Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
Strelka ja na druhej strane som uz testla a to s takeho dovodu lebo som na 16 den sla na kontrolu tak uz sme aj bublinku videli a dr. sa ma uz aj pytala ci som testla tak uz to brala tak ze ked tam boli // tak uz tam aj dokladne hladala a videla a nasla 😀 😀 😀 tak v utorok budes mat krasny zazitok a uvidis uz svoju malu bodecku 😉 😉 😉
vevericka - dakujem 🙂 🙂 🙂
..i ostatnym prajem iba tie vytuzene //,//,//, 😉 😉 😉
No ja hned v otorok ako budem vediet hned pisem vetsinou volaju okolo 10 h tak dufam že si daju na caas 😀
som tu dnes nova a potrbovala by som poradit prosííím:zajtra mam mam ist na transfer embryi a dnes som si robila hcg test a jedna ciarka vyrazna a druha veeelmi slabucka ale bola...neviem co mam robit dakujem ma niekto taku skusenost robila som si ho preto ze ma strasne bolia prsia a mam ich naliate
klaraema - odpisala som ti aj v inej teme, ak si mala pichnutu injekciu pregnylu alebo choragonu, co je umely progeseron, z toho je ta druha ciarka na tehu teste 😉
Ano to je pravda pregnyl by ti sposobyl zvysene HCG 😉 😉
klaraema-- ak si mala pichnuty HCG do zadocku tak to ti sposobilo //, mas v sebe hormony tak preto 😉
klaraema - aj pocit v prsiach, ktory popisujes je vedlajsim ucinkom vsetkych hormonov, ktore si uzivala a taktiez pregnylu alebo choragonu.
Oukej dakujemm moc moc ostala som v strese kazda odpoved dobra pregnyl som pichala v pondelok o jedenastej vecer tak som nikde nevedela najst kolko sa drzi v krvi moooc dakujem 🙂
klaraema- to je vsetko sposobene tymi hormonmi, ktore si uzivala....pregnyl to zvykne sposobovat
Klaramea a určite ešte 5 dni po transfere budes mat hormon v krvy tak sa nestresuj a hned sko budes po transfere si užvaj tehu 🙂
moc dakujem dievcata idem druhy raz ale predtym som testy nerobila nijak som sa ndivne necitila a teraz mam trojrocne zlato druhe sa nedarilo tak zajtra idem znova len som sa zlakla ze by v bruchu bolo ako na stanici 🙂
neboj len si pekne užívaj a zajtra ti držím moc palce 😉
Dakujem a vsetkym moc drzim palce aj sebe lebo toto je aj poslerdny krat a ziadne zmrazovanie proste hop alebo trop poplacem a vrhnem sa opat do prace,mne stacilo ahojky a veeeeeeeeeeeeeeeeeeeela stastia vam vsetkym a drzim palecky a vdaka za odpovede
brmbolcek diky za povzbudenie,dufam,ze tam ta moja doktorka nieco objavi na tom ultrz 😅
klareama,hlavne sa netreba stresovat uz sa pekne psychicky priprav na zajtrajsok aby sa ti bobulky pekne uchytili 🙂
strelka, kolko si po transfere, keď ideš na ultrz.?
no ja mam dneska 15den 😉
ale máš potvrdene tehu z krvi?
Strelka tak to je dovod na test , nemyslis 😉 😉 😉 uz je to teraz jasne 🙂 🙂 🙂 menzes meska tak treba test 🙂 🙂 🙂 dovod na testovacku , uvidis aky krasny vecer budete mat sup nato 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎
Tak čo strelka nechas sa presvedciť? 😀
majaja este nie,ja idem az 9.3. to je utorok na krv a zaroven na ultrazvuk,tak az potom budem vediet...
brmbolcek neprovokuj,ak budem testova tak zajtra rano,ked muz bude v praci aby o tom nevedel 😉
Strelka- super , budes na tom ako ja vidim ze mas dobru vydrz aj ja som mala taku a oplatilo sa , ale ozaj by bolo rozumne uz zajtra rano testovat , a to uz preto lebo uz vies na com si a na ultrazvuku ti to potvrdia, je to lepsie , ver mi 😉 😉 😉 😉 drzim palceky 🙂 🙂 🙂 🙂 a uz teraz sa s tebou tesim 🙂 🙂 🙂
aha u nás sa testuje na 10 a na 14 deň
no to som uz pocula,u nas v Heliose az na 14den aj ked ja idem na krv az na 17den,ale to neva,zatial si uzivam ze som tehu a uz vysledkom sa necham prekvapit,teda ak to nebudem vediet skorej z ultrazvuku 🙂
dakujem brmbolcek,ak testnem tak dam urcite vediet vysledok 😅
No sttrelka tak to som fakt strasne zvedava ...........ja idem na krv a v utorok doobedaq budem vediet netestnes vtedy? Povieme si navzájom 😀 😀 😀 😀 😀
dievčatá tak ja Vás teda obdivujem, že netestujete. To ja som testovala ako blázon každý druhý deň 🙂 Ale zase som aj patrične stresovala 🙂 Ale držím palce
strelka ja by som na tvojom mieste zajtra rano testla
cukotka neboj ved aj mi stresujeme 😀 😀 😀 😀
ahoj cukotka...aj ja obdivujem insolku aj strelku, ze este netestli...ja to tak dlho nevydrzim 😅
cuki do ktorého centra si chodila? Na ktorý deň sa objavili //

strelka ved si už tolko vydržala tak už vydržíš ja tiež aj ked ti poviem su to riadne nervy ale už to neovllivnim a verííííím to jedine nam ostava 😀 😀 😀 😀