Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
jeee baby aj ja by som si zdriemla 😅 ale uz len hodku a ideeem dooomov 🙂
denda, to su uz tehulkovske nevolnosti 🙂
aaddeell ja som treti ak nepocitam den et ... ma sa to vlastne pocitat alebo nie? asi ano, ze ? lebo ked si vezmem, ze v centre to pocitaju, kedze mi kazala na desiaty den prist na krv a tym to pocitala aj den et. 😕
aj ja mam operku manzelaba 😀 nic mi nedovoli robit
toto som nasla na nete
zevraj je to serial z prostredia CAR tak ak vas to zaujima pozrite si to
http://prima.stream.cz/zazraky-zivota/445205-za...
Zuzana ráta sa ja deň ET 🙂
adel to je super moj je celý deň v praci 😉 no niekto robiť musí ked ja si tu celý deň šunky válam,tak som rada že mám aspoň ju ako spoločnosť.Muž ju volá dcerenka my ju mate totiž ako dieťa 😵 idem na to mrknuť
http://www.iam.fmph.uniba.sk/web/genetika/stran... ja som našla na internete toto možno vás to tiež trošku zaujme ako mňa 😀
a kolko ste si dali vlozit?
aj my sa rozpravame s nimi ja ich volam ,,gulka a bombulka,, a manzel ,,ju a hele,, 😀 😀 😀
stale sa im prihovaram a hladkam ich
caute, som spat, mala som vychadzku... co ste hovorili o lenoseni? ja som doma uz 2 mesiace, ide ma porazit a taka som leniva, ze az 😠 ... tak snad sa to podari teraz 😵
dufam ze sa nam to podari vsetkym 😵
vsak je jar kuriatka sa rodia a aj ine zvieratka takze je teraz pre nas ten pravy cas byt tehotnymi co vy na to? 😉
kolko mate rokov? ak sa mozem opytat
ja som mala len jedno embryjko tak na výber som nemala 😨 ale som rada,že mám aspon jedného bojovníčka ja mu verím že to zvládneme 😵 ale muž tiež chcel aby som sidala vložiť 2 ak by boli.
maryah vitaj v klube leňošiek 😀
no veru adel ja som niekde teraz počula,že ked sa semienko zasadí na jar tak by malo vydržať celý rok 😉
ja už mám 37 rokov
aj ja osm to pocula o tom semienku a ze IVF ma velku uspesnost na jar
ktora z vas ide v najblizsej dobe na krv alebo testovat 😵
ja mam skoro 29
nam sa z 9 oplodnili 4 a na ET ostali dve
ked prisiel dr. tak sa pyta kolko vlozime? my sme nevdeli a on na to vlozime dve 🙂
trosku mame strach ak by to boli dvojky ze ako to zvladneme ale ak budu dve tak ja sa iba potesim jednou ranou dve deticky 😅
ja som mala 5 oplodnili 1 a ten sa chytil bojovník 🙂 možno je to to pravé embryjko ktoré ma vydržať.To je super že máš dve neboj aj iní zvládli dve deti naraz 🙂 je lepšie dve ako žiadne....
testovala som na 6den a bolo to negatívne(už som nemohla vydržať) a na krv idem na 10deň
nekonečných 10 dní rozmýšľania 🙄 🙄 🙄 už nech to mám za sebou.........
baby ja mám maternicu otočenú dozadu,neviete mi povedať aký to má vplyv na tehotenstvo nemáte niektorá s tým skusenost?
to rozmyslanie je ubijajuce a aj cakanie....
adel, utros som brala... zacala som ho brat po OPU a brala som ho az do krvacania... dnes som 13 DC a od 15 DC ho budem zase brat, pred KET... 2 x 2 tabletky vaginalne...
toto som nasla na nete
Pri otehotnení sa od 26. dňa cyklu zvyšuje dávkovanie o 1 kapsulu denne vždy
po týždni až do maximálnej dennej dávky 6 kapsúl, ktorá sa podáva v troch čiastkových dávkach, v
priebehu 60 dní, do 12. týždňa gravidity.
ja mám v papieroch napísané,že si mám vkladať 2x2 až do stanovenia tehotnosti na 14-15 deň po transfere v sanatoriu
čau denda ,mám sa zatiaľ OK-občas ma pichne a zabolí bruško, ,už sa mi aj prsia trochu naliali- inač nič nové. A aj ja mám 37 rokov a 1. IVFsme absolvovali v apríli a hneď som otehotnela-možno fakt má tá jar niečo doseba a otehotnieme všetky- mne sa to už raz podarilo , prečo by to teraz nemohlo takisto vyjsť? 🙂
A ja beriem estrimax 3x 1, dufaston 2 rano a 2obed, no a utroš vkladám 2 na noc.
ahojte baby 🙂
tak som doma z prace... ale musim povedat, ze som sa aspon dnes super v praci uvolnila, mali sme taku zabavu, ze az falsovali sme sefov podpis na dovolenkove listky 🙂 tak nas aj pochvalil, ze by sme mu v buducnosti mohli trochu povinnosti s tym podpisom odobrat 🙂))
ja mam 28 rokov, a taktiez 1 ivf, mali sme 19 vajok (lahsi ohss) z toho sa 9 oplodnilo (icsi sme nemali), no ostalo nam 6 embryjok, z toho mam jedno v brusku 🙂
a aj ja beriem utrogestan 2x3 🙂
presne take baby, jar ide vsetko zacne pucit a znes su tehulky, lebo teoreticky sme uz tehulky 😉
denda tak z tymto ti neviem pomoct, ale myslim, ze som tu uz takuto nejaku temu zahliadla 🙂

ináč je dobre že spíš a odychuješ bublinka je v klude a lepšie sa uchytí.Ja som tiež prvé dva dni len ležala ani so psom som von nechodila mala som oooperku 😀 😀 😀 tak aj ty len buvaj