Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
ved aj mna to prave dohnalo tie nervy k tomu aby som sa preobjednala na dnes .ono v podstate dnes alebo zajtra to je uz jedno.ale ty si silnejsia ved si si ani test nespravila 😅 😅 .ja som si aj dnes rano spravila a nic je to uz piaty test negativny
😀 dalsi?? ty si teda 😀 a dnes si kolky to den? a aky test si si robila? mamatest?
no lebo som mala taky dva v jednom tak jeden som si spravila vcera a druhy dnes na ranny moč a vidiš
a mas si volat ty , ci ti budu volat? strasne ti drzim palceky. hned daj vediet, ok?
uz len chvilku aj ked to bude take alebo take aspon budes vediet na com si!!!!!a nebudes nervozna 😖
aj mne tak skakala zaludok a ruky sa triasli horozne. Studeny pot ma oblieval. Ale volaj a vsetko bude ok.
teraz prave v tejto chvili mi je ozaj pod psa slzy sa mi len kotulaju a kotulaju neviem to zastavit ale co uz prejde to ako predtym.angel drzim palce aspon tebe nech to vyjde
dafy ,,drz sa viem ,,ze teraz na to neni ta spravna chvila ale bud silna a predsa budes bojovat dalej 😠 😠 😠
to je v tom ze tym mrazenym uz nedavam vobec nadej .mala som zmrazene 12 a nic s toho
no tak ,,nikdy neviem ,,kolkym holkam to vyslo zo zmrzliniek!!!!!nemozes to vzdavat uz do predu ,,kolkoich teda este mate?

no ahooj, az o pol druhej, fuha.. uz sa neviem dockat. ako sa citis??? si nervozna? 😖