Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
viac menej som to čakala, aj ked som dufala, že bude len jedno, mam trochu obavy z toho
no tak ako ja,ja som stale myslela ze z jedneho bude jedno....aj ja mam obavy ako to bude...ale hadam zvladneme
ja som čitala o babe čo jej vložili dve a nakoniec z toho boli 3, tak to by som nechcela
ahoj. ja 🙂 ako sa citiš????
moj mm mi nadava, že sa mu nevenujem tak idem..sa majte (ú´=§ä - to mi urobil on 😀 😀 😀 )
No insolka tak to si vecer riadne potiahla 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ja som sa v noci alebo uz rano zobudila a nemohla som zaspat ale to uz bolo po stvrtej a znovu som si sla lahnut az o pol siedmej,takze mam super noc za sebou 😒 dneska budem cely den ako omamena 🙂
Ahgo steelka ja som nespala celu noc som ako zabita ani za svet nechat oči otvorene 😵 .ale ked si lahnem tak sa mi spat nehce tak som si povedala že o 14 pojdem na prechdzku a možno to zaberie 😉
ahoj insolka,tak to si dneska mala riadnu nocnu 😀 😀
tak to si uz nespala kvoli cikaniu,no a ja mam toto uz zopar dni,akurat ze to neni na celu noc,len ze sa zobudim dost skoro rano a kukam do stropu,vonku je este tma,chce sa mi spat ale neda sa,no hroza,dufam,ze to coskoro prejde,svokrovci mi na to povedali,ze to moze byt tym ze som malo unavena 😉
nie to nebolo koli cikaniu jednoducho nezaspim aj ked som strasne unavena pride vwecer a mna to prebudi 😅
to mozno mysleli,ze nic namahave nerobim,co ani nerobim,ved skoro cely den tukam do klavesnice 😀 😀 😀
inak som pisala v predoslych prispevkoch ze ma uz nebolia prsia,tak od dnesnej noci uz to zase neni pravda,ved somsa na to zobudila az ma v nich pichalo 😖
aj ja ale na druhej strane sa strasne bojim,ze to bude negativne,uz sem tam rozmyslam co potom bude a ze ako sa netesim na navrat do roboty ☹
stralka normalne si povedz že ak sa to nepodary stale mam dalsie pokusi a tie dalsie vetsinu byvaju uspesnejsie ja som sa tym stale utesovala .Ale ja stale verím že to dobre dopadne a ver aj ty 😉 😉
snazim sa verit,ze to vyslo aj ked mi to moc nejde a aj ked nadej umiera posledna az po vysledkoch 😅
kazdy okrem muza mi hovori,ze ci som sa uz testovala a ze oni by to nevydrzali cakat,ale som im vysvetlila,ze sa viac bojim,ze ten test vyjde negativny ako to ze som zvedava ako to dopadne
insolka aj u vas tak divoko fuuuuuka,u nas v MT je to hroza,sice svieti slniecko ale asi tam bude dobra kosa 😒
No rano ked mmprisiel s práce tak bol uplne premrznuty bolo -2 ale teraz sa mi zda celkom fajn aj slniečko vykuklo 😅
no co sa tyka toho spania,to hadam este par dni vydrzime,ved moze byt aj horsie,tym myslim,ze nam moze zacat byt dost zle a vacsinu casu stravime nad zachodovou misou a suchym rozkom v ruke 😀 😀 😀
.no ked ti mam pravdu ovedat tak pre mna to bude znamenat že je vsetko OK a som na dobrej ceste za šťastím 😵
ja viem,to asi pre vsetky,aj ked kazdej nemusi byt zle a moze byt vsetko v poriadku,no ved uz len 3dni do vysledku a na 4den uz budeme vediet na com sme 🙂
mozem sa ta opytat co mas v plane ak by vam to nevyslo?
No strelka aj ty už určite tak podvedome vieš ako to stebou je 😉 Ja som to vždy vedela dopredu skratka som sa sustredila na moj mocit a vždy to vyslo

Ale to mala cokotka v pase 😀 😀 😀 .to neni moj vymysel 😀 😀