Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
ako je to sosexom po ET? v pokynoch z ISCARE je napisane , ze je vhodne mat pomer v dňoch po ET...neviem ci myslia v den ET alebo az v nasleducich dnoch...
Ďakujem dievčatá, aj ja Vám držím palce. Chcela som ešte dodať, že ďalším príznakom bolo, že som celý čas mala zvýšenú teplotu, tak 37,2 - 37,4, aj bazálnu. A nebojte sa, keď nemáte žiadne príznaky, určite to vyjde, myslite pozitívne. A na sex som ani ja nemyslela... 🙂
@ybyta Toho aspirínu som si dala strašne málo, lebo viem, že mám hustú krv, a už ani neberiem.
ja chodim do ISCARE Ba a tam je v odporucaniach za v dnoch po ET je vhodne mat pomer, tak neviem...
@nika009 ako sa čítiš? mna trošku bolí podbruško a neskutočne ma bolia prsia, tak sa bojím aby náhodou menzes nedorazil namiesto vytúžených dvoch čiaročiek.
@zuzancek22 ja presne to iste, podbrusko stale pobolieva, aj prsia (ale tie bolia uz od stimulky tak som si zvykla 😒 ) tiez sa toho obavam, ale citala som ze je to bezne a moze to stale znamenat tehu. A dnes a zajtra by sa nam malinki mohli zahniezdovat, takze klud a mysli pozitivne 😉
@nika009 myslím len pozitívne, ale tie prsia ma začali bolieť iba dnes tak riadne, tak ako ma bolia dnes tak ma este neboleli.
@zuzancek22 neboj, este stale sme plne hormonov...moze to byt z toho, ale moze to byt uz naznak tehu. Mna znepokojuje ta bolest v podbrusku:(

@timona Drzim palce nech sa Ti embryjko poriadne zahryzne .. Ja som tiez po KEt, dnes 12d, ale testik ukazal len jednu I. ☹(((. Zajtra budem mat vysledky krvi.