CAR na Antolskej. Máte s ním skúsenosti?
Baby boli ste uz v tomto CAR? Ako sa Vam tam paci? Viem, ze este nejdu na 100%, ale uz ordinuju.Ake su Vase pocity? V piatok tam idem k MUDr.Durechovej - mojej srdcovke 🙂
@monca303 ahoj je to vlastne reprodukcna imunologia to vies.ze? 😉 vysetria tam krvicku na protilatky a aj spg a take vsetky vecicky co vedia 🙂
Potrebujes tam vymenny listok od lekara bud od gynekologa alebo aj od obvodneho lekara..
alebo ti pslu z Ke take tlacivo a tvoj dr.ti ho opeciatkuje.
Najlepsie ak ti tam zavolas,priamo do Tkanivovaj Banky. 🙂
@yeliel momentálne Helios, predtým GF len ten brrrrr...., teraz som po 2 IVF a čakám na výsledok, ale nakoľko máme dosť zlý spermiogram, tak ...... 😨 , som ako v klietke... len ma mrzí, že ani tu nespomenuli nejaké ďalšie vyšetrenia, len spravili podrobnejší spermiogram a hneď.. ideme to ďalšieho kola...ale sú tam všetci veľmi milí 😉
@monca303 tak hlavne pozitivne myslenie,,aj mi mame zly spg teda mame diagnozu oligoasthenoteratozoozpermia patologia sa na pohybuje 75 az 85 %.ale teraz nam ako zarrakom v tomto Car na antolskej povedali,ze mame normospermiu,co sa mi nezda lebo to sa rovna zazraku..preto chcem poriadny spg a mimo Car,vysledok nahovorili nas na priodzena oplodnenie kedze vraj spg je v poriadku,vysledok z 5 vajicok sa neoplodnilo ani jedno z 2 po ICSI 1..vysledok negativne,nase 3IVF
@tlucka nemas zaco, laparku Ti schvalia aj bez spermiogramu lebo mas nato diagnozu, bozu uz mam toho buzerovania nas plne zuby, chcu byt zaujimave tie poistivne alebo co, laparku Ti MUSIA schvalit ved nejdu operovat muza, ale Teba, nech nebuzeruju.
mne ho dala sestricka na Antolskej, ale len do vlastnych ruk, ale nepotrebovala som ho len som ho jednoducho chcela mat, no po jeho zhliadnuti som ostala ako obarena tak som bola rada, ze som ho videla.
Inak k laparke spermiogram nepotrebujes, do ...... ako takto mozu ludi buzerovat!!!! som nasrata uz na cele nase zdravotnictvo, fetakom a bezdakom sa preplaca avsetko mozne a nas buzeruju ako by sme bolo spinavci, hyeny hnusne.Ja uz som zvazovala, ze zavolam do Markizy alebo JOJky aby sa niekto zacal venovat tejto teme lebo u nas je neplodnost total Tabu a zaobchadzaju s nami ako ......
Ahojte baby, tak ako to tu cele citam, z odporucani na car antolsku sa to zvrtava na negativne referencie..? Je to naozaj take zle? Nemate niektoa aj vyslovne pozitivne skusenosti? Ja momentalne zvazujem, ako dalej. Bola som v tomto centre na konzultacii u Marsika a na mna urobil velmi dobry dojem, po dlhom case mi niekto vlial nadej, ze to nie je take zle - na rozdiel od ineho centra... Zatial to bola len konzultacia, ale to, co mi povedal, mi davalo logiku - aj vzhladom na predchadzajuce skusenosti s IVF absolvovanym v inom BA centre. Budem rada, ak napisete viac...

@tlucka cavky mam problem ako ty.. 😀 spg ti daju ale musis tam ist osobne.. 😉