CAR na Antolskej. Máte s ním skúsenosti?
Baby boli ste uz v tomto CAR? Ako sa Vam tam paci? Viem, ze este nejdu na 100%, ale uz ordinuju.Ake su Vase pocity? V piatok tam idem k MUDr.Durechovej - mojej srdcovke 🙂
@yeliel tak Ti držím palce, aby všetko dobre dopadlo, v RF sme boli iba pozrieť, tam som nemala stimulku, 2 krát som bola GF, bola som tam u mladej Dr., ale teraz by som to zmenila na doporučených lekárov, síce môj partner nejako nechce, vraj už máme viac rokov a platíme si to sami, ale budem ho musieť presvedčiť
caute kocky, tato tema uz celkom zapadla 😀 😀 asi nie je velke nadsenie z tohto centra 😒 no ja si tam idem v piatok pre vsetky vysetrenia a vysledky a dovidenia Antolska 🙂
no asi skúsim zavolať, ale veľmi mi to neponáhľa, aj tak som chcela tento cyklus dať pauzu, lebo ma seklo a pojedla som toľko liekov, že som bola aj rada, že to IUI nevyšlo, ale myslela som, že v nejakej polke februára, by už mohla robiť...
ja neviem uz nic viac ani som sa nepytala, v piatok som si bola pre vysledok partnerovho spermiogramu a skoncila som s tym centrom
ahoj baby 🙂 je tu uz niektora co stimuluje? alebo kazdu chvilu zacne so stimulkou?
ahojte, vie mi prosím Vás niekto poskytnúť nejaký link, alebo telefonne číslo na toto centrum? nejako mi to nejde vyhľadať 😒 ďakujem 🙂
cislo tam je - teda malo by byt 02 686 72 701, ale neviem ci funguje lebo uz tam nechodim
@nemko prečo... lebo ja som si dala všetky papiere z iscaru sem a teraz som na vážkách...
@nemko TO EšTE NEMôžEM POVEDAť.........ale ešte nikto čo je tu prihlásený nemá úspešné výsledky...
Ahojte babulky mam novinku od 7 marca nastupuje dr durechova do práce je tu niekto kto zacne so stimulkou

@gabinkaa ahojcek,no ja zatial papam prednison a cakam na schvalenie ziadosti ta uz by mala byt kazdu chvilu a potom by som mohla ist aj do stimulky,ale tak citam,ze Durechova ma zlomenu nohu netusim kedy sa vrati a aj ja mam problemi z uchom vratil sa mi ten bacil a mam uz normalne paniku,ze sa to vsetko zase zopakuje ako naposledy po KET na 3dem migrena a potom ucho,a nevise mi ten prednison znizuje imunitu tak budem náchylnejšia zas chytit ten bacil.
Ty si bola v reprofite pred GF? tam si ako dopadla pri stimulke?