icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

barbor_ka
21. apr 2017

@ouroboros ahoj, ako sa mas? Kontrola ako dopadla?

ouroboros
21. apr 2017

@barbor_ka ahoj, vyzerá to byť OK, krásne bolo vidieť gestacny vak aj žĺtkovy vak, embryo malo cca 6 mm, aj srdiečko už bolo vidieť 🙂 ešte jedna kontrola a môžem prejsť k svojmu dr. 🙂 tak len dúfam,že to aj ďalej bude v poriadku,mám stále hrozný strach...to nás teraz asi čaká ešte pár mesiacov, čo🙂 hovorím si, že snáď po prvom trimestri budem kludnejsia,ale figu, furt voľačo bude,nejaké testy, odbery...nech už ho mam na rukách a vrieska na celý dom 🙂

barbor_ka
21. apr 2017

@ouroboros tak.super, gratulujem! V ktorom tt si? Na dalsiu kontrolu kedy? Chodis do Heliosu?

ouroboros
21. apr 2017

@barbor_ka dnes to je 7+0tt. Som v GF a som tam spokojná. Kontrola presne o týždeň. Ty kedy ideš?

barbor_ka
21. apr 2017

Ja v stredu, to budem 6+6 tt. Dufam, ze všetko bude ok. Sem-tam ma pichne v podbrusku a je mi uplne zle, skoro cely den. Vydrzim to, len nech je babo v poriadku.

osky
21. apr 2017

@ouroboros
@barbor_ka

babenky drzim palce.dobre sa to cita 😀

ouroboros
22. apr 2017

@osky veď aj my tebe. Ani nevieš, ako často na teba myslím. Ale verím, že aj u vás to raz príde. Pozri, ani my sme už neverili a zázrak. Ešte tomu daj šancu. Možno v tom Brne vám pomôžu, toľko báb tam bolo spokojných, každý ich chváli. Ktovie. Keď sa na problém pozrie viac múdrych hláv, snáď na niečo prídu 🙂

jania023
22. apr 2017

@kominar ahoj aj ja mam za sebou 9 ivf bez mrazenia
Dnes 4 dpt tak som zvedava ako dopadne moj 9 pokus😊

glopsa
22. apr 2017

@jania023 mas moj obdiv a prajem ti zo❤, aby ti to vyslo.

jania023
22. apr 2017

@glopsa ty si natom rovnako ak som dobre pochopila. si po vklade?

glopsa
22. apr 2017

@jania023 ano ja som bola na vklad v ten den, ako ty si mala opu 🙂

glopsa
22. apr 2017

@jania023 ja som isla na ivf s 1 vajkom a nakoniec boli 2🙂

jania023
22. apr 2017

@glopsa jeej to fakt? Tak uz vies vysledok ? Ja stale cakam na vysledok dufam ze to bude tentokrat dobre a hlavne pozitivne 😉

glopsa
22. apr 2017

@jania023 v pondelok idem na krv do centra.

jania023
22. apr 2017

@glopsa a testik? Povedz ze mas //
🙏🙏🙏🤓

glopsa
22. apr 2017

🙂

glopsa
22. apr 2017

@jania023 uvidime na krv, testiky robim od 6 dna po vklade.

jania023
22. apr 2017

@glopsa a?? Ma natahujes?
Ja som dnes 4 den a test je uz biely,zajtra skusim dalsi a uvidime. mozno na 6-7 den nieco ukaze

glopsa
22. apr 2017

@jania023 nenatahujem ta, ale kolko krat som mala daco na teste, a tehu som nebola. Ja furt vidim aj tu druhu ciarku a moj kuka a nic nevidi.

jania023
22. apr 2017

@glopsa no očividne mame dobrý zrak😊
Ja tiež dnes oči pucim či nenájdem // i ked na 4den je to nemožné no ale povedz mojej hlave 😄😄

glopsa
23. apr 2017

@jania023 dnes na teste 2 ciarky a špinim a neviem co robit☹

barbor_ka
23. apr 2017

@glopsa ak nie veľa, hlavne nestresuj, ja som tiez tak mala. Daj fotku testu aj dpt. Spinenie som mala v case.ocakavanej MS z tri dni.preslo same. A zatial vyzera byt vsetko ok. 😉

osky
23. apr 2017

@glopsa zvys progesteron, daj si Magnesium a ascorutin

glopsa
23. apr 2017

@barbor_ka test som vyhodila. Zajtra mam ist na krv do centra. Uz slabo krvacam.

barbor_ka
23. apr 2017

@glopsa a testovacia ciarka bola silna? Neboj, to este nemusi byt stratené, zvys davku liekov, ak krvacas tak cez usta. Drzim palce!

glopsa
23. apr 2017

@barbor_ka dakujem

glopsa
23. apr 2017

@osky
@barbor_ka krvacanie trocha ustupilo, ale neviem ci pichat fraxiparin. Mam 0,6. Bojim sa, aby som zasa sa nerozkrvacala.

barbor_ka
23. apr 2017

@glopsa tak jednu dávku vynechaj do zajtra, snáď sa nič zlé nemôže stať a krvácaš silno červeno aj s bolesťami?

glopsa
23. apr 2017

@barbor_ka ja som bolesti nemala, chvalabohu, len pichanie ostre od vcera. Uz teraz velmi nekrvacam,len ked sa utrem, slabo hneda krv. I ja som si tak myslela, ze nrska davku vynecham a uvidim do zajtra. Dufam, ze vsetko bude dobre. Od vcera som bola taka nesvoja, stale som chodila na wc, ci vsetko ok. Mala som take ostre pichanie, ktore vyzarovalo tak skor ako do posvy, vedela som, ze sa daco deje.

barbor_ka
23. apr 2017

@glopsa Neboj nič, hlavne sa nestresuj! To sa stáva, mne to aj dr. povedal, že je to bežné. A do akého centra chodíš? Silno držím palce, nech bublinka nevymýšľa.