Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
@barbor_ka ahoj, vyzerá to byť OK, krásne bolo vidieť gestacny vak aj žĺtkovy vak, embryo malo cca 6 mm, aj srdiečko už bolo vidieť 🙂 ešte jedna kontrola a môžem prejsť k svojmu dr. 🙂 tak len dúfam,že to aj ďalej bude v poriadku,mám stále hrozný strach...to nás teraz asi čaká ešte pár mesiacov, čo🙂 hovorím si, že snáď po prvom trimestri budem kludnejsia,ale figu, furt voľačo bude,nejaké testy, odbery...nech už ho mam na rukách a vrieska na celý dom 🙂
Ja v stredu, to budem 6+6 tt. Dufam, ze všetko bude ok. Sem-tam ma pichne v podbrusku a je mi uplne zle, skoro cely den. Vydrzim to, len nech je babo v poriadku.
@osky veď aj my tebe. Ani nevieš, ako často na teba myslím. Ale verím, že aj u vás to raz príde. Pozri, ani my sme už neverili a zázrak. Ešte tomu daj šancu. Možno v tom Brne vám pomôžu, toľko báb tam bolo spokojných, každý ich chváli. Ktovie. Keď sa na problém pozrie viac múdrych hláv, snáď na niečo prídu 🙂
🙂
@barbor_ka ja som bolesti nemala, chvalabohu, len pichanie ostre od vcera. Uz teraz velmi nekrvacam,len ked sa utrem, slabo hneda krv. I ja som si tak myslela, ze nrska davku vynecham a uvidim do zajtra. Dufam, ze vsetko bude dobre. Od vcera som bola taka nesvoja, stale som chodila na wc, ci vsetko ok. Mala som take ostre pichanie, ktore vyzarovalo tak skor ako do posvy, vedela som, ze sa daco deje.

@ouroboros ahoj, ako sa mas? Kontrola ako dopadla?