icon

Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET?

misik1
23. sep 2008

ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?

kuspitka
26. júl 2012

@kika017 moja to mi je luto..
@kikuskina joj moja,hej zajtra idem ,ale krv ako v pondelok nebudem vedieť...bojím sa moja

kikuskina
26. júl 2012

@kuspitka
neboj vsetko bude v poriadku uvidis,verim ti ze su obavy aj mna to caka ale musime verit a mame urcite silnych bojovnikov ktory tiez bojuju ako aj my vsetky tu. 😉

kikuskina
26. júl 2012

@kuspitka
a preco nebudes vediet krv

kuspitka
26. júl 2012

@kikuskina lebo u nas ti nepovedia krv ,len na druhý deň mne povedia len v pondelok

kikuskina
26. júl 2012

@kuspitka
aha ozaj a tam je este ten vikend,nebojkaj naozaj bude to dobre,a stale mas bolesti

danuska111
26. júl 2012

@kuspitka ahoj, no tak sme boli, celkom zlatá bola dr. dnes som začala užívať druhú dávku clostylu, to mi ešte môj dr. predpísal, tak že nech to beriem, v utorok idem či to zaberá to bude 10 DC a podľa toho, brali nám krv, aj mne aj mm, a vraj u nás by bolo vhodné urobť insemináciu, iba spermie zaviesť blízko môjho vajíčku a to by vraj pomohlo k otehotneniu, tak uvidíme taraz, že kedy to bude

jaja102
26. júl 2012

@kikuskina ahoj,na pondelok by mi mal dojst...kedy ides na krvicku?

sasanka33
26. júl 2012

ahojte, som tu nová, ja som po prvom neúspešnom IVF, na 12 deň po IVF krv 0 HCG a začala som špiniť a potom aj troška krvácať, ešte máme dvoch mrazáčikov a chystáme sa na ďalší pokus koncom septembra

sasanka33
26. júl 2012

@kika017 11 deň je dosť skoro, môj lekár povedal, že má skúsenosti, že aj na 12 deň sa nemusí v krvi zachytiť HCG

miskalevica
26. júl 2012

@sasanka33 drzim palciaky aby to pri KETe vyslo, nevesaj hlavu, sustred sa do dalsieho boja, neboj ono to raz vyjde a verim, ze ta caka vytuzene babenko ;)

kuspitka
26. júl 2012

@danuska111 to Som nepočula ,že tak robia.
Zajtra drz mi palce.
@kikuskina boli ma spodok tak sa utešuJem ,že Je všetko dobre.

sasanka33
26. júl 2012

@miskalevica ďakujem 🙂 bola som dosť sklamaná, dali sme si dve a dosť som verila

kikuskina
26. júl 2012

@jaja102

ahoj ja idem az 6.8.na krvicku este dlho budem cakat

kuspitka
27. júl 2012

AHojte.uz sedím u lekára a mám takú malú dušičku.bojím sa a poriadne.

bique
27. júl 2012

@bimbo37 ahoj...ja chodim do KE-Spln...mne brali krv az na 14 den po et, vklad sme malina 6 den po Pk, takze babenko uz malo 20 dni....ultrazvuk mam v utorok, to uz budem 6tt, babenko bude mat uz 29 dni...zalezi od toho ktory den ti brali krvicku...drzim palceky

danuska111
27. júl 2012

@kuspitka myslím na teba

cora41
27. júl 2012

tak ahojte baby, takze koncim, v stredu HCG 17,9 a dnes 11....koncim s liekmi, idem na buduci tyzden na dovolenku a davam si pauzu...zobralo ma to dost, vyzeralo to tak krasne a nadherne, ale bohuzial...asi mi to nie je sudene.. Musim sa z toho dostat a nejdem Vam tu robit depku.. Vsetkym Vam drzim prsty, aby ste nedopadli ako ja...Ozvem sa, ked budem trosku na tom lepsie. ahojte

deinad
27. júl 2012

@cora41 ahoj moja, to mi je naozaj velmi luto :'(, prajem ti vela sil, aby si to prekonala a mohla ist dalej, oddychni si na dovolenke a vramci moznosti si ju uzi ..

deinad
27. júl 2012

@kuspitka ahoj, tak ako si dopadla, urcite je vsetko ok.

jankaknm
27. júl 2012

Tak dnes je velmi neprajny den. ☹ Mne zacala mrcha este o den skor, krv som si dala rano zobrat, este som vtedy ani nespinila, az doobeda sa mi pustilo a dost vyrazne, brucho boli, vysledky budem vediet o 2, uprosila som sestricku. Je to este len 10 den po ET, ale z bolesti brucha usudzujem najhorsie.
Chcem sa opytat, je mozne robit KET hned teraz v auguste? alebo v centre mi to odmietnu a daju az september? ja to nevydrzim, to cakanie...drzim velmi paste ostatnym cakatelkam.

kikuskina
27. júl 2012

@jankaknm
ahoj ja som bola na druhom IVF 18.6.nevislo a hned som isla na KET 21.7.

kuspitka
27. júl 2012

ahojte.cakame dvojicky

melisska
27. júl 2012

@kuspitka Krasa 🙂 blahozelam jupi🙂

annamary27
27. júl 2012

@deinad v pondelok mi chce brať moja gyn krv,že ona si spraví vyšetrenia aké chce a aj hcg a potom 1.8. ultrazvuk,ale potom ju zruším,že si pekne počkám už na 14.8.na ultrazvuk v centre,chce mi až moc dobre a len mi zbytočne navnadila aj mužíčka,že tam niečo uvidíme.keby som bola z BA,vymenila by som ju za dr.Stenovú ,aj ked viem,že je super,len je trochu hrr.
A pocity?,v dnoch kedy som mala mať ms,to bolo počas prvej krvi, som mávala strašné krče asi tak 6-7krát denne,ale strašne silné,časom to postupne ustálo.Kozenky bolia a mám aj mierne ohss,brucho jak v 4tom mesiaci,ale vodu v nom nemáme,len vaječníky mám o dosť väčšie.

annamary27
27. júl 2012

@kuspitka gratulujem 😉

kikuskina
27. júl 2012

@kuspitka

ahoj gratulujem super 🙂

slavka_2012
27. júl 2012

@kuspitka srdecne blahozelam 😀 a tak si sa bala 😉

foryou25
27. júl 2012

Baby narychlo vas zdravim z nemocky, mam kriticky ohss, uz mi tahali vodu z brucha, tehotnq som, ale musia ma sledovat, ak by mi ohrozovalo zivot , musia urobit kyret, drzte palce

annamary27
27. júl 2012

@foryou25 fúúúha,držím palce,nech pomôžu a ohss sa zmierni.

slavka_2012
27. júl 2012

@foryou25 silno drzim palce aby vsetko dobre dopadlo 😉