Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
@regina24 gratulujem. A ty si o koľkej bola? Lebo ja som tiež bola dnes ale bola tam len dr. Rossova. Zvláštne 🤔
@bobulkapetka ja som tam bola hneď od rána len išla som na krv a sestrička mi vravela že dr krajkovic je hore na operačné a príde dole robiť Soňa aj on ale o hodinku tak som čakala ,lebo hneď ráno bola tam dr Rossova .
Ja som si počkala dr Krajkoviča.
A čo Vám povedala dr ?
@regina24 hej? No lebo ja som tam uz bola pred siedmou a išla som ako posledná dnuka 🤔 po mne uz nikto neostal. Preto sa čudujem ze tam bol lebo mne vraveli, ze dnes len ona tam je...
@bobulkapetka bol tam aj dr fakt .bola tam aj doktorka aj doktor.
Tiež ste tehotná ? Čo Vám povedala dr ?
@regina24 v rovnakom centre sme boli? Som sa pýtala sestričky a este aj doktorka mi povedala, ze doktor bude budúci týžden len. Tak ja neviem má museli oklamať 🙈
@bobulkapetka tak podľa mňa ani oni nevedeli kto tam bude lebo ja chodievam stále dr Krajkovicovy keď róby pondelok utorok BB a streda štvrtok piatok v Martine tak chodím tam na sono atak.
To je jedno nebudeme sa hádať teda .
@regina24 Šák veď ja sa nehádam. Len no dosť cudne ze ja som pred siedmou tam bola a posledná odchádzala a mne tvrdili ten tam nie je a ty si tam tiez ráno bola a tebe robil sono on... tak cudne mi to príde no pravdu ti poviem. Ale veď akože mne je to jedno len má to kus zarazilo...
Ahojte je tu niekto kto bere duphason ale vklada si to do posvy?Mne to lekar kazal.A je to normalne ze mam potom z tej tabletky take hrutky biele.dakujwm
Ahojte,je mozne mat 4den po Et(vklad blastocysty) na teste ducha? Su to testy z wish🙈robila som aj vcera aby som vedela ci je este v moci hcg po injekcii a nebola tam ciarka. Dakujem za nazor

@lyzinka 1 embrijko vkladali 🙂
Tak snáď nevadí to sono tak často verím že budem vydiet už bublinky našu . 🙂
Hej bol tam dnes Krajkovic .ty si mala koľko hcg nazaciatku?