CAR na Antolskej. Máte s ním skúsenosti?
Baby boli ste uz v tomto CAR? Ako sa Vam tam paci? Viem, ze este nejdu na 100%, ale uz ordinuju.Ake su Vase pocity? V piatok tam idem k MUDr.Durechovej - mojej srdcovke 🙂
@yeliel ved vieme svoje, ze? 😀
Ja teraz povinne pauzujem po druhom kole a uvazujem co dalej, zhanam infosky co by sa dalo este vysetrit,
nechce sa mi behat z cyklu do cyklu a vyhadzovat peniaze von z okna za zakroky ktore neprinasaju vytuzeny vysledok.
Pravdupovediac, neviem co dalej robit. Ty mas v plane dalsie kolo v tomto novom CAR?
tie oocyty pri ICSI sa opravujem 16-20 je za 399e 😉
Baby Durechova je jednicka budete spokojne 😉
@yeliel ...takže je to tak ako si písala ...lekárka v pohode - vybavenie - tak ako sa asi dalo.....
...výsledky som si doniesla predchádzajúce ale vraj sú už staré, tak asi mi ich bude robiť znova 😨 ...no.... hneď mi brali krv na zrážanlivosť a mám ísť na vyšetrenie do Viedne, lebo vraj nikde inde sa to nerobí : AMH (Anti muelerian Hormon).
Bude sranda.... nemčina 😀 😀 😀 .....
Počula si o tom?
@kikus77 neboj...to sme všetky také 😅 😀
@monicka7299 asi ano 😉 no neviem neviem ako to zoberie moj drahy, rano som mu hovorila , ze objednam konzultacie v ostatnych Car-och a nebol nadseny, nie ze by nechcel, ale vcera sme sa dohodli, ze potrebujem pauzu, teda ja, ale dnes je zase vsetko inak 😉 😉 😉 Ty uz si tam bola?
@monicka7299
@kikus77 ahoj baby...tak kikus pozeram,ze zajtra palis na Antolsku 😀 😀 😀
@monicka7299 no nepocula som o tom hormone 😕 Aj mne brali krvicku a drahemu spg..a mal ho omnoho lepsi ako na posledy..Ja tiez idem na komplet preventivku vsetky krvne testy 😝
Najdolezitejsie bude vsak cyto pred 5 mesiacmi som mala 3a tak to ma najviac strasi ... ☹
@yeliel ano, zajtra to rozbieham, ale len sa porozpravat, tento rok to urcite nepodstupim, mozno ziadost, ale rozbehnut na plno ked tak az v januari, nejako na to este nie som pripravena, ale kto vie..aj vcera som tvrdila nieco ine 😉
Robili Ti hned nejake vysetrenia, alebo ste si iba pokecali? Idem tam sama, nepustia ho tak narychlo z prace 😠
@kikus77 no ved ja tiez najskor v novom roku zacnem 😉
pokecali sme na vsetko som sa povypytovala ta Dr.je velmi zlata.
Potom mi zobrali krvicku ,dohodli sme sa ,ze zacnem uzivat duphaston a drahemu robili spg ...sa mu pacilo vraj asi tam este vela muzov nebolo lebo dvd bolo celkom nove 😀 😀 😀 😀
A napisala mi na ziadanky ake vysetrenia chce aby som jej priniesla 😉
ale nespisovali ste ziadost na poistovnu ani nic take, zatial len! vysetrujete", pochopila som to spravne? No mne asi nespravi nic, este som nedostala mrchu ☹ a navyse sa to tak rychlo zbehlo, ze tam idem zajtra sama 😒
@kikus77 no s tou ziadostou je to tak..spisali sme ju aj som ju podpisala ale dohodli sme sa tak,ze tam nedame zatial datum a ani ju neposleme na poistovnu.Az ked ja Dr.zavolam a poviem ,ze chem aby ju poslali tak ju poslu 😉
totizto vazne neviem ani ako dopadne ta cyto a co bude dalej ☹
@monicka7299 ku komu si chodila v iscare? ked si das do google ten test, tak ti to najde aj anglicke stranky, je tam o tom celkom dost 😉 vsetkym drzim palce
@yeliel ahojček, ja sa chcem tiež pripojiť tiež by som chcela navštíviť Antolskú len neviem sa dostať k tel. číslu na pani doktorku Durechovú. Bola by si taká dobrá a poslala by si mi nejaké číslo alebo kontakt na pani doktorku??? 😉 My sme chodili do CAR Piešťany ale bohužial oni už skončili, neviem či nájdem takého super doktora aký bol tam ale stále dúfam ... 😕 zatiaľ ďakujem
@yeliel no to neviem sama, že vraj bol nejaký problém s budovou alebo s poisťovnami oni ti nepovedia na rovinu, hovorím nestihla som sa s nimi ani rozlúčiť a hlavne s pánom doktorom Vodičkom, lebo s takým úžasným prístupom aký mal on som sa ešte nestretla 🙂 🙂 🙂 len mám problém s tým, že dokumentáciu odtial nemám no väčšinu mám ale ešte mi niečo chýba ale však uvidíme. Takže ty si tam už bola?? som rada že tvoje pocity sú pozitívne ... 😉 😉 😉 ešte raz ďakujem
@yeliel no ja som od Topolčian no dá sa povedať že od Piešťan je to 11 km takže som to mala ozaj na skok ☹ No bola som na hysteroalpingografii to je rentgen maternice a vaječníkov teda priechodnosť, endokrinologia, spermiogram a genet Nitra. Asi podla všetkého mám aj PCO a aj so štítnou žlazou niečo nie je v poriadku. takže mám toho na rováši dosť 😀 uvidíme zavolám pani doktorke a uvidíme. 😒 😒 😒 😒 😒
ahojte baby,
citala som tu u vas, ze na anolskej robia aj soft, neviete cim stimuluju baby, ci je to fakt soft?
vdaka,, lebo teraz som v soft cykle v Brne, tak preto sa pytam, a este mi nasa poistovna preplaca 2 pokusy

@yeliel v GF sa da stretnut s kde-cim len nie s dobrym pristupom. Ved viem. 😀
Tych dvoch lekarov tu dost chvalia, ze to bolo jedine schopne, co v iscare mali.
Dufam, ze tu pribudnu viacere skusenosti, nech vieme ako to v novom CARe chodi. 🙂