icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

bella1303
12. apr 2017

@lucifer06 ja som bola min rok v marci..rozmrazovali 2 a prezilo len jedno.v maji sa chystam zas a mame pisledne 2 tak sa tiez troska bojim

simonesi
13. apr 2017

Ahojte potrebujem radu som 14 deň po ET na 10 deň // hcg pozitívne no od 10 dňa mi čiarky nesilneju sú rovnaké a ešte ktomu ráno ešte Ok no poobede som si urobila test a ta čiarka je slabšia o dosť ako ráno pomooooooc 🙈

566nz
13. apr 2017

@simonesi a hcg si mala koľko?

simonesi
13. apr 2017

@566nz na 10 deň cez 600 😬 a vtedy boli aj // úplne krásne teraz je ta druhá slabunka

566nz
13. apr 2017

@simonesi veď to je pekné hcg. A na čo si vlastne robíš stále testy?. Keď máš potvrdené hcg je zbytočné stále testovať. Pokiaľ nekrvaca tak nestresuj. Uz si mala mat aj mrchu?
Máš ísť este na opakované hcg alebo už až na sono.

simonesi
13. apr 2017

@566nz pretože mne už sa pár krát stalo že som mala // hcg pozitívne a potom kleslo 😉 preto testujem. Nejdem na kontrolné hcg až 28 na sono

anakra
14. apr 2017

@simonesi aj ja som mala 2krát vysoké hcg a potom kleslo, aj ciarocka bledla, az z toho nič nebolo. Je mi ľúto.

simonesi
14. apr 2017

@anakra mne je to jasné mne sa to tiež stalo takže scénar poznám 🙁🙉

maculicek1977
14. apr 2017

@anakra @simonesi ahojte babule mne sa to tiež 2 x stalo čo to môže byť? Ja som sa po tomto objednala na vyšetrenia na hemato mi zistili niečo tak teraz beriem anopyrín 100 mg a na repro imuno som bola tiež mi niečo zistila bolo to len teraz musím ísť na kontrolný odber o 12 týždňov, aby sa to potvrdilo a potom mi nasadí liečbu...ach jaj dúfam, že to pomôže....a už sa to nebude opakovať! Ako ste na tom vy, robili ste si tieto vyšetrenia? a kam do CAR chodíte?

simonesi
14. apr 2017

@maculicek1977 áno mám všetky vyšetrenia a pichám fraxiparín pred 6 rokmi mi pomohol a mám syna teraz nie😬 a prečo sa to deje????nato nám nik nedá odpoveď
Treba len dúfať, že nabudúce to bude Ok

anakra
14. apr 2017

@maculicek1977 aj ja som bola na hematologii, nezistili nič, som podľa nich v poriadku...ja chodím do Žiliny, ET sa minulý mesiac nepodarilo a v utorok mi idú robiť prvý KET. Tak uvidíme.

ouroboros
14. apr 2017

@simonesi čo sa deje? To ten test? Nieeee, to hádam nie ☹ fakt myslíš,že už je to stratené? Možno len blbé testy alebo čo...

simonesi
14. apr 2017

@ouroboros dnes bol test slabší ako včera a to neznačí nič dobre( toto som pár krát prežila ) tak viem na čo sa mám pripraviť 😉 a v zázraky neverím, ikeď jeden teraz sedí vedľa mna 😝zajtra testnem zasa uvidím či bude slabšia abo toto boli vadné testy v čo naozaj neverím.

ouroboros
14. apr 2017

@simonesi tak držím palce,nech to dobre dopadne. A nechceš radšej behnut k dr.na krv? Nech zbytočne nestresujes...do tvojho utz je ešte ďaleko...

barbor_ka
16. apr 2017

Ahojte. Bola niektora naa sone 5+5 tt alebo skor a bolo uz vidiet plod? Po sviatkoch akurat tak budem a bojim sa ci t nieco bude.

elis14
16. apr 2017

@barbor_ka ahoj na tuto otazku by som aj rada vedela odpoved ja idem v stredu na sono akurat zacnem 6 tyzden tak som zvedava ci uz bude nieco vidiet 🙂

meli8412
16. apr 2017

@barbor_ka
@elis14 Plod určite 🙂 ale ťažko povedať či aj srdiečko. Niekomu ukáže aj 6+4 a niekomu ešte nie.

elis14
16. apr 2017

@meli8412 dakujem velmi pekne no sama som zvedava ako a co nove sa dozviem 🙂

meli8412
16. apr 2017

@elis14 U mňa 4 týž. po et ešte nebilo srdiečko.

montrojruza
16. apr 2017

ahojte. ja som mala v 6+5 aj srdiecko : )

ouroboros
17. apr 2017

A počítate tie týždne normálne od poslednej ms,však? Inak baby,máte aj nejaké príznaky,lebo ja skoro nič...prsia ma boleli prvý mesiac, teraz už moc nie a som možno viac unavená,ale žiadne vracanie,nič. teda,mne nebolo zle ani pri prvom tehu, tak možno preto....dúfam,že to sono bude OK a drobec/drobci na mieste 🙂 ...

ouroboros
17. apr 2017

@barbor_ka
@elis14
Držím palce a určite dajte vedieť, ako ste dopadli 🙂

barbor_ka
17. apr 2017

@ouroboros dakujem, uvidím, co zajtra bude. A ty si ako na tom?

ouroboros
17. apr 2017

@barbor_ka ja idem v piatok,to by som mala mat ukončený 7tt. Ozaj, ako je to s progesteronom? Večer pred vyšetrením ho asi mam radšej zapiť,nie?

barbor_ka
17. apr 2017

@ouroboros a kedy si bola naposledy? Ja budem zajtra len 5+5 tt. Dufam, ze.nieco bude vidiet. A s tym progesteronom ma to ani nenapadlo. Fakt zapit?

ouroboros
17. apr 2017

@barbor_ka bola som iba 2x na krv,toto bude prvé sono. No ja som myslela,že tie zbytky toho lieku či tam nebudú vadiť,čo ja viem....asi zavolám do car a opýtam sa radšej

simonesi
17. apr 2017

@ouroboros ahoj nie zapiť normálne vložiť 😉 nebude to vadiť 😝
@barbor_ka držím palce nech je vidieť už krpec 😉

ouroboros
17. apr 2017

@simonesi ďakujem 🙂

ouroboros
17. apr 2017

@simonesi ty sa ako máš?

simonesi
17. apr 2017