Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
@domca002 dávali mi blastocystu- 6 dňovú po PK, Ket to bol, lebo sme embrya dávali geneticky testovať a toto malo najväčši implantacny potenciál. Chodím iscare Ba. Blastocysta sa stihla ešte pred vkladom zbaviť obalu, tak už bola vyhatchovana. Je to môj prvý vklad!!! Takze miestami som rozmýšľala či tie genetické testovanie k niečomu je, ale vidím že sa oplatilo a neľutujem ani jedného Eura. No a v centre som od októbra 2016. A až teraz bol vklad... medzitým som bola 2x chorá, po stimulácii som si dala 2 mesiace pauzu aby sa telo uzdravilo ( nechceli mi rast vajíčka a predĺžilo sa mi to na 3,5 týždňa pichania injekcii a dávok okolo 300iu:( ).
Teraz sa šetrím, nič nedvíham, a tak. Zajtra už idem do prace, tak uvidím čo to bude🙂 a možno ešte dám PN😁
@domca002
@vrds Gratulujem vám holky. Ja som mala na teste len jednu čiarku, tak smútim. Verila som tomuto bábätku, a bol to krásny sen, ktorý sa za chvíľku rozplynul. Ja by som aj bojovala ďalej, ale pomaly ma už vek nepustí. Ešte skúsim ket, ale neviem či tomu mám veriť. Máme tam ešte dve blastocysty, ale táto bola najkvalitnejšia, tak neviem čo z toho bude. ☹

Ja som dnes 6d po ak nerátame deň vkladu . Dúfam že to tam je!!!!!