Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
presne tak, daj si urobit predlzenu kultivaciu, mozno ich menej zostane, ale bude vacsia sanca, ze su zdrave..
Dafy ☹ neboj raz to musi vyjst. A doma mas uz jedno slniecko. A casom sa rozsvieti aj druhe.
no vidis ,,ze budes bojovat dalej ,,teraz si mala prredl.kultivaciu?
angel a co ty?tiez si mala pk?
dakujem vam dievcata ze ste mi drzali palceky.Angel zajtra je tvoj den tak nech bude krasny.na teraz sa s vami lucim som teraz kus mimo tak si idem troska lahnut pa ☹
dafy, drz sa, nabuduceto urcite vyjde..
hej ja idem zajtra tak vam urcite dam vediet.. dufam, ze ja budem mat pozitivnejsie spravy 😀
ja som mala predlzenu kultivaciu a vkladali mi na 4 den 2morulky 😀 takze dufam, ze to vyjde.
minuly rok mi vestica vyvestila dvojicky chlapcov, tak verim, zetam su 😀 😀 uz sa na ne tesiiim..
mam bolia ma krize a sem tam pocit na mrchu a pichanie, ale to ozaj len sem tam.. inak nic.
kuspitka ja som lezala prve 3 dni stale a az doteraz sa snazim ked som doma polehovat a oddychovat. sestricka povedala, ze taky kludovy rezim je dobry.. tak som pocuvla 🙂
mame tolko zehleia ze az, ale kocky pisali, ze sa nema zeluttak nezehlim, hihi 😀 chudak manzel, uz nebude mat v com ist do prace 😀
kde doma?? či v centre??? Ja som v centre po ET ležala asi 20 min . a doma som na PN ale ležať sa mi nechce 🙂
takl aj som myslela potom ako si prisla domkov..
aj ked si date utrogestan tak lezite???mate hore aj nohy???
večer ámo a ráno asi 30 minút ale oproti pracovnému nasadeniu pred IVF musím uznať že som sa veľmi stopla
ja si davam utros rano este v posteli a potom este zaspim, takze lezim. po obede tiez, ked si ho dam tak si aspon na hodinku lahnem, aby dobre vsiakol a vecer si ho davam pred spanim, takz e zase lezim 🙂 je to pre mna pohodlnejsia a som kludnejsia ze vsetko hned nevytecie.
ale predtymto ivf som chodila do prace takze pocas dna nebolo mozne lezat..
aj ja len sa poflakujem a snazim si to uzit. kolke if ma toto? a ktory den si po ET alebo KET?
dobry datum. mam rada 1.april. to som nastupovala do prace 😀 tak ti moooc drzim palceky, takze teraz stimulujes??
ze uz budem koncit stimulku a idem si v stredu na odber tak chcem vediet co mam robit..
ja chcem mat este aj nohy hore

teraz 5 ale kolko ich prezije ked ich rozmrazia tak to je otazne.