Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
@ria191 ahoj,ano v Prahe robia aj ine vysetrenia na protilatky,treba skusit.aj my sme nad tym rozmyslali,ale kedze som mala aj pri predchadzajucich ivf-kach prednison,tak v tom nevidim problem.ved tak ci tak by mi len ten prednison predpisali....tak uvidime ci sa do tretice podari 😉
@lukaxxx ahoj, aj ja som dnes 6 den, ale po KET, zatial ziaaadne priznaky a ani som nerobila ziadny test a ani nebudem, lebo minule som testovala od 5 dna a bola som smutna presmutna... a ani to nevyslo...Ja som teraz druhy krat, prvy krat ET a teraz KET. Prvy krat sme si dali jedno a teraz dve, avsak iba jedno teraz bolo silnejsie a kvalitejsie, takz ani teraz necakam velky uspech....a Ty ako? Prvy krat? Uz si testovala? Mas priznaky?
@cora41 ahoj, ja som 2x na IVF , prvýkrát to skončilo biochemickým tehu, vkladali mi vždy dve embryjka po PK, príznaky nemám okrem občasného (stále zriedkavejšieho pichnutia) žiadne.. čo ma dosť desí , ale nič iné mi neostáva len čakať...testnem najneskôr v stredu ráno.. krv mám už v piatok, takže už to dlho nepotrva a budem vedeiť na čom som 😒
@jajus18 budem ti veľmi držať palce nech je tento tretí pokus posledný 🙂 🙂 🙂 . Mne sa tiež nechce trepať do Prahy, ale keďže mi to vyšlo negatívne tak mi na slovensku nikto nedá prednison len tak. Neviem prečo v čechách to dávajú automaticky a tu nie. Človek nič nechce podceniť a chce urobiť pre to všetko, aby sa to podarilo, ale na slovensku nás a aj doktorov brzdia poisťovne. Veľa vyšetrení je pre nich zbytočných a robia ich niekedy už keď je neskoro 😉 .
ahojte,cakam na schvalenu ziadost od dovery, kolko to asi trva? nevie nahodou niekto tel cislo, kde to mozem urgovat? dakujem
@javi37 hm, rano som bola na krv, ale vysledky este nemam. Lekarka tam nic nevidela a menzes je taky silny, ze to je bez sance! ☹ no nic, skusime v septembri 2.IVF. Tebe drzkam palce, nech to vyjde.
@jajus18 nie ešte váham predsa len je to posledný pokus tak sa aj (dosť) bojím. Chcem si dať vyšetriť trombofilné mutácie aj imunológiu a až potom si podám žiadosť ovšem ak poisťovne zas niečo nevymyslia, lebo sa mi zdá, že sú dlhšie čakacie doby na schválenie žiadostí. A neviem či nezmením centrum ale neviem si na slovensku vybrať iné. Jedine čo viem, že asi v septembri vyskúšam Reprofit Brno
@jajus18 ja som chodila do Heliosu v Martine, ale bola som spokojná aj keď som si musela nejaké vyšetrenia vypýtať. To bude skôr v poisťovniach. Aj mne schválili žiadosť veľmi rýchlo, ale to bolo minulý rok. Teraz čo píšu kočky tak že vraj im to trvá dlhšie. Máš pravdu s tým Brnom. Vlastne pred 1. IVF som bola na konzultácii aj v Martine aj v Brne, ale rozhodla som sa pre Martin. Tak teraz je rad na Brno 🙂 🙂 🙂 . Tak veľa šťastia a hlavne krásne koľajničky 🙂
@gelinka75 no super ja so dnes preventivne volala do poistovne a je tomu 3 tyzdne uz to mam sice schvalene ale vraj to usi podisat este jedna osoba cize mi povedala ze mozno tyzden mozno dva mozno 3 ty kokos oni tam maju casu...otras a to len jeden podpis
@makovicka53 no ja som to tak mala a ked to podpise ta jedna osoba, ta este 4 tyzdne budes cakat kym to poslu do car 😠 je to na hlavu, mne este hovorila, ze nevie kde mam ziadost, ze asi na nu zabudli a potom mi volala, ze sa nasla u asistentky, ze odisla od nich, pricom do car nedorazila, nakoniec, ze posle sken, tak poslala sken do centra, moj original bohvie kde je, to som sa nikdy nedozvedela

@ria191 Dotyčný gynekológ moju kamošku vystrašil na smrť, že je to mimomaternicové tehotenstvo a vôbec nikdy ani nebolo. Iba nahlas vyslovil svoju domnienku bez výsledkov a podkladov. Mi plakala celý víkend. A takto od neho vždy idem aj ja, s plačom a aj tak vždy nakoniec dopadnú výsledky fajn. Niekedy roumýšľam nad tým, že ho aj vymením, ale zase pozná už môj zdravotný stav a celú našu genézu, tak mi to je aj ľúto.