icon

CAR na Antolskej. Máte s ním skúsenosti?

nemko
22. sep 2010

Baby boli ste uz v tomto CAR? Ako sa Vam tam paci? Viem, ze este nejdu na 100%, ale uz ordinuju.Ake su Vase pocity? V piatok tam idem k MUDr.Durechovej - mojej srdcovke 🙂

matulka2314
2. sep 2013

@mimickapn ahoj a este sa ta chcem opytat ty si mala aky protokol dlhy alebo kratky ? lebo vobec neviem aky je medzi tym rozdiel ze podla coho ho davaju lebo vsade citam nieco ine ja nemam problem s ovu ani s vajickami tak neviem aky by mi mohli dat ale radsej by som mala kratky

mimickapn
2. sep 2013

@jankkaa Janka nemusíš sa toho bát,my sme chodili do iscar mudr.Marsikovi a potom prešiel na antolsku koli nejakym divnym sposobom tak sme išli s ním a nelutujem pretoze vďaka nemu sme teraz v 7 mesiaci nášho tehulkovania aj ked to bolo časovo narocne pred oplodnenim sme museli chodit každý druhý den na sono ako sa vyvijaju vajka ale aspom sme mali výlet a vždy som sa tam tesila lebo som dovtedy nepoznala taky lekársky pristup a aj sestricka uzasna a ked to maš tak blízko tak nevahaj a chodte do toho,my sme platili prvý krát 350 lieky+100 za to že doktor prišiel na zakrok miko jeho pracovnej doby a druhý krát 450 lieky a 200 za napichovanie vajíčok po odbere aby sa lepsie uchytili 🙂 a hlavne ak ste už boli na všetkých vyšetreniach a nic tak nečakajte dlho čím skor tým lepsie ved roky utekaju

radina
2. sep 2013

@mimickapn ahoj mojko, tak ideme opat do toho na antolsku 🙂 ako sa tehuluje, ved napis IP 🙂

jankkaa
2. sep 2013

Ďakujem Mimi 🙂 teraz mám už lepší prehľad, síce sa nechcem dopredu tešiť ale zatiaľ mi to mešká tretí deň🙂 začína mi narastať nádej, ktorá bude prevdepodobne o chvíľu kruto zatlačená príchodom mrchy, napriek všetkému momentálne začínam veriť, že sa asi stal zázrak a podarilo sa 🙂 posledný cyklus mi začal o skoro 4 dni skôr ale poľa toho nového cyklu som to mala dostať v sobotu 31.8 🙂 no podľa starého (keby som to dostala posledne načas) tak mi to má prísť až v stredu 4.9 🙂 ja začínam tak veľmi veriť až sa toho desím, pretože ak príde mrcha bude to pre mňa kruté ☹ potom si sem prídem vyliať žiaľ a snáď sa mi uľaví. V každom prípade napíšem na túto stránku 🙂 držte mi palčeky prosím 🙂

mimickapn
3. sep 2013

@jankkaa Moja neboj urcite to vyslo a teraz pekne vypi aspom jeden citronik a mrcha nedostane sancu ja som to tak robila po vklade vzdy ked ma brucho zacalo boliet som vypila citron a bublinke asi zachutil tak zostal v brusku drobcek nas 🙂 drzim mooooooooooooc palce aby ti pekne v brusku bublinka rastla 🙂

jankkaa
3. sep 2013

Ďakujem 🙂 si milá 🙂 zatiaľ mrcha neprišla, idem si dať ten citrónik 😀 to by bolo také úžasnééé, keby to vyšlo, držím palčeky aj vám nech drobček raste a silnie 🙂 inak mohla by som si urobiť aj test ale už sa bojím tej jednej čiarky 😒 V tejto nevedomosti môžem aspoň dúfať a keď mi mrcha nepríde dlhšie potom si ho spravím a určite napíšem 🙂

jankkaa
8. sep 2013

Ahoj Mimi, tak už je to úplne zabité ☹ v piatok večer mi prišla mrcha ☹ ani som nepísala skôr, lebo som bola z toho na dne☹ fakt som uverila tomu, že ma taký zázrak postretol ale mýlila som sa. No nič tak predsa pôjdeme asi na to umelé 😒 len dúfam, že to vyjde na prvý krát...aj tak ďakujem, že si mi držala palčeky a podporovala ma 🙂

usinko
18. sep 2013

Ahojte, nejake pozitivne spravy z Antolskej? Dalsie nove tehulky?

lilitela
13. dec 2013

@usinko Prosim ta a kde to tam najdem na tej Antolskej? Da sa tam parkovat? Rano nie su nejake velke cakacky na odbery? A cennik nemate niektora z vas? Ked oni tam nemaju ani email.... kd som volala, ze mam sa zastavit - no nemam ich zrovna za rohom.
@mimickapn A v iscare si bola ako spokojna, prosim ta, okrem toho, ze ste s doktorom presli na antolsku?

mimickapn
16. dec 2013

@lilitela Odporucila by som ti ist na Antolsku ale k Dr.Durechovej,ta ma uplne iny pristup ako Marsik,Iscar je onicom tam to ide ako na pase a plati sa tam viac ako na Antolskej

mimickapn
16. dec 2013

@lilitela A najdes to na 5.poschodi blok A ako vojdes do hlavnej budovy ides stale rovno cez taku presklenenu chodbu a potom okolo takeho televizora prejdes cez chodbicku a zabocis do prava a na konci chodby su vytahy tak si das 5.poschodie a ked vystupis tak oproti vytahu vpravo je ta ambulancia,parkovat sa tam da ale uz je to tam spoplatnene.A cennik neviem ale za lekara sme platili 100eur ked prisiel mimo jeho hodin a za ICSI sme platili 200 eur

lilitela
16. dec 2013

@mimickapn No ja som kvoli tomu "beziacemu pasu" odisla z gynfivu. Niekomu to moze samozrejme vyhovovat tento sposob. Dakujem za radu aj za navigaciu, asi predsa len po ten cennik skocim. Este sa ta opytam - lebo je to statne zariadenie, resp. univerzitne - nepotykala si sa s takymi problemami ako v beznej statnej ambulancii? Akoze sa nevies napr. dovolat, ze su sestricky zaneprazdnene, alebo neochotne, ze dlho cakas na ukon, ze sa neda objednat na konkretny cas a pod.? Robia aj cez vikendy? Mala si taku situaciu? Ked tak vychadza napr. transfer... ako v porodnici sa tiez rodi cez vikendy, to mi je jasne 😀 ale predsa len toto je trocha ine.

mimickapn
16. dec 2013

@lilitela Praveze je tam velky rozdiel ako v statnej ambulancii,sestricky su velmi mile a ochotne a pracuju aj cez vykend,a necaka sa tam dlho oni ta objednaju na hodinu a cakas mozno 15 minut,a ak vychadza transfer na vykend tak ti ho urobia aj cez vykend

lilitela
11. jan 2014

@mimickapn Ahoj prosim ta, v jednom preispevku pises, ze ste si dali vlozit 3 embryjka, lebo ze ak by ste si dali dve, tak to jedno by sa vyhodilo. Tomu nerozumiem - odmietli vam zmrazit jedno, ci ako?

mimickapn
12. jan 2014

@lilitela ano povedali nam ze 1 nemrazia najmenej 2,tak sme mali 3 vajicka a bolo by skoda to jedno vyhodit tak sme dali 3 lebo aj embriologicka mi povedala ze nemusia byt 3 deticky ale ze oni si navzajom pomahaju a vyslo to :D drzim palce a kludne si dajte aj 3 je tym aj vecsia sanca na babetko :D

lilitela
12. jan 2014

@mimickapn No to urcite nie, ja som si dala vlozit jedno a chytilo sa, takze trojcata by som nezvladla, vlastne ani dvojcata. 😀

mimickapn
13. jan 2014

@lilitela tak to je super ze sa chytilo jedno,nam davali prvy krat 2 a nic a teraz s troma to vyslo :D

lilitela
13. jan 2014

@mimickapn Som rada a gratulujem.

kanka14
14. feb 2014

Ahojte. Chcela by som sa poradiť chodím na Antolsku a pani doktorka nám oznámila, že pre nás je vhodné jedine umelé oplodnenie (kôli priatelovmu spermiogramu, inak sme v poriadku, aj genetické testy máme ok). Rozhodli sme sa, že to skúsime ešte nejaký čas či sa nám to nepodarí a ak nie tak pôjdeme na zákrok a tak som sa chcela len informovať ak ste tam niekto podstúpili umelé oplodnenie ako to prebiehalo? Koľko vás to stálo po finančnej stránke? A podarilo sa to? Moc ďakujem za odpoveď.

mirka135
15. feb 2014

@kanka14 ahoj nam povedali to iste a tiez som rok cakala a uplne zbytocne.iba som stratila zbytocne cas a cakala na zazrak takze podla mna necakaj ..roky plinu...a nezabudaj ze sa to nemusi podarit na 1krat..ja som bola v centre vseptembri na konzultaciu nasledne od januara som zacala pichat inj a februar vklad.nepodarilo sa a tak nas caka dalsi pokus...a ani sa nenazdam a dalsi rok zanami takze to zbytocne neodkladaj...ak budes mat nejake otazky kludne napis IP

kanka14
16. feb 2014

@mirka135 Mala by som otázočku koľko to bolo po finančnej stránke ? Koľko si mám na to pripraviť.

kanka14
16. feb 2014

@mirka135 A ešte jedna otázočka aký ste mali problém ak ste museli ísť na umelé oplodnenie? Ak sa môžem spýtať.

usinko
19. feb 2014

@kanka14 Ahoj, co sa tyka ceny, zalezi, aky protokol a ake lieky dostanes...ja som mala kratky protokol, pichala som od 2. DC. liky stali cca. 280 EUR a doplacali sme uz len za ISCI 200 EUR. Zial, prve IVF bolo neuspesne...Co sa tyka zdrav. problemov, ja mam endometriozu a manzel pomale spermie.

majkulik
24. feb 2014

ahojte, som po neuspesom ET a KET v GF. chcem urcite zmenit CAR. Neviete mi prosim poslat daku stranku alebo kontakt na antolskej? Dakujem

matulka2314
24. feb 2014

@majkulik ahoj tu mas stranku ale tam toho az tak vela nieje popisane http://www.ucrm.wbl.sk/ a tu mas aj cislo 02/68672701mas ho aj na tej stranke kludne tam zavolaj a dohodni sa so sestrickami su velmi mile 🙂

majkulik
25. feb 2014

@matulka2314 dakujem velmi pekne. citam, ze ste tiez neboli uspesni. boli s te v tomto centre? my zvazujeme toto resp. Brno.

usinko
25. feb 2014

@majkulik ahoj, moje 1. IVF neuspesne, bez KET, urcite skusim este jeden cyklus na Antolskej, s inou stimulaciou. beriem to tak, ze prva stimulacia bol pokus a podla neho Dr. vidi, ako reagujem/nereagujem a podla toho zmenila stimulaciu do 2. IVF...Chodim k Dr. Durechovej, je velmi prijemna a verim, ze aj dobry odbornik. Vyhovuje mi, ze sa mozem objednat na 7. hod. rano a potom stiham v pohode do prace. Sestricky su taktiez skvele, hlavne Nikol. Co sa tyka embryologov, neviem posudit...po OPU som mala 4 ooccyty, 2 zrele, 2 nezrele a s ISCI sa podarilo len jedno embryo, ktore vlozili, ale neuchytilo sa...

matulka2314
25. feb 2014

@majkulik my sme tam mali 3x iui a teraz som bola na ivf a zajtra idem na krv ci sa podarilo 🙂 ale zatial nemam na nich nic zle keby nahodou toto ivf nevyslo tak tam skusim este jedno a potom brno

usinko
25. feb 2014

@matulka2314 ku komu chodis? durechova? a aky si mala nakoniec protokol? mne dala durechova kratky, pichas od 2 DC. bola som prekvapena, ze aj na SK davaju kratky protokol...aj druhe IVF budem mat kratky protokol...a zistili vam nakoniec nejaku pricinu?

matulka2314
25. feb 2014

ahoj ja chodim k petrenkovi ale protokol mi davala durechova ja som pocula ze na antolskej davaju skoro vzdy kratky prtokol a som tiez rada ze som mala kratky 🙂 nezistili nam nic a vam zistili nieco lebo nepatam si ci si to tu niekedy pisala ?