icon

CAR na Antolskej. Máte s ním skúsenosti?

nemko
22. sep 2010

Baby boli ste uz v tomto CAR? Ako sa Vam tam paci? Viem, ze este nejdu na 100%, ale uz ordinuju.Ake su Vase pocity? V piatok tam idem k MUDr.Durechovej - mojej srdcovke 🙂

sanday
22. feb 2011

@nemko a ako daleko ste postupili uz si mala prvu stimulku

nemko
autor
22. feb 2011

@sanday ja idem uz na 3 IVF 😀 😀 😀

sanday
22. feb 2011

@nemko je len na prve a vobec neviem co ma caka

nemko
autor
22. feb 2011

@sanday aha tak potom chapem potom Tvoju reakciu na moj odchod od Durechovej 😉 tak vela stastia a cielavedomosti 😉

bibi24
23. feb 2011

Baby, ja som nedavno nahodou (hladala som nieco ine) nasla cennik CAR Antolska na nete. Kedze aj mna to svojho casu zaujimalo, prikladam vam link - je to uplne na samom spodu strany - http://www.fnspba.sk/Sluzby/platene-sluzby/ps-d...
😉

tlucka
23. feb 2011

Ahojte, dlho som tu nebola, ale mám pocit, že sa tu stále nič nezmenilo ☹
Má už toto centrum vôbec nejaké výsledky? 😒
Ja som si dnes mala ísť robiť predoperačné vyšetrenie pred plánovanou LSK na zistenie priechodnosti vajcovodu, ale ochorela som a tak to budem musieť asi o mesiac odložiť. Chodím Ďurechovej, ale keďže je stále PN, a tak bola som aj na konzultácii u Maršíka. Keď som sa informovala na laparoskopiu, prvé čo mi povedal, bolo, že musím zaplatiť za výber operatéra. Povedala som si, OK, že 170 eur zaplatím. Ale potom začal, že pri operácii mi odporúča hneď vybrať aj druhý vajcovod (jeden už nemám) a potom hneď IVF a bude bábo. ☹ ☹ ☹
Keď som povedala, že ešte ani nevie, v akom stave je vajcovod, tak prečo ho chce hneď odstrániť (a nie napr. spriechodniť??), tak mi odvrkol, že on je lekár, on sa tomu rozumie, a vie čo robí...
Zobrať všetko, aby sme nemohli prirodzene otehotnieť a potom sa len zverili do ich rúk 😢
Mám z neho pocit, že im ide iba o peniaze. A keď som si pozerala cenník, čo poslala bibi24, tak mi iba napadá, že kam idú všetky peniaze, čo odvádzame na zdravotné poistenie? Keď z neho dokážu platiť liečbu závislákom, prečo mi si musíme za všetko platiť???? 😠 😠 😠

yeliel
26. feb 2011

@tlucka ahoj moja viem presne ako sa citis..
ja uz mam za sebou IVF a Dr,si tiez vypital 170eur za punkciju vajicok,na mna to bola uplna sila a to zdovodnenie,ze preco mi prislo ubohe a ako velke svinstvo voci nam.Este sa robil dobry,ze naplatim aj za ET,nemam ani chut rozpisovat co a ako tam prebiehalo,ale maximalne sklamanie.

tlucka
27. feb 2011

@yeliel dúfam, že tvoje sklamanie aspoň trochu zmenší pozitívny výsledok. 🙂
Kedy si bola na IVF? Už vieš výsledok? Držím palce.
A keď môžem vedieť, čo sa stalo, keď si taká sklamaná? Ako ti zdôvodnil výber peňazí? Ako prebiehal zákrok?
Ja som sa rozhodla, že z CARu odchádzam. Dúfam, že som sa rozhodla správne, ale nejako sa mi to tam nepozdáva ☹

yeliel
27. feb 2011

@tlucka myslism,ze tvoje rozhdnutie je spravne aspon z mojoho pohladu,nech moj vyseldok doapdne akokolvek ,ale toto co sa tam dialo sa mi vobec nepacilo ☹

nemko
autor
27. feb 2011

kocky drzim vam palce, ja som dnes zacala stimulaciu na 3 IVF ( v Iscare) tak dufam, ze uz sa coskoro tato moja nocna mora skonci a stretnem sa s vami v inej temicke a budeme sa tesit ako buduce maminky 😉

yeliel
27. feb 2011

@nemko ahoj,,,drzim palce..cim stimulujes?

kikus77
28. feb 2011

@monicka7299
@nemko
@yeliel baby tak sa lucim s toutou temou, uz som to tam definitivne zabalila , hadam budem mat stastie inde 🙂

nemko
autor
28. feb 2011

@yeliel dakujem, mam Bravelle, Menopur a Cetrotide, zatial len Bravelle

nemko
autor
28. feb 2011

@kikus77 drzim palce 😉

yeliel
28. feb 2011

@nemko taky mix som este nemala 😀 z toho len cetrotide..
Mas kratky protokol?

nemko
autor
28. feb 2011

@yeliel ani ja , toto mam 1 krat 🙂 ja mam individualnu stimulaciu kedze som ako sliepka 😀 😀 v stredu mam kontrolu a mozno bude extra turbo rychlo aj odber - vcera som zacala pichat dnes som musela mat hotovo predoperacne 😀 v stredu mam kontrolu 😀

yeliel
28. feb 2011

@nemko to mas dobree..ja zas picham do nekonecna 😝

monicka7299
1. mar 2011

@nemko fíha... super.... tak v iscare? a ku komu k docentovi? koľko trvalo prehodenie tej žiadosti? a HP Ti robili asi nanovo však?

nemko
autor
1. mar 2011

@monicka7299 ja som ziadost neprehadzovala, ked sa Durechova dolamala som isla do Iscare, odisla by som aj keby sa nedolamala - vdaka jej arogantnosti 😉 a HP mi nerobili, ja som si priniesla niektore vysetrenia so sebou, ano chodim k Valkymu

monicka7299
2. mar 2011

@nemko lebo ja som žiadosť mala potvrdenú z Iscaru, potom aj z toho nového mi Ďurechová prehodila lieky a poslala prepotvrdiť a teraz znova to musím do iscaru zobrať........a prepotvrdiť.... ach jo - budem jak debil vyzerať... len aby sa na mne nevyzabávali :(

tlucka
2. mar 2011

Ahojte, ja som sa tiež rozhodla z Antolskej odísť, LSK mi vykoná obvodný gynekológ, už mám aj termín (nemám už chuť čakať na Ďurechovú).
Chcem sa vás ešte spýtať, keď ste odchádzali z centra, aj ste si zobrali všetky zdravotné záznamy so sebou? Dali vám ich? Lebo môj lekár potrebuje nejaké papiere a ja sa ich bojím pýtať... 😖

nemko
autor
2. mar 2011

@tlucka vysledky z krvi Ti daju v labaku Medirex, normalne tam prides s kartickou poistenca a oni Ti ich vytlacia a ostatne vies aj z hlavy, ze co si uzivala a podobne.V labaku im povedz, ze prosis vytlacit vysledky od terminu kedy si zacala chodit k Durechovej napriklad od septembra a oni Ti ich vytlacia
a drzim palce !!!!

nemko
autor
2. mar 2011

@monicka7299 myslim, ze nemusis mat obavy 😉

tlucka
2. mar 2011

@nemko ďakujem, to som ani netušila, že to takto funguje. 😉

nemko
autor
2. mar 2011

@tlucka vies ako - musis sa vynajst 😀 😀 😀 v centrach si myslia, ze su uplne najmudrejsie bytosti na svete 😀 ale my si vzdy najdeme cesticku k splneniu sna, no nie 🙂

yeliel
7. mar 2011

@nemko juch to fakt? hocikde v Medirexe?

nemko
autor
7. mar 2011

@yeliel noooo fakt hocikde 😀

yeliel
7. mar 2011

@nemko tak to je paradickaaa..pojdem si to vypitat a mozem ich na Antolskej 😀 😀 😀 😀 😀

nemko
autor
7. mar 2011

@yeliel ved aj ja som ich mohla ...... 😀 a vsetko mam doma pekne zalozene , sa im nebudem prosit 😀

yeliel
7. mar 2011

@nemko to je take super,ze ich mozme 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀