Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
mrazičkov chvála bohu máme ešte jedenásť len dúfam že sa budú dobre rozmrazovať.
loginka gratulujem k dvom mimiskom 😉 pozeram ze sme v rovnakom tt, mozem sa ta spytat kedy ides po prvykrat do poradne?lebo mna objednala doktorka az v 10tt co sa mi zda teda dost neskoro, ked tak pozeram ostatne babenky chodia okolo 8tt a robia sa vysetrenia..tak neviem, nerada by som bola aby sa nieco zanedbalo..
ahojte dievcat,blahozelam k dvojkam 🙂 drzte sa,a pekne sa zaoblujte 🙂
lulocka,mrzi ma to 😔 , ale budeme bojovat a nabuduce nam to isto vyjde.Zatial si verim,a mam take zvlastne chvenie,akoby som citila,ze sa to podari...bodaj by.....Posledne 4 dni boli hrozne ako zo mna vsetko odchadzalo 😔 😔
julietka,,,aj ja mam ist do poradne v 10 tyzdni, no je tak standartne,,,,aspon doky tak vravel,,,tak bojujeme spolu tesim sa,,,,ja som asi par dni popredu,,,no ty dobehnes, nie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no ano, do martina a na prvy krat,,,a este sa aj rozdvojili, ked si citala co som úisala, sama tomu este neviem uverit,,,a to uz zacinam osmy tyzden,,, 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
aj ja chodim do mt tak dufam ze aj nam sa to podari na 1x. citala som a je to inac srandovne a obrovske staastie 😵 a chodis ku doktorovi alebo ku doktorke?
no k doktorovi,,,on strasne dobra dusa a ze jemu sa stale dvojcata rodia,,,sestricky sa s toho smeju
jeej zbinka naozaj to je neuveritelne, taky maly zazrak co sa vam stalo 🙂 tak napokon to aj tak budu dvojky 😵
a nechces si dat do "pasu" udaje? 😉 nech vidime ako ti tiez pekne pribudaju tt 🙂
zbinka 🙂 musis ist hore do nastaveni a tam mas ponuku vsetkeho mozneho ..kliknes na to "cakame babo" a vyroluje sa ti datum poslednej MS vsetko si zadas a nezabudni ulozit 😉 potom sa ti to pekne bude ukazovat
juj ato zas jak???? neviem tam dat ani svoju, teda este v notebooku ziadne nemam,,no dam, len som teraz mala ine starosti
ahoj loginka - uz som myslela ze sa ani neohlasis 😉 , tak som rada ze mate potvrdene dvojky aj pekne so srdieckami 😀 gratulujem, ja som bola tiez na UTZ ale my sme skoncili definitivne "len" s jednym, ale som si ista ze nam bude stacit... 😀 ! srdiecko sme uz tiez krasne videli 😀 😵
zbinka - gratulujem 😀 , jeeeeej to bude deticiek !!! 😉
Ahojte dievčatá.mne sa ten 2 pokus nepodaril.mám negatívne výsledky,ešte idem vo štvrtok na krv,ale neviem že na čo ked mám neg.výsledky.Ja vám všetkým držím palce.nech vám darí 😉
zbinka ,julietka ... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 gratulujem k dvojickam je to nadherna vec ked cakate dvojicky.cmuk 😀
ahojki cmuk velmi pekne dakujeme 🙂 a vidim ze hovoris z vlastnej skusenosti, mas krasne dievcatka 😵
ake si mala tehulkovanie?
mam aj peknu supravu,nohavicovy kostym ked som bola tehotna tak som to vyuzila 😉 vies co tazko bolo nieco najst pre take tehulky alke sme mi dvojicky 🙂
tak to sa dobre pocuva🙂 dvojkove tehu je vraj vzdy rizikovejsie...
a este raz gratulujem ku krasnym kočkam 🙂

lulockka to ma mrzi ☹ a mate aj mrazacikov?