icon

CAR na Antolskej. Máte s ním skúsenosti?

nemko
22. sep 2010

Baby boli ste uz v tomto CAR? Ako sa Vam tam paci? Viem, ze este nejdu na 100%, ale uz ordinuju.Ake su Vase pocity? V piatok tam idem k MUDr.Durechovej - mojej srdcovke 🙂

yeliel
14. jan 2011

@gabinkaa ahojcek,no ja zatial papam prednison a cakam na schvalenie ziadosti ta uz by mala byt kazdu chvilu a potom by som mohla ist aj do stimulky,ale tak citam,ze Durechova ma zlomenu nohu netusim kedy sa vrati a aj ja mam problemi z uchom vratil sa mi ten bacil a mam uz normalne paniku,ze sa to vsetko zase zopakuje ako naposledy po KET na 3dem migrena a potom ucho,a nevise mi ten prednison znizuje imunitu tak budem náchylnejšia zas chytit ten bacil.
Ty si bola v reprofite pred GF? tam si ako dopadla pri stimulke?

gabinkaa
14. jan 2011

@yeliel tak Ti držím palce, aby všetko dobre dopadlo, v RF sme boli iba pozrieť, tam som nemala stimulku, 2 krát som bola GF, bola som tam u mladej Dr., ale teraz by som to zmenila na doporučených lekárov, síce môj partner nejako nechce, vraj už máme viac rokov a platíme si to sami, ale budem ho musieť presvedčiť

nemko
autor
14. jan 2011

@yeliel da sa preniest schvalena ziadost , nejde IP inak by som To napisala tam, je to v poho, ked pojde IP tak ti napisem viac

nemko
autor
19. jan 2011

caute kocky, tato tema uz celkom zapadla 😀 😀 asi nie je velke nadsenie z tohto centra 😒 no ja si tam idem v piatok pre vsetky vysetrenia a vysledky a dovidenia Antolska 🙂

kikus77
19. jan 2011

@nemko ahoj 🙂 kam pojdes, uz vies?

nemko
autor
19. jan 2011

@kikus77 cau kikus, Brno Reprofit - Dr.Koudelka

ulicnica
19. jan 2011

ahojte, a neviete niekto dokedy bude Ďurechová PN?

nemko
autor
19. jan 2011

do marca

nemko
autor
19. jan 2011

@ulicnica do marca

ulicnica
19. jan 2011

fúha, to je celkom dosť dlho...

nemko
autor
20. jan 2011

@ulicnica vraj, ked sa podari tak mozno posledny feb.tyzden, ale to mi bolo povedane, ze len vraj

nemko
autor
20. jan 2011

@ulicnica ved ked si tam zavolas sestricka Ti bude urcite vediet povedat viac 😉

ulicnica
21. jan 2011

no asi skúsim zavolať, ale veľmi mi to neponáhľa, aj tak som chcela tento cyklus dať pauzu, lebo ma seklo a pojedla som toľko liekov, že som bola aj rada, že to IUI nevyšlo, ale myslela som, že v nejakej polke februára, by už mohla robiť...

nemko
autor
22. jan 2011

ja neviem uz nic viac ani som sa nepytala, v piatok som si bola pre vysledok partnerovho spermiogramu a skoncila som s tym centrom

yeliel
24. jan 2011

ahoj baby 🙂 je tu uz niektora co stimuluje? alebo kazdu chvilu zacne so stimulkou?

sarah00
16. feb 2011

ahojte, vie mi prosím Vás niekto poskytnúť nejaký link, alebo telefonne číslo na toto centrum? nejako mi to nejde vyhľadať 😒 ďakujem 🙂

nemko
autor
17. feb 2011

cislo tam je - teda malo by byt 02 686 72 701, ale neviem ci funguje lebo uz tam nechodim

monicka7299
22. feb 2011

@nemko prečo... lebo ja som si dala všetky papiere z iscaru sem a teraz som na vážkách...

nemko
autor
22. feb 2011

@monicka7299 nebola si v Iscare spokojna?

monicka7299
22. feb 2011

@nemko TO EšTE NEMôžEM POVEDAť.........ale ešte nikto čo je tu prihlásený nemá úspešné výsledky...

nemko
autor
22. feb 2011

@monicka7299 poslem Ti IP

sanday
22. feb 2011

Ahojte babulky mam novinku od 7 marca nastupuje dr durechova do práce je tu niekto kto zacne so stimulkou

sanday
22. feb 2011

@nemko ahoj nemko už dlhšie sledujem tvoje reakcie na jednej strane ta chapem ze si nahnevaná na dr durechovu ale ked si odisla z iscare za nou na antolsku nie je ti luto ze si sa teraz preradila inde niekedy sa veci deju preto lebo to tak ma byt

nemko
autor
22. feb 2011

@sanday prepac, nie som jedina kto odisiel z Antolskej a nelutujem nie, naopak som rada, ze sa niektore veci udiali a ja som sa vratila znova do Iscare, chodila som tam predtym takze u mna az k velkej zmene neprislo a nesla som do neznameho prostredia.

sanday
22. feb 2011

@nemko aj ja som chodila do iscare ale odisla som na antolsku za dr. durechovou len ma prekvapilo ze si u nej nezostala vsade je to o tvojej cialavedomosti a napredovaniu ja som si dopredu vsetko dala zistit na svoje triko

nemko
autor
22. feb 2011

@sanday prosim ta nesud , nevies o co islo a co sa stalo 😉

sanday
22. feb 2011

@nemko prepac nechcem ta sudit kazda ma za sebou toho dost a este pred sebou viac bolo mi len luto ze by si sa vzdala pre niekoho maniere

nemko
autor
22. feb 2011

@sanday ja som sa nevzdala, mna zaskocilo Durechovej arogantne spravanie 😉

sanday
22. feb 2011

@nemko to mi je luto ja som sa nastastie s tym nestretla asi by som reagovala rovnako a ku komu chodis v iscare

nemko
autor
22. feb 2011

@sanday k Valkymu - vies Durechova ma sklamala a nie je to len o jej arogancii, ale nevadi....