icon

CAR na Antolskej. Máte s ním skúsenosti?

nemko
22. sep 2010

Baby boli ste uz v tomto CAR? Ako sa Vam tam paci? Viem, ze este nejdu na 100%, ale uz ordinuju.Ake su Vase pocity? V piatok tam idem k MUDr.Durechovej - mojej srdcovke 🙂

jaya47
22. nov 2011

Ahojte. Ja mam zatial velmi dobry pocit z prvej navstevy, boli sme u mudr. durechovej. Na kazdu moju otazku mi odpovedala (priamo, nie vyhybavo), stale sa usmievala, takze som nemala pocit, ze ju mnozstvom otazok obtazujem, umele oplodnenie (iba IUI) spomenula raz, ze je taka moznost, v co som presne dufala, lebo sa na umele urcite tak skoro nechystam, skor mi slo o riesenie problemu, v ktorom sa uz nespecializovany gynekolog nevyzna. Takze ja zatial hodnotim velmi pozitivne, lebo som dostala presne, co som chcela 🙂

micak
15. mar 2012

Ako dlho zhruba trvaju vstupne vysetrenia ?

jaya47
26. mar 2012

@micak Matne si spominam, ze to trvalo okolo 3/4 hodiny.

mimickapn
3. máj 2012

@nemko mozem sa spytat kde?ake mas skusenosti z CAR na antolskej?ja chodim marsikovi do iscaru a teraz odchadza na antolskutak sa nas pytal ci zostavame,alebo ideme s nim.Dakujem

radina
5. máj 2012

Ahojte, aj ja chodim na Antolsku, som spokojna, super pristup, rychlost, ochota atd.

andydi
15. máj 2012

@mimickapn Ahoj,aj ja chodim k Marsikovi do Iscaru a tiez riesim,ci zostat v iscare alebo ist k nemu na Antolsku.Ty uz si sa rozhodla?

mimickapn
24. máj 2012

ANDYDI UZ SME SA RUZHODLI CHODIME NA ANTOLSKU,SICE JE TO KLASICKA NEMOCNICA,ALE VELMI PRIJEMNY PERSONAL A MAJU TAM TAKE ISTE VYBAVENIE AKO V ISCARE A PYTALI SME SA NA ENU A DR.MARSIK NAM POVEDAL ZE JE TO BUD ROVNAKO ALEBO LACNEJSIE AKO V ISCARE.JE TO V PETRZKE,ALE LAHKO TAM TRAFITE Z DIALNICE.MY SME S PIESTAN,ALE MALI SME PRVY KRAT NAVIGACKU A V POHODE.TAK UVIDIME,TERAZ CAKAME NA SCHVALENIE OD MYNULEHO TYZDNA.A VY STE AKO NA TOM UZ MATE SCHVALENE?DRZIM PALCEKY ABY VAM TO VYSLO🙂

@andydi

radina
27. máj 2012

Ahojte dievcata, ste tu niektora z Antolskej, ktoru caka ivfko v juni ? diky 🙂

ria82
29. máj 2012

Ahojte, pripajám sa k diskusií o Antolskej. Stretla som sa tu s názorom, že bolo problematické laboratorium. Ale tento problém by mal vyriešený, nakoľko z dobrých zdrojov viem, že je tam embryológ s dlhoročnou praxou, ktorý predtým pracoval v inom centre v BA a tam mali naozaj perfektné výsledky a robil tam veľa rokov. A čo sa týka vybavenia - je to najnovšie centrum v BA, takže aj prístroje sú tam len tie najlepšie a najmodernejšie

kristina81
1. jún 2012

Ahojte dievcence.Teraz citam prvy krat ze v BA je aj toto centrum.Maju neaku webovu stranku?Alebo odkial sa daju ziskat informacie ? Dakujeem

jaya47
2. jún 2012

@kristina81 Ahoj. Webovu stranku nemaju :(
Maju vsak aspon cennik: http://www.fnspba.sk/Sluzby/platene-sluzby/ps-d...
Telefonne cislo na ziskanie info je 02/68672701

kristina81
2. jún 2012

@jaya47 Ahoj dakujem.Tam nehradi poistovna?Lebo v cenniku to nemaju napisane len ze kolko stoji kompletny cyklus.

jaya47
2. jún 2012

@kristina81 Myslim si, ze to len nemaju v cenniku, ale neviem, ja som este nebola na ziadnom zakroku, iba na vysetreniach...

andydi
3. jún 2012

@mimickapn
Ahoj ja som povodne z Vrboveho 🙂,teraz byvame v Blave.My sme sa rozhodli dokoncit to v Iscare,lebo uz som mala zacatu stimulaciu.Akurat vcera mi davali 2 embryjka,chlapceka a dievcatko 🙂.Keby sa to podarilo,asi potom by som pokracovala s Mudr.Marsikom. Drzim palce

kristina81
3. jún 2012

@andydi Ahoj. V prvom rade drzim palce aby vam to vyslo.A v druhom rade mam otazocku.Ako si spokojna s iscare?Ku komu si chodila?

andydi
3. jún 2012

@kristina81 Ahoj,dakujem.Najprv som chodila k Marsikovi, lenze mu iscare neumoznil dokoncit rozrobene pacientky, co je teda podla mna dost neprofesionalne, tak potom som mala doc. Valkyho,bol celkom v pohode a myslim,ze aj ten odber vajicok urobil dobre. ET mi robila doktorka Lattakova,je mila,ale dost sa natrapila a mna tiez kym sa mi dostala do maternice.Ty sa tiez rozhodujes,ze kam ist?

kristina81
3. jún 2012

@andydi Ano royhodujem sa ci menit centrum na 2. ivf.Ale ako citam tak aj v iscare sa dost menia lekari. ☹ Asi to ynova skusim v tom mojom.Tento mesiac bz som chcela podat yiadost a potom ten celz klotoc yopakovat. 😉

ria82
10. júl 2012

Ahojte kočky, našla som webovú stránku antolskej....vraj je to iba štarcovacia verzia zo základnými info, ktorá bude rozšírená, ale aspoň je tam niečo čo ponukajú

http://www.ucrm.wbl.sk/

jaya47
11. júl 2012

Baby, neviete, ci tam maju tento tyzden dovolenku? Lebo sa nemozem od pondelka dovolat a potrebujem lieky :(

jaya47
11. júl 2012

Tak nemaju, dovolala som sa 😉

deana11
13. júl 2012

Ahojte, ja chodim na antolskú uz skoro2 roky a je to tam oveľa lepšie ako v iscare. personál ma ľudskejší prístup, a neberú to ako na bežiacom páse ako je to v iscare.

deana11
13. júl 2012

@andydi
to uz sa dá vybrať u embryí aké pohľavie ti transferujú???

cory75
16. júl 2012

ahojte, citala som v predchadzajucich prispevkoch, ze na Antolskej nemali zmluvu s poistovnou Dovera, nemate aktualne info, ci uz maju? To by znamenalo, ze aj vsetky vstupne vysetrenia by som si platila sama? Vdaka

sofokleska
16. júl 2012

Ahojte ja som pred dvomi rokmi bola v Iscare u Ďurechovej ako čitam, tak už zmenila miesto ☹ Vtedy nam navrhovala IVF ale žial prišli nečakane vydavky. Terat zvažujeme znovu, vtedy sme boli aj na genetike atd. nebude treba znovu?ako je to s tou poisťovňou aj my sme v apolle? Kolko cca stoji IVF aj z liekmi spolu? neveim čo mam teraz robiť ☹ ďakujem

jaya47
17. júl 2012

@cory75 @sofokleska Ja som v Dovere, chodim k Durechovej sem na Antolsku a doteraz nebol ziaden problem, platili sme len spermiogram. Nerobili mi vsak ziaden zakrok, iba laboratorne vysetrenia a konzultacie, tak mozno je to trosku rozdiel. Nie je vsak problem tam zavolat, maju milu sestricku, ktora da vsetky info 😉

cory75
17. júl 2012

@jaya47 dakujem 🙂 tak skusime aj my k nej..ja zatial nemam ziadne vysetrenia, som cerstvo po druhom MA, doteraz to nikto neriesil, vraj nahoda. No ja sa uz nebudem pokusat bez vysetreni. Este uvidim co mi navrhne moj gyndos, ale moc ruzovo to nevidim, preto uvazujem nad CAR.. rozmyslam aj nad Podolim, lebo u mna tie potraty boli velmi skoro, v 7tt a teraz v 5tt, takze asi nieco imuno alebo hemato..snad sa na nieco pride..

cory75
17. júl 2012

@jaya47 tusim som ta zazrela tiez na ceskom MK 🙂

jaya47
17. júl 2012

@cory75 hej, to su dost skore, ja by som to tipla na hemato (mozne je kludne aj imuno), ale radsej sa aj sama vypytaj. Na antolskej je velmi dobra hematologicka - Pavlikova, odporucam 🙂 Ak rozmyslas nad imuno v Podoli, tak mne Durechova povedala, ze zbytocne vyhadzovat peniaze, aj tak sa to lieci len prednisonom. Niektore tieto imuno vysetrenia ti vedia spravit aj na slovensku odnedavna, ale v Podoli alebo u Malickovej v Cechach je to komplexne. Na ceskom MK nie som, ale v cesko-slovenskych temach, vlastne ta imuno tema je viac ceska ako slovenska 😉

cory75
17. júl 2012

@jaya47 no, moze byt, ze hemato, ja to tiez tak citim, lebo u mna to moze byt aj dedicne, ocko mal mozgovu prihodu a stary ocko az dve, tak mozno aj dobre ze to idem riesit, budem pod dohladom 😉 tak skusim si vypytat odporucenie k Pavlikovej, vdaka 🙂 ale nechcem nic zanedbat, preto to Podolie, no na Slovensku viem ze robia takmer vsetky imuno vysetrenia v KE, kde mam starych rodicov, to by bolo fajn..ty si sa k Durechovej dostala na odporucenie gynekologa? alebo si si vybrala z roznych CAR sama? hlavne nech nam pomozu donosit zdrave dietatko 😵

jaya47
17. júl 2012

@cory75 Mala som aj odporucanie, keby som chcela ist do ambulancie pre sterilitu, ci ako sa to vola, nie do nejakeho centra. Nakoniec som vsak isla k Durechovej sem do CAR a tam listok nebolo treba.
A aj ja si myslim, ze je lepsie komplexne imunologicke vysetrenie, len dobre je vediet aj o bezplatnej moznosti ;)