CAR na Antolskej. Máte s ním skúsenosti?
Baby boli ste uz v tomto CAR? Ako sa Vam tam paci? Viem, ze este nejdu na 100%, ale uz ordinuju.Ake su Vase pocity? V piatok tam idem k MUDr.Durechovej - mojej srdcovke 🙂
@yeliel a vedia preco taka slaba reakcia? ak mate zly spg, tak potom to iui asi nema vyznam 😔
@tlucka ahoj 🙂 mas za sebou geu? neviem, co vsetko ti uz robili, mne napriklad urobili po operacii hematologiu-mala som podozrenie na trombofiliu... ta vysla pozitivne a vraj mozno kvoli tomu aj to geu, ale lekari su vo vyjadreniach velmi opatrni a napriklad hematologiu nedavaju radi len tak robit... ja by som sa ale vobec nebala, dr sa urcite mozes, podla mna skor musis pytat, ved ide o teba a ona ti urcite povie co a ako dalej 😉
@kaciatko81 no mam PCO asi preto ta slaba reakcia 😝
@kaciatko81
mám za sebou mimomaternicové v máji 2009, a odvtedy nič. Zmenila som lekárku, lebo som si myslela, že som našla lepšieho. Robili ma laparoskopicky, zobrali mi jeden vajíčkovod a odvtedy sa nenašiel nikto, kto by ma poriadne vyšetril a povedal, čo ďalej. Druhý vajíčkovod mi nevyšetrovali, tak neviem v akom je stave. Mám za sebou len klasické vyšetrenia testu na chlamídie, onkocytológiu, ureaplazmy, mykoplazmy, HPV a toxoplazmózu, aj to som si dávala robiť súkromne v Gynaexe. Takže nemám žiadne iné vyšetrenie ☹
Naposledy mi lekár povedal, že hormonálne vyšetrenie je drahé, tak o zatiaľ nebude robiť!! Zase mi len zobral odbery na mykózy a pod. a tým skončil. Vrchol bolo, keď mi povedal, že "kam sa ponáhľaš dievčatko, máš ešte čas" 😠
Takže bez ďalších rečí som sa rozhodla, že už čakať nebudem a pôjdem do CARu. Uvidíme v pondelok, ako dopadneme.
Normálne mám strach tam ísť. Budú na mňa pozerať, že čo tam robím 😖
@tlucka myslim, ze strach mat nemusis 🙂 uvidis, bude to ok, drzim palce
@loser13 Ahoj.Aj my chodíme do Gyn Fiv,ale máme presne takéto skúsenosti s prístupom.Je mi z toho célého zle.Ináč stimuláciu a celí proces beriem veľmi ľahko ,ale ten prístup! Ako na páse! Hrozné!!! 😠 😠 ☹
Ešte raz pojdem na Transfer,ale to bude posledný krát.Ak to nevyjde,pojdem do nového car na Antolskej.Vraj sú tam doktori z Iscare.
Dúfam,že tentokrát mi nebudú robiť vklad v tom kumbálu... 😖 😖 😖
Držte mi palce.
tak kocky caute, prajem vam krasneho Mikulasa. Dnes som mala posledny ultrazvuk a v stredu idem na IUI 🙂 sa vytesujem hlavne z vajicka lebo je uplne, ze super presne take ake ma byt to som nemala ani pri ivfkach, som rada.no a snad to vyjde 🙂
prajem vam krasny zvysok dna 🙂
ahoj, ako sa volá to CAR na Antolskej? vdaka
Ahojte kočky, mala by som jednu otázočku, chystám sa na KET , už beriem estrofem a 14 dec mám ultrazvuk, chcem sa spýtať na kolký deň sa vkladajú oplodnené vajíčka a ked chcem predlženú kultiváciu mala by som si zavolať skôr? lebo sa bojím, že doktor mi povie dojdite zajtra a PK sa nebude konať...
ahojte, tak som bola v pondelok za Dr. Ďurchovou. Musím uznať, ž bola fakt príjemná a milá. Dúfam, že taká zostane. 🙂
Prvá konzultácia a vyšetrenia prebehli dobre, manžel ma hotový spermiogram - výsledky skvelé 😅
No horšie je to som mnou. Zistili mi vysoký prolaktín, poruchu štítnej žľazy, a podľa UTZ pravdepodobne nepriechodný aj druhý vajcovod. 🙄
Tak budem musieť isť znovu na HP, potom absolvovať endokrinológiu, a laparku. A pravdepodobne iná šanca ako IVF nebude 😠
Normálne som bola mimo, musela som to predýchať.
Ako sa darí vám?
@nemko
@yeliel
baby tak dnes som bola na hematologii na antolskej, ale lekarka teda bola nemastna- neslana, viem iba , ze mi dala robit genetiku, inak nic ☹ ☹ ☹ Do prahy som objednana na 14.02. a Ďurechova mi na buduci tyzden vypise papiere na poistovnu aby sme neplatili vsetko 😉 Inak ten lekar z Prahy je uzasny, este v ten den mi poslal zoznam ukonov aj ceny a sestricka ked ma objednavala mi vysvetlila ako mam ist na poistovnu 🙂
IUI tento rok asi nestihneme, 22.12. odchadzaju lekari na povinnu dovolenku a ja idem asi v pondelok na vyvolavacku 😠 😠 😠 ZASE!!!
@kikus77 hej viem, ze od 22 maju dovcu, Durechova az do 10.januara.dopadla som dobre, IUI je za nami a teraz len cakat 🙂 na krv idem po sviatkoch teda som tak rozhodnuta ked sa to zmeni pojdem okolo 20.12, ale zatial ma to drzi tak, ze az po sviatkoch, 23 mam mat M tak mozno dojde skor ako stihnem krvicku.inak pohoda, na konika chodim teraz malo lebo nie je to prinosom po takom zakroku, psychika je svina a uz som sa o IVF poucila takze vzdy len kuk a ked si najdem odkaz odpisem a zase idem fuc 😀 drzim palce do Prahy, ja som tiez z hematologie z Antolskej bola znechutena, ale dalo sa zazila som aj horsi pristup 🙂
Ahojte snazilky, chcela by som sa poradit, ci nemate nejaku radu, ako by som mala pokracovat... Teda okrem toho, ze by som skusila CAR na Antolskej - co teda naozaj velmi po citatni tejto temy zvazujem. Snazime sa o babo 3,5 roka, mame za sebou 1 neuspesne tt v 2008, no snazili sme sa dalej, v 2010 som zacala chodit do iscare a na vsetky mozne vysetrenia - mame s manzelom za sebou imunologiu Podoli - vysledok mierne zvysena bunkova imunita na spermie, odporuc. Prednison, hematologia - ok, genetika - ok, ja sa liecim na stitnu zlazu, strumu, ale kedze som pod liecbou a pravidelnou kontrolou, tak mi lekari vravia, ze to nemoze byt dovod na neotehotnenie. Mam uz cca 2 roky problemy s mykozami, candidou, zelenkavy vytok, no bezne urobene kultivacie a cyto su negativne. Brala som uz vsetko mozne na to, no ziadna velke zlepsenie. Mame za sebou 1 neuspesne IUI v juni, 1 neuspesne IVF v septembri (iba 3 vajicka a 3 embryja (zostalo po Pigd iba 1 vhodne, ne neuchytilo sa) po stimulke 75 Gonal, neskor zvysene na 150 GOnal). Pred cca 2 tyzdnami som zacala 2.pokus na IVF, no dnes mi stopli stimulku, po tyzdni pichania 150 Gonal a dalsi tyzden 225 Gonal som este vcera mala iba 2 ks 15mm folikuly, dnes rano uz boli fuc - resp jeden asi praskol a druhy sa totalne scvrkol, takze po 2 tyzdnoch pichania mam STOP. Lekar mi povedal, ze to 2. IVF som zacala prilis skoro a ze vajecniky su asi vycerpane, ze neragujem ani na zvysene davky hormonov. Hormonalny profil som mala ale doteraz - zatial - OK. Lekar navrhuje dlhsiu pauzu pred dalsim IVF a mozno IVF v ramci prirodzeneho cyklu, t.j. odber vajicka bez stimulacie hormonmi, vraj som ich za kratky cas vybrala dost vela. Nemam zatial za sebou laparku ani hysteroskopiu. Nemate niektora podobne skusenosti, mozno vam lekari odporucili nejake dalsie vysetrenia, postup, lieky? Ja mam uz z lekarov zmiesane pocity, co lekar, to iny nazor, dokonca v ramci jedneho centra - ale tiez o inych centrach a lekaroch som pocula svoje... Fakt neviem. Ak by ste zazili nieco podobne, napiste, dakujem vopred a - drzim nam vsetkym palce, aby sme zo snaziliek boli skoro tehulky 🙂

@tlucka ahoj kludne sa pytaj vsetko co ta napadne ,Dr.Durechova je velmi zlata 😉