa sone 5+5 tt alebo skor a bolo uz vidiet plod? Po sviatkoch akurat tak budem a bojim sa ci t nieco bude.
ahojte. ja som mala v 6+5 aj srdiecko : )
A počítate tie týždne normálne od poslednej ms,však? Inak baby,máte aj nejaké príznaky,lebo ja skoro nič...prsia ma boleli prvý mesiac, teraz už moc nie a som možno viac unavená,ale žiadne vracanie,nič. teda,mne nebolo zle ani pri prvom tehu, tak možno preto....dúfam,že to sono bude OK a drobec/drobci na mieste 🙂 ...

@lucifer06 ja som bola min rok v marci..rozmrazovali 2 a prezilo len jedno.v maji sa chystam zas a mame pisledne 2 tak sa tiez troska bojim