Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
aha...tak ten uzivam tiez...len neviem kedy si mam dat spazmopam...sa mi mari tiez nejake dve hodky pred 😅
dik...podobne drzim palce 😉
dakujem...planujem si dat par dni troska volno od konika ale potom sa urcite pridam 🙂
insolka, bola si dnes na odbere krvi? pondelky sú fajné, výsledky pozitívne 🙂 vlastná skúsenosť
luko, napísala som Ti IP
cukota, no super sprava, aj ja idem v pondelok buduci tyzden 😉
luko, urcitu dobu som ani ja nechodila na konika, nerobil mi dobre, ale potom uz bolo vsetko v pohode tak som opat na nom zavisla... dnes som tu napriklad cely den 😀 .
dnes som sledovala film na notebooku, ale kazdu chvilku som ho zastavila a kukla som na konika... 😀 😀 😀
no babenky, idem sa uz ullozit a pritulkat sa k drahemu 😵 😵 😵
baby, zajtra myslim na vas a hned napiste... tak sa drzteeeeeeee 😵 😵 😵
cukotka zajtra bude vysledok .kočky zajtra vas trošku ponapínam lebo v case ked mim maju volat tak mi dojdu menit plynomer 😝 trakže cakajte 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja sa tiež už neviem dočkať 😉
neboj maryah zajtra sa urcite tu stretneme a budeme sa vytesovat s insolkou 😉 😉 😉
tak ten spasmopan sa uziva nie vaginalne ale rektalne a som sa docitala, zeje proti bolestiam v brusnej oblasti....no na co mi toto treba pred transferom???
krasne ranko prajem.....baby kedy sa da nieco vidiet na tehu teste? myslim kolky den
ahoj ajush,ja uz som tu,akurat som prisla od doktorky,tak je to taaaaaaaaaaaaaaam 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
vystiskali sme sa s doktorkou Gatovou aj s koordinatorkou a doktorka nas chvalila,ze ako to pekne vyslo a ze vsetko je v poriadku embryko ma 5mm a o 10dni ideme na ultr a budeme vidiet srdiecko 😅 😅 😅 😅
bre ranko!
tak sa nam to tu pekne tehulkuje 🙂
strelka gratulujeeeeem!
pismenko...skus testnut tak 9 den po transfere, mala by tam byt uz slaba ciarocka ...
majaja...vajecniky ta mozu este dlho pobolievat,lebo sa stahuju po stimulke 🙂
cukotka...ako sa ma nemo?
brmbolcek...stale mi je ee , ale najhorsie je to vecer.a aj plet sa mi zase zhorsila, som sama vyrazka ako v puberte 😀 no co uz , tie hormony tehotenske sa so mnou pekne pohravaju. a ty ako? este papkas co ti pod ruku vojde? 🙂 kolko si pribrala? ja uz 8 kg, az sa hambim, ale ked mi zacne byt ee ,hned musim nieco zut...
Krivka- i mna ta plet akosi zacina trapit uz neviem co s nou 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 pribrala som 5kg 😵 😵 😵 😵 vcera som bola na poradni, brali mi krv moc, robili mi sono ale male brmbolciatko spinkalo 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 a ked sa nenajem veru je mi eee tak musim nieco do seba vzdy dostat , ty ides 18.3 na sono
pravda, uz sa ti to blizi 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
strelkaaaaaaaaaa, je to taaaaaaaaaaaaam, huraaaaaaaaaaa 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 . gratulujem moja 😵 😵 😵
dakujeeeeeeeeeem maryah, teraz cakame na insolku,mala by vediet vysledok okolo 10hod,ale vcera pisala,ze ju budu vtedy aj otravovat plynari
mozno nas prekvapi a pride skor, joj, aka som nedockava... mas aj fotecku drobceka??? bolo tam moc ludi?

strelka no včera som isla o cca 2h ale spala som až do 6h takže by som rada pre velky uspech dnes opakovat aspon takto 😀 😀 😀 😀
luko no co ja vie ja uživam utogestan a ten som si dala pred transferom držím palce