Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
@mabumi Neviem ti povedať aké to boli vyšetrenia..
Mňa v 15-tich rokoch operovali na slepé črevo a už vtedy hovorila moja Dr., že môžu nastať komplikácie a problémy s otehotnením..Takže neviem..no skúsime teraz druhé IVF a ak by ( náhodou nevyšlo) no myslíme len pozitívne ..budem žiadať o riadne vyšetrenia..
tak dakujem, uvidime, mozno vydrzim a nebudem testovat a vy uz viete, co to bude? pozeram, ze 2 chlapcov uz mas 😵
@annamary27 veľa úspechov želám...
@jajka1980 cítila som kadečo 😀 😀 😀 na 6 deň som cítila také pichanie v brušku asi 4x, trošku som sa prečistila 😀 😀 😀 dostala som hneď na druhý deň hnačku teda nie hnačku ale 3x za deň na záchod bolo dosť aj na mňa keď ja chodím raz za týždeň pomaly 😉 potom sa mi začali nalievať prsia, začala som častejšie chodiť cikať a prepadal ma dosť hlad ale brutálne 🙂 🙂 🙂 proste som to vedela a chcela som si len potvrdiť moje tušenie a na 15 deň na sone už bolo vidno dutinku a Krajkovič do telefónu zahlásil, že som vysoko tehotná a je že to je čo vysoko??? on, že hcg 875 🙂 🙂 🙂
@jajka1980 ako hovoris...ja som mala tiez taketo priznaky a bola som negativna...podla mna to vsetko robia tie hormony ☹ uplne nas zblbnu..takze najistejsi je stale iba krvny test a na tom som ja bola vysoko negativna ☹ keby nie toho krvneho testu, este do teraz dam ruku do ohna za to, ze som tehotna ☹
Ahojte. Práve som prišla z ET a som v depresivnej nalade co nie je dobre.. Vkladali mi dve embrya na 3 den a jedno bolo 5 bunkove a jedno 4 bunkove. Vraj o tom case zvyknu mat 6-8 buniek. Vsetci sa ale tvarili dost optimisticky, len mna to akosi prilis zasiahlo. Ake mate vy skusenosti? Chcela by som sa tesit ale nejde mi to.Kvalita je OK.

@ursula5
@jajka1980 dakujem velmi pekne za podporu, to cakanie je fakt hrozne 😵