icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

insolka
8. mar 2010

strelka no včera som isla o cca 2h ale spala som až do 6h takže by som rada pre velky uspech dnes opakovat aspon takto 😀 😀 😀 😀
luko no co ja vie ja uživam utogestan a ten som si dala pred transferom držím palce

luko
8. mar 2010

aha...tak ten uzivam tiez...len neviem kedy si mam dat spazmopam...sa mi mari tiez nejake dve hodky pred 😅
dik...podobne drzim palce 😉

luko
8. mar 2010

maryah nemam...ale snad mi odpisu kocky co chodia tiez do GF, dik 😉

maryah
8. mar 2010

potom sa pridaj k nam 😉 a budeme cakat spolu 🙂

maryah
8. mar 2010

no, napis tam, urcite ti kocky co s tym maju skusenost odpisu, drzim palce 😉

luko
8. mar 2010

dakujem...planujem si dat par dni troska volno od konika ale potom sa urcite pridam 🙂

cukotka
8. mar 2010

insolka, bola si dnes na odbere krvi? pondelky sú fajné, výsledky pozitívne 🙂 vlastná skúsenosť

luko, napísala som Ti IP

maryah
8. mar 2010

cukota, no super sprava, aj ja idem v pondelok buduci tyzden 😉
luko, urcitu dobu som ani ja nechodila na konika, nerobil mi dobre, ale potom uz bolo vsetko v pohode tak som opat na nom zavisla... dnes som tu napriklad cely den 😀 .

luko
8. mar 2010

ved ja to tiez dlho nevydrzim 😀

maryah
8. mar 2010

dnes som sledovala film na notebooku, ale kazdu chvilku som ho zastavila a kukla som na konika... 😀 😀 😀

maryah
8. mar 2010

no babenky, idem sa uz ullozit a pritulkat sa k drahemu 😵 😵 😵
baby, zajtra myslim na vas a hned napiste... tak sa drzteeeeeeee 😵 😵 😵

insolka
8. mar 2010

cukotka zajtra bude vysledok .kočky zajtra vas trošku ponapínam lebo v case ked mim maju volat tak mi dojdu menit plynomer 😝 trakže cakajte 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja sa tiež už neviem dočkať 😉

strelka11
8. mar 2010

neboj maryah zajtra sa urcite tu stretneme a budeme sa vytesovat s insolkou 😉 😉 😉

strelka11
8. mar 2010

aj ja si idem laskat,tak zajtra insolka uz sa mocmocmoc tesim 😀

luko
8. mar 2010

tak ten spasmopan sa uziva nie vaginalne ale rektalne a som sa docitala, zeje proti bolestiam v brusnej oblasti....no na co mi toto treba pred transferom???

insolka
8. mar 2010

Luko tak to naozaj nevim a ked ti ma pravdu povedat tak ho ani nepoznam 😒

ppismenko
9. mar 2010

krasne ranko prajem.....baby kedy sa da nieco vidiet na tehu teste? myslim kolky den

ajush
9. mar 2010

Insolka , Strelka 😀 😀 😀 😀 😀

strelka11
9. mar 2010

ahoj ajush,ja uz som tu,akurat som prisla od doktorky,tak je to taaaaaaaaaaaaaaam 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
vystiskali sme sa s doktorkou Gatovou aj s koordinatorkou a doktorka nas chvalila,ze ako to pekne vyslo a ze vsetko je v poriadku embryko ma 5mm a o 10dni ideme na ultr a budeme vidiet srdiecko 😅 😅 😅 😅

majaja75
9. mar 2010

stelka...paráda.... 🙂
baby vás nepobolieval vaječník?

strelka11
9. mar 2010

majaja mna pobolievali obidva vajecniky,nie stale,ale najma k veceru 🙂

krivka5
9. mar 2010

bre ranko!
tak sa nam to tu pekne tehulkuje 🙂
strelka gratulujeeeeem!
pismenko...skus testnut tak 9 den po transfere, mala by tam byt uz slaba ciarocka ...
majaja...vajecniky ta mozu este dlho pobolievat,lebo sa stahuju po stimulke 🙂
cukotka...ako sa ma nemo?

brmbolcek
9. mar 2010

ahoj Krivka- ako sa mas ? ako sa citis ?

ajush
9. mar 2010

Juchúúúúúúúúúúú

krivka5
9. mar 2010

brmbolcek...stale mi je ee , ale najhorsie je to vecer.a aj plet sa mi zase zhorsila, som sama vyrazka ako v puberte 😀 no co uz , tie hormony tehotenske sa so mnou pekne pohravaju. a ty ako? este papkas co ti pod ruku vojde? 🙂 kolko si pribrala? ja uz 8 kg, az sa hambim, ale ked mi zacne byt ee ,hned musim nieco zut...

krivka5
9. mar 2010

ajush...no pochval sa co ta tak potesilo 😉

brmbolcek
9. mar 2010

Krivka- i mna ta plet akosi zacina trapit uz neviem co s nou 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 pribrala som 5kg 😵 😵 😵 😵 vcera som bola na poradni, brali mi krv moc, robili mi sono ale male brmbolciatko spinkalo 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 a ked sa nenajem veru je mi eee tak musim nieco do seba vzdy dostat , ty ides 18.3 na sono
pravda, uz sa ti to blizi 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

maryah
9. mar 2010

strelkaaaaaaaaaa, je to taaaaaaaaaaaaam, huraaaaaaaaaaa 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 . gratulujem moja 😵 😵 😵

strelka11
9. mar 2010

dakujeeeeeeeeeem maryah, teraz cakame na insolku,mala by vediet vysledok okolo 10hod,ale vcera pisala,ze ju budu vtedy aj otravovat plynari

maryah
9. mar 2010

mozno nas prekvapi a pride skor, joj, aka som nedockava... mas aj fotecku drobceka??? bolo tam moc ludi?