CAR na Antolskej. Máte s ním skúsenosti?
Baby boli ste uz v tomto CAR? Ako sa Vam tam paci? Viem, ze este nejdu na 100%, ale uz ordinuju.Ake su Vase pocity? V piatok tam idem k MUDr.Durechovej - mojej srdcovke 🙂
Baby, ja som nedavno nahodou (hladala som nieco ine) nasla cennik CAR Antolska na nete. Kedze aj mna to svojho casu zaujimalo, prikladam vam link - je to uplne na samom spodu strany - http://www.fnspba.sk/Sluzby/platene-sluzby/ps-d...
😉
Ahojte, dlho som tu nebola, ale mám pocit, že sa tu stále nič nezmenilo ☹
Má už toto centrum vôbec nejaké výsledky? 😒
Ja som si dnes mala ísť robiť predoperačné vyšetrenie pred plánovanou LSK na zistenie priechodnosti vajcovodu, ale ochorela som a tak to budem musieť asi o mesiac odložiť. Chodím Ďurechovej, ale keďže je stále PN, a tak bola som aj na konzultácii u Maršíka. Keď som sa informovala na laparoskopiu, prvé čo mi povedal, bolo, že musím zaplatiť za výber operatéra. Povedala som si, OK, že 170 eur zaplatím. Ale potom začal, že pri operácii mi odporúča hneď vybrať aj druhý vajcovod (jeden už nemám) a potom hneď IVF a bude bábo. ☹ ☹ ☹
Keď som povedala, že ešte ani nevie, v akom stave je vajcovod, tak prečo ho chce hneď odstrániť (a nie napr. spriechodniť??), tak mi odvrkol, že on je lekár, on sa tomu rozumie, a vie čo robí...
Zobrať všetko, aby sme nemohli prirodzene otehotnieť a potom sa len zverili do ich rúk 😢
Mám z neho pocit, že im ide iba o peniaze. A keď som si pozerala cenník, čo poslala bibi24, tak mi iba napadá, že kam idú všetky peniaze, čo odvádzame na zdravotné poistenie? Keď z neho dokážu platiť liečbu závislákom, prečo mi si musíme za všetko platiť???? 😠 😠 😠
@tlucka ahoj moja viem presne ako sa citis..
ja uz mam za sebou IVF a Dr,si tiez vypital 170eur za punkciju vajicok,na mna to bola uplna sila a to zdovodnenie,ze preco mi prislo ubohe a ako velke svinstvo voci nam.Este sa robil dobry,ze naplatim aj za ET,nemam ani chut rozpisovat co a ako tam prebiehalo,ale maximalne sklamanie.
@yeliel dúfam, že tvoje sklamanie aspoň trochu zmenší pozitívny výsledok. 🙂
Kedy si bola na IVF? Už vieš výsledok? Držím palce.
A keď môžem vedieť, čo sa stalo, keď si taká sklamaná? Ako ti zdôvodnil výber peňazí? Ako prebiehal zákrok?
Ja som sa rozhodla, že z CARu odchádzam. Dúfam, že som sa rozhodla správne, ale nejako sa mi to tam nepozdáva ☹
kocky drzim vam palce, ja som dnes zacala stimulaciu na 3 IVF ( v Iscare) tak dufam, ze uz sa coskoro tato moja nocna mora skonci a stretnem sa s vami v inej temicke a budeme sa tesit ako buduce maminky 😉
@monicka7299
@nemko
@yeliel baby tak sa lucim s toutou temou, uz som to tam definitivne zabalila , hadam budem mat stastie inde 🙂
@nemko fíha... super.... tak v iscare? a ku komu k docentovi? koľko trvalo prehodenie tej žiadosti? a HP Ti robili asi nanovo však?
@monicka7299 ja som ziadost neprehadzovala, ked sa Durechova dolamala som isla do Iscare, odisla by som aj keby sa nedolamala - vdaka jej arogantnosti 😉 a HP mi nerobili, ja som si priniesla niektore vysetrenia so sebou, ano chodim k Valkymu
@nemko lebo ja som žiadosť mala potvrdenú z Iscaru, potom aj z toho nového mi Ďurechová prehodila lieky a poslala prepotvrdiť a teraz znova to musím do iscaru zobrať........a prepotvrdiť.... ach jo - budem jak debil vyzerať... len aby sa na mne nevyzabávali :(
Ahojte, ja som sa tiež rozhodla z Antolskej odísť, LSK mi vykoná obvodný gynekológ, už mám aj termín (nemám už chuť čakať na Ďurechovú).
Chcem sa vás ešte spýtať, keď ste odchádzali z centra, aj ste si zobrali všetky zdravotné záznamy so sebou? Dali vám ich? Lebo môj lekár potrebuje nejaké papiere a ja sa ich bojím pýtať... 😖
@tlucka vysledky z krvi Ti daju v labaku Medirex, normalne tam prides s kartickou poistenca a oni Ti ich vytlacia a ostatne vies aj z hlavy, ze co si uzivala a podobne.V labaku im povedz, ze prosis vytlacit vysledky od terminu kedy si zacala chodit k Durechovej napriklad od septembra a oni Ti ich vytlacia
a drzim palce !!!!
@monicka7299 myslim, ze nemusis mat obavy 😉

@nemko a ako daleko ste postupili uz si mala prvu stimulku