icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

squella
24. nov 2011

Ahojte babenky, chcem sa opýtať ako ste sa o seba starali po IVF? Vzali ste si dovolenku? Ležali ste? Mali ste nohy hore? Aké pocity ste mali postupne? Bolelo Vás niečo? Ďakujem za infošky 🙂

moja72
24. nov 2011

@jaja101 ako sa cítiš dnes? ďalší test si nerobila?

squella
24. nov 2011

@silvinnka to je krásna správička, veľa zdravíčka!!!!

moja72
24. nov 2011

@squella ahoj. pri prvých dvoch IVF som zostala doma iba pár dní, teraz som sa rozhodla pre PN až výsledku z krvi 🙂 tentokrát sa snažím viac ležať, ale nie stále to ide 😀 nohy určite vyložené nemám a ani nič špeciálne nerobím, len čakám na deň D aký bude výsledok 😒 strašné na nervy 😒 ty si už po ET alebo sa len pripravuješ?

squella
24. nov 2011

@moja72 som prvý deň po 🙂 ale už 2x, ten prvý raz to nevyšlo, tak som sa chcela tentokrát ubezpečiť, že idem robiť všetko inak, lepšie a overeným spôsobom od mojich kolegýň 🙂 dakujem!!!

moja72
24. nov 2011

@squella držím palce aby bol tentokrát výsledok pozitívny 🙂

jaja101
24. nov 2011

@moja72 ahoj,citim sa rovnako,spnim menej,test som si neplanovala robit,ale bola tu segra,tak ma ukecala,bola tam zase slaba,slabulinka ciarocka...tak neviem,,,,,dalsi spravim v sobotu,do vtedy skusim vydrzat...brucho boli dalej,tak neviem.a ty?

84matulik
24. nov 2011

@squella ahoj, ja som ležala po ET celý týždeň potom som bola v práci, ale moc ma bolievalo brucho tak asi po troch týždnoch som zostala doma a som teraz stále na PN...a čakáme dvojičky...hih ....koľko ti vkladali??? kde chodiš??? 😀 😀 😀 a nohy hore som mala hih...

squella
24. nov 2011

@84matulik zostanem doma 5 dní a potom sa chystám do roboty, ale nebudem to preháňať 🙂 vkladali mi vo Ferticente 2 kúsky 😉 wááááááááááááw, dvojičky, to je náš sen 😀 a ty kam si chodila?

84matulik
24. nov 2011

@squella no ak nemáš stresujúcu prácu tak určite chod do práce, ale ak áno, tak nie....ved sama uvidíš....No ja som chodila do gyn-fivu ...teraz som už u svojho gynda a som v 10tt...hih Už máte detičky???? my toto prvé... 😀 😀 😀

moja72
24. nov 2011

@jaja101 to je super, že je tam aspoň slabulinká druhá čiarka, v sobotu bude určite taká ako tá kontrolná 😉 ja neviem, sem tam pobolieva v podbrušku, sem tam v krížoch 😒 bojím sa že sú to príznaky MS ☹

squella
24. nov 2011

@84matulik zatiaľ nemáme, ale čakám, či budú teraz hned dve 😀

84matulik
24. nov 2011

@squella budú neboj, treba byť optimista🙂))) ako sa cítiš????

squella
24. nov 2011

@84matulik fajn, vegetím v posteli s PC-čkom na nohách, surfujem o IVF.ku, našla som si modlitbu k Sv. Rite, okrem toho si čítam knihu, riešim sudoku a tak 🙂 dobre sa mám, xiixix, A ty????

84matulik
24. nov 2011

@squella no super, tak odpočívaj, nošky daj hore...hih...všetko treba robiť tak, aby si si nemohla nič "vyčítať"...hih...Ja tiež ležkám, a oddychujem...

squella
24. nov 2011

@84matulik správne, tak oddychujme a veselme sa 🙂 paaaaaaaaa

84matulik
24. nov 2011

@squella tak tak...ja idem papať...tak pekný dník....

annamary27
24. nov 2011

@pici ahoj,ja budem vedieť výsledok budúci piatok,2.12. 😀

annamary27
24. nov 2011

@squella ahoj,ja som po dva razy bola doma na PN,ležala som 2-3dni a potom som pomalinky začala fungovať,ale nezabralo a tehu sa nekonalo.Teraz do tretice som ležala v deň vkladu a od daľšieho dna som normálne fungovala,varila,ale všetko s mierou,často som ležala pred TV a v posteli s knihou,poobede som spávala a obmedzila som PC na 20min denne a po piatich dnoch som v práci kvôli inventúre,ale od utorka budem znova doma vegetiť.

loriana
24. nov 2011

ahojte, som 2.deň po ET, neviete náhodou, koľko asi trvá zahniezdenie embryjka?

jaja101
24. nov 2011

@moja72 ale nie,neboj sa,to je vraj dobry priznak,ked ta pobolieva...ja som uz spinit prestala,neviem,co to mohlo znamenat.....bojim sa,co bude,ale snazim sa na to nemysliet.musime verit,ze bude dobre a bude....držkaj sa

jaja101
24. nov 2011

@moja72 ozaj a testik nič? nerobila si si? 😉

moja72
24. nov 2011

@jaja101 chvalabohu že to prešlo. ešte nie, síce som rozmýšľala urobiť ho ale nejak nemám odvahu 😒 strašne sa bojím, že 😒 znova bude negatívny ☹

alibabaa
24. nov 2011

negativne.. ☹

moja72
24. nov 2011

@alibabaa to mi je ľúto ☹

dasyka
24. nov 2011

@alibabaa ☹ ...je mi luto

alibabaa
24. nov 2011

@moja72 nastastie mame 3 snehuliacikov, tak sa uz teraz tesim na KET 🙂 to bud v januari alebo april maj.. uvidim ako sa na to budem citit...

moja72
24. nov 2011

@alibabaa KET určite vyjde, musí vyjsť aby si mohla byť aj ty mamina 😉

dasyka
24. nov 2011

@alibabaa ja mam tiez u seba od utorka 3 embryjka po KET....a teraz cakam

jaja101
24. nov 2011

@moja72 ja si este urobim v sobotu...ja som taka,ze musim zakazdym vediet,co sa deje,aj keby to malo byt zle....uvidis,ak naberies odvahu,tak testni 😉 😉 😉 budem zvedava 😉