Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?
Ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

•
23. júl 2012@kikuskina ahoj,ja som bola davnejsie,uz dnes 7tt,neboj,ked to ma vyjst,tak to tak bude.ja som mala hrozne nizku sliznicu,transfer som preplakala a maly snehulicik zabojoval.a teraz ho ukecavam kazdy den,nech bojuje.to som uz aj dva krat krvacala a spinila a sme ok.musis tomu verit.ja verim,ze bude dobre.a on to asi citi,tak bojuje 🙂 🙂 🙂
2
@jaja102
ahoj tak 7tt to si ma povzbudila,ja mam zas krasnu sliznicu povedal dr.vies ale to mi vraveli stale ale nie a nie sa to tam chytit.tento krat to vinde 😉 mysliet pozitivne tak to je dôlezite aj ja sa rozpravam s dropcom nech bojuje a ako ho tu velmi cakame dokonca aj manzel neprejde okolo aby sa nespytal na dropca,dnes ma trosku napina ale neviem ani z coho zatial som nic nejedla a natahuje ma a natahuje.
ahoj tak 7tt to si ma povzbudila,ja mam zas krasnu sliznicu povedal dr.vies ale to mi vraveli stale ale nie a nie sa to tam chytit.tento krat to vinde 😉 mysliet pozitivne tak to je dôlezite aj ja sa rozpravam s dropcom nech bojuje a ako ho tu velmi cakame dokonca aj manzel neprejde okolo aby sa nespytal na dropca,dnes ma trosku napina ale neviem ani z coho zatial som nic nejedla a natahuje ma a natahuje.
@foryou25 ahoj ja som mala ET 18.7. a chcem sa opytat tie testy ti ukazali slabucku hned do tych 5 minut? Lebo mne vcera do 5 nic, tak som ho odlozila a pozrela som az za 3 hodiny, len tak pred zahodenim a bola tam slabulinka, aj muz ju videl, ale co z toho ked tak neskoro. Dnes som skusila znovu a bola az po pol hodine, ale videla som ju len ja, muz dnes nic na nom nevidel. :-| ale este je to skoro, dam tomu este 2 dni aspon, krv mam az 1.8.
@kuspitka
@foryou25
@cora41 Baby, nie som tu iba jeden víkend a čo to tu všetko čítam a vidím 🙂 ???!!! Normálne musím sedieť na stoličke, aby som nespadla, tak sa mi z vás podlomili kolená. Supeeeeeeeeeeeeeer, strašne vám všetkým držím palčeky, testujte do nemoty a tešte sa z toho krásneho pocitu 😉 .
@foryou25
@cora41 Baby, nie som tu iba jeden víkend a čo to tu všetko čítam a vidím 🙂 ???!!! Normálne musím sedieť na stoličke, aby som nespadla, tak sa mi z vás podlomili kolená. Supeeeeeeeeeeeeeer, strašne vám všetkým držím palčeky, testujte do nemoty a tešte sa z toho krásneho pocitu 😉 .
Začni písať odpoveď...

Odošli