CAR na Antolskej. Máte s ním skúsenosti?
Baby boli ste uz v tomto CAR? Ako sa Vam tam paci? Viem, ze este nejdu na 100%, ale uz ordinuju.Ake su Vase pocity? V piatok tam idem k MUDr.Durechovej - mojej srdcovke 🙂
@yeliel kto Ti čo objasnil? napíš mi IP. Kamoška išla na IUI alebo má ísť teraz niekedy - na Maršíka nedá dopustiť..... tak ho vyskúšam aj ja....... za konzultáciu nič nedám...aspoň sa rozhodnem
@monicka7299 ahoj,,no ved tak teda skus ,ja osobne to povazujem za omyl cele Car na Antolskej.
Kazdemu asi vyhovuje nieco ine.
Objasnili mi to,ze spg nebol urobeny tak ako ma byt ,teda len neako informacne pretoze mi mavame patologiu 85% a podla antolskej sa stal zazrak a bola len 10%,samozrejme to potom cele aj tak dopadlo ked ma odhovorili od ICSI ,myslim si ,ze vacsi dokaz ako to,ze sa nam neoplodnilo ani jedno vajko netreba,ze spg nebol urobeny spravne alebo len neako povrchne ci co to tam maju za metodu..Ale ja uz chvalabohu Antolsku neriesim 😅
@monicka7299 moja objasnili mi to,ze spg co robia na Antolskej je tak na 2 veci na h...a potom este raz na h....to je asi tak cele 😀 😀 😀 😀 😀
Ahojte kocky, ma niektora z Vas skusenost s primarom Petrenkom? Ziadne reakcie na neho som nenasla, len ze je dobry odbornik. Je tak? 🙂 Aj ako clovek ok?
Dakujeeem
ahojte baby, zbezne znova pozeram tuto temu, ale stale nevidim jedno - absolvovala uz niektora IVF na Antolskej?
@monicka7299 monicka, mala som pocit, ze ty si to tam absolvovala, alebo len IUI? alebo sa mylim a zatial nic?
nikto priame skusenosti s IVF tam?
@yeliel ahoj yeliel, som rada, ze si zareagovala, lebo ja sa prave rozhodujem, ci to tam absolovovat. ake to bolo, ako to cele hodnotis a u akeho lekara si bola? a cim ta stimulovali, ake lieky? ja som bola zatial na 2 konzultaciach u Marsika, mam z neho velmi dobry pocit. ja mam za sebou 2x nesuspesne IVF v Iscare (teda 1-neuspesne, embryjko sa neuchytilo a nezostalo mi nic zamrazene) a druhykrat mi v Iscare na dvakrat stopli stimulku, bol to riadny cirkus a nakoniec nic z toho nebolo, ani odber. velmi cudne postupy... takze som zasla na Antolsku. ale posobi to na mna trosku divne tym, ze je to v nemocnici, ale asi je to len pocit? ako si sa tam citila, ake to bolo?

@monicka7299 no cica ja by som nesla a mam na to dost dovodov,sak vies.
ked som ukazala spg co nam robili na Antolskej,tak nechci vediet co mi povedali 😝
Samozrejme ze patologia 10% nieje mozna pri nasej patologii 85%,takze ich nahovaranie na prirodzene oplodnenie nemohlo doapadnut inac ako dopadlo,ze sa nam z 5 vajok neoplodnilo nic ,ten spg je samozrejme zly a 10% je blud ako som si myslela,zazrak sa nekonal Dr,v taknivovej mi objasnil par veci.som na vsetkych na Antolskej stale taka nasrata 😠