icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

hbabb
18. nov 2017

@jarika22 ahoj ja dnes KET tak dvojtýždňové čakanie 🙂

pravdoluba
18. nov 2017

@hbabb ja rovnako 😊

hbabb
18. nov 2017

@pravdoluba držím palce 🙂

pravdoluba
18. nov 2017

@hbabb
Aj ja držím silno, silno 😊.

jarika22
18. nov 2017

@hbabb
@pravdoluba Ja som dnes 5. deň po KET.

pravdoluba
18. nov 2017

@jarika22 tak pevne verím, že všetko dopadne tak ako čakáme 😘 držím palčeky.

jarika22
18. nov 2017

@pravdoluba Držme si palce a verme v splnené sny.

jania023
19. nov 2017

@hbabb
@pravdoluba ja som tiez 1dpt
Vcera bol ket
Ake a kolko embryjka vam vkladali?
Ako sa citite?
Ja necitim vobec nic

jania023
19. nov 2017

@oslo1 a brala si aj progesteron ? Ja som natom tak ako ty, ziadne lieky ani nic. Zda sa mi to prirodzenejsie.
Teraz len cakat
Progestérone nasadim od utorka-stredy

oslo1
19. nov 2017

@jania023 nie, absolutne ziadne lieky, ani progesterone.
Iba Folic acid a na stitnu. Folic acid som vymenila za pregnacare, ked som zistila, ze som tehotna.

jania023
19. nov 2017

@oslo1 tak to mas ako aj ja
Tiez nemam nic.
Kedy si testovala?

hbabb
19. nov 2017

@jania023 ja sa cítim zatiaľ úplne v pohode, radsej som si dala dva dni kludovy režim..mne vkladali jedno po predlzenej kultivacii a mam progesteron 2x denne..a kyselinu listovu papam cistu uz takmer 3mesiace..🙂

pravdoluba
19. nov 2017

@jania023 ja som presne tak isto, jedno po PK. Cítim sa tak ako každý bežný deň. Takže uvidíme.

jania023
19. nov 2017

@pravdoluba
@hbabb ja mam dve po PK
Beriem vitaminy
Len nemam ziaden progesteron ani estrofem

hbabb
19. nov 2017

@jania023 do ktorého CAR chodíš? V Heliose kde chodim ja mam pocit ze predpisujú progesteron kazdej žene po transfere.ja mam všetko v poriadku možno by som ho ani nemusela brať tak ale pána doktora treba poslúchať 😀

jania023
19. nov 2017

@hbabb tak ja mam tento pokus na blint a to doslova. V sprave mam napisane ze cyklus pidla ziadosti pacienta😂
Minuly mesiac som mala biopsiu na era test a tento cyklus vklad za tych istych podmienok ako test cize uplne bez liekov
Progesteron mam Dobry ale mozem ho nasadit az po uhniezdeni cize na 3-4den po ket
Je to moj tusim 11 vklad tak som si urobila ze ja som svoj vlastny sefkuchar😜

hbabb
19. nov 2017

@jania023 ahaa tak to by bolo keby to práve teraz vyšlo 👍

jania023
19. nov 2017

@hbabb verim ze to vyjde. Ty mas ktory vklad?

pravdoluba
19. nov 2017

@jania023
@hbabb tak pre mňa je to 1 KET tak neviem veľmi čo čakať. Doteraz len Et. Ale tak uvidíme. Veľmi by som chcela aby to bolo všetko ako má byť.s mojou povahou je to hrozné, všetko prežívam a namiesto radosti a pozitívneho myslenia ma sem tam prepadnú pocity neistoty. Ale bojujem sama so sebou. Verím, že vy to zvládate pekne pokojne. Ja mám strašnú chuť sa s niekým hádať 😊

hbabb
19. nov 2017

@jania023
@pravdoluba Ja mam tiež prve KET a mala som len jedno ET, čiže novacik🙂 pri tom prvom som dosť stresovala, teraz zatiaľ nie som kludna..zatiaľ 😀

jania023
19. nov 2017

@pravdoluba aj u mna je to prvy ket
Nikdy som nemala nic mrazene takze do teraz bol iba ET
Ja tiez mam stavy ze az. Vcera aj slza vysla s pocitom ze zas s toho nic a potom zase ze to bude dobre a tak dookola.
Utisujem sa tym ze ket som este nemala a som bez kvapky hormonov tak dufam ze mojmu telu sa bude pacit

pravdoluba
19. nov 2017

@hbabb takže my sme na tom absolútne rovnako. Tak verme, že všetko bude tak ako túžime.

pravdoluba
19. nov 2017

@jania023 no ja neviem čím to, pri et dom bola úplne v pohode a aj včera dnes mám také zmeny nálad. Musíme veriť. 😘

pravdoluba
19. nov 2017

@hbabb
@jania023 ako to máte s prácou? Chystáte sa do zajtra? Ja neviem či ležať, či sedieť, či normálne fungovať. Aj tak mám pocit, že drobček si to musí vybojovať sám.

hbabb
19. nov 2017

@pravdoluba no kukla som tvoj profil a ak si bola vcera v CRM BB tak sme sa stretli hore v šatni, ty si bola akurát po..ak nie tak asi mám horšiu pamäť na tváre ako som si myslela 😀

hbabb
19. nov 2017

@pravdoluba
Ja idem do práce az v utorok

jania023
19. nov 2017

@pravdoluba ja som na SR este tyzden cize do roboty az v pondelok buduci tyzden
Ostala som na SR v klude lebo stale po vklade som odchydzala domov
Ja som vcera aj dnes na gauci pred tv ale uz sa postavim a idem sa ucit nech uplne nezblbne

mimiqa
19. nov 2017

@jania023 aahhoojj tak ako sa citis??citis nejake pichanie????

jania023
19. nov 2017

@hbabb
@pravdoluba v akom ste mali stadiu blasticku?
Moja jedna nebola celkom rozmrazena ale vraj bola ziva a pekna len este potrebovala kusok na rozmrazenie. Druha uz hatchovala
Dufam uz sa udrzia obe moje micky

jania023
19. nov 2017

@mimiqa nie vobec nic ako keby som ani nikde nebola. Ale nemam hormony tak mozno to bude sj tym
Ale zato nalady sa mi menia ako na beziacom pase