Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
ja to maryah sleduje aj som ti uz odpisala ja ti tiez budem drzat palce v stredu 🙂
rachel-gratulujem 😵 Tak uz len davaj na seba pozor - a samozrejme aj na ten maly zazrak 🙂
ahojte, novym tehulkam velka gratulacia 🙂
maryah tak zajtra na krvicku ? joj velmi, velmi drzim palce 🙂
maryah odpocitavam dni aby som uz mohla ist na ketko 😵
uz sa neviem dockat.
ak mi povedia, ze cyklus cakat tak ufffffffffffffffffffffffffffffff
ahojte babulky. Ja vam spravu podam az poobede, lebo moja dr. ordinuje az poobede. Ale uprimne povedane-akosi sa "tehotno" uz necitim. Takze sa pripavujem na zle spravy. Ale poobede budem mudrejsia. Maryah na zajtra ti silno, silno drzim palce.
jeeeeeej heriet, ale nás napínajú ☹ ... ja pevne dúfam, že nám dáš len pozitívne správy 🙂
herriet tak nech su poobede tie najkrajsie spravicky 🙂
maryah no ono mne po tel. povedali, ze by som pre pokoj "duse" mala 1 cyklus pockat, teraz neviem ci sa uz aj ta ms po et povazuje za cyklus a ci mozem v tomto dalsom zacat alebo ako to funguje ... 😕 ms by som mala o dva tyzdne dostat.
zuzana, ja som nečakala vôbec... po IVF som začala krvácať a dr povedal, že ak bude krv negtívna tak mám začať brať tabletky na KET, poobede mi volal, že krv je negatívna tak som hneď začala s tabletkami a ešte v ten cyklus com mala KET-ko... neviem od čoho to závisí...
niekedy mám pocit, že veľa vecí záleží od centra... v jednom je to tak a v druhom nie...
to je maryah ... len neviem preco
ale musim povedat, ze som strasne nedockava ... najprv som ivf od minuleho roku od novembra presuvala z mesiaca na mesiac a teraz by som uz hned ketkovala ... a to aby sa clovek vo mne vyznal ... volako mi ten cakaci stres zachutil 😀 ... ale dufam, ze tentokrat to bude to prave babuliatko alebo babuliatka 🙂
ale vsak na buduci tyzden uz ideme do car tak sa sicko dozviem 😉
ja dnes len na hodinky kukam ... ble
maryah a cely cas si pekne oddychovala?
tak dievcence, krve testy - 2 tyzden po ET - HCG 2.700 - ultrazvuk o tyzden.... JUPIJUPI
ty brdoooooo christi velka gratulacia 🙂 🙂 🙂 ved take hcg bude aj na trojicky stacit 🙂 🙂 🙂
nad 2000 uz vidno pekne na uzv 🙂
ja tu neustále sliedim 😀 😀 😀 ... aj keď pozerám nejaký film tak ho zastavím, skontrolujem situáciu a pozerám ďalej 😀 . zdá sa mi, že som závislá na koníkovi 😀 😀 😀
ahojte kocky. Tak som dopadla presne tak, ako som si myslela. Krv je negat. Takze pockam pekne na ms, a potom niekedy na jesen skusim ket. Ale ste uzasne, ze ste na mna mysleli a drzali palce. Vdaka 😉

veľkááá gratulácia k tak krásnemu HCG... 😵 😵 😵