CAR na Antolskej. Máte s ním skúsenosti?
Baby boli ste uz v tomto CAR? Ako sa Vam tam paci? Viem, ze este nejdu na 100%, ale uz ordinuju.Ake su Vase pocity? V piatok tam idem k MUDr.Durechovej - mojej srdcovke 🙂
prepac, az teraz citam, ze este len ides na krv...drzim palec
no ja som mala merional injekcie a mala som po opu 18 vajicok a hrozil mi ohss ale naststie pred transferom to bolo ok ale len styri vajka boli zrele a dve sa oplodnili prirodzene a dve icsi ale dve sa prestali vyvijat a dve mam vlozene takze nemame ani mrazakov mala som ist na krv az v piatok ale idem zajtra lebo nemam uz ten gel co je namiesto utrosu tak som zvedava a ty este len cakas na schvalenie a lebo uz idete do toho? hej chodim k petrenkovi tak vam to nemuselo vyst koli tej endometrioze nie ?
@matulka2314 petrenko pracuje na antolskej??? to som netusila...som myslela, ze len marsik a durechova. po neuspesnom ivf by som mala mat 3 mes. pauzu, takze mi to vychadza az na maj...takze ziadost sa podpisana a poda sa niekedy v aprily...moze byt milion dovodov, preco sa to nepodarilo, preto som to s durechovou ani neriesila...proste ideme skusit este raz a uvidime...snad budem mat viac vajok...kto ti robil OPU a kto vklad?a vies, ktore sa prestali vyvijat? ci tie s ISCI alebo oplodnene prirodzene?
@usinko hej petrenko tam je primarom na tom oddeleni ale on vacsinou tam len pobehuje pred opu ma kontrolovali marsik a durechova ale opu a vklad mi robil petrenko kedze som jeho pacientka, iba tri mesiace je pauza ja som bola v tom ze 4-6 , prestali sa vyvijat tie prirodzene oplodnene a vkladali mi ich bez pk ako 4bunkove tak uvidime
@matulka2314 aj ja som si myslela, ze 4-6...ale durechova mi hovori, ze 3...mozno preto, ze som mala slabsiu stimulaciu...neviem...kazdopadne mi to vychadza, ze dalsi pokus dam koncom maja, co budu 4 mesiace...a drzim palec, nech sa to podari🙂
Ahojte zienky 🙂 Moja doktorka nás poslala konecne do CAR, ze si máme samy vybrat , ale kedze ona pracuje na Antolskej, aj nam tak nepriamo navrhla centrum tam . Máte tu veľa príspevkov, čítala by som to dozajtra, preto sa narovinu spýtam, kedže tam je dost obmedzeny personal a predsa- je to štatna nemocnica (aj ked sukromne centrum), podarilo sa niekomu za ich pomoci aj po dlhsom case nedarenia sa otehotniet? Vela o nich nie je popísané 🙂 budem vam velmi vdacna ak mi odpoviete.
@zienka_domaca ahoj tak co viem su tam aj tehulky osobne poznam dve ale inak neviem a ja idem zajtra na krv ci sa mi to podarilo len vela bab na tuto stranku nechodi su tu vacsinou strae prispevky ale urcite tam maju pozitivne vysledky lebo ty traja lekari co tam su tak su vyborny takze uvidis ved ked pojdes na konzultaciu za to nic nedas
Ahojte, ja to na Antolskej vzdavam. Mame za sebou neuspesne IVF s velmi vela vajickami, kvoli zlemu spermiogramu sa muselo robit ICSI, dve embryjka co mi dali sa udrzali iba tyzden a ani sa nepodarilo nic zamrazit. Mam pochybnosti akych tam maju embryologov. Inak sa mi Marsik aj Durechova zdali v pohode. Aj ked rozpis davok som si nasla v ordinacii napisany bez akejkolvek debaty. Zjavne boli pre mna privysoke a ta zataz privelka :( Chceme teraz skusit SOFT IVF v Reprofite v Brne. Predpokladam, ze to budu rovnake peniaze za SOFT tam ako normalne IVF s poistovnou tu. A to co citam tuto na konikovi o Brne versus slovenske CARy ma len uistuje v tom, ze by som tu stratila zase len zbytocne cas, vela bolesti a peniaze :( Tak drzte palce. Snad budeme jedneho dna vsetky pekne kocikovat 🙂
ja nemozem povedat kriveho slova na Antolsku, i ked zatial nie som tehotna, ale maju tam osobny pristup, venuje sa ti stale ten isty lekar po cely cas, nie ten, kto ma akurat ambulanciu, vzdy mi zodpovedaju na otazky, su mili, skuseni a vsetko vratane embryologov je tam na vysokej urovni, verim, ze teraz budeme konecne uspesni, drzim palce aj vam...
tak ja som prave zacala chodit na Antolsku, pevne dufam,ze pochodime o nieco lepsie ako v Gynfive. Tam sme chodili cca rok ale uz nikdy viac......bola som tam sice len 3x,ale ten pristup,komunikacia s pacientom no katastrofa. Antolska snad nesklame🙂
Ahojte baby,
zostali mi 3 injekcie Orgalutranu, tak keby ste mali záujem ich predám, pretože ich je škoda nepoužiť, keď
môžu pomôcť niekomu z Vás
baby, neviete nahodou, aki su momentalne embryologovia na Antolskej, kedze hlavna emryologicka odisla do Repromedici?
vedeli ste, ze je cez leto na Antolskej zavrety labak????
Ahojte baby, napisali by ste prosim, kolko vas vyslo IVF v tomto centre, co ste v nom mali a ci ste boli cez poistovnu?
@crazy11 Ahojte, ja som tam zacala chodit pred letom, ked mi oznamili ze v lete nerobia, lebo su statne centrum tak som presla do repromediky, kde su ti isti lekari ako na Antolskej (Marsik, Durechova) aj emryologicka (Konyckova) ..akurat je to tam drahsie podstatne, lebo je to sukromne.. co uz..prve ivf nam tam ale v lete nevyslo ideme teraz na druhe a ak nic tak brno, kde sme boli uz na konz.
Kočky, mám v chladničke gro balenia PROFERTILu, 129tbl., exp.04/2015. Výborná cena, navrhnite si ju. A mám ešte 2 balenia Utrogestanu, exp. 10/2016 a 1 balenie Estrimaxu 09/2016 a dačo málo z Duphastonu. Cez IP: Ďakujem.
ahojte ma niekto cennik a ich poskytovane sluzby? nejako neviem o nich nic na nete najst dakujem
http://www.ucrm.wbl.sk/
cennik ti da asi len sestricka, ale predpokladam, ze kedze su to vsetko ti isti lekari ako v repromedica, tak to bude podobne..
Zdravím dievčatá,
Prosim nemá niektorá z Vás k dispozícii platný cenník z Antolskej.Chcela by som si to porovnať s cenníkom repromedici.Budem moc vďačná za info.Inak na Antolskú som chodila k doktorke Oroszovej a mala super prísup boli vždy milé aj sestričky.Málo kde sa to už dnes vidí.Vždy objednajú na čas a žiadny poplatok sa za to neplatí a čakáte maxi.10min.Výsledky zo sperrmiografu boli hneď poobede a aj nejaké súrne výsledky vedeli spraviť urgentne tým že je to v nemocnici.
Bola som tam a prostredie je tam otrasne.je to sucast gyn.oddelenia statneho,partner skoro odpadol z tej miest.kde daval spermie.ja lezala na otrasnej izbe.neda sa to zdaleka porovnat zo suk.car,jedine lekarov maju rovnakych v repro a na ant.a na ant.su super sestry..
tak odcera sa aj ja k vam pripajam... cakame na MS a ideme na antolskej na to,... vstupne vysetrenia, profily, ziadost o IVF... som zvedava

@matulka2314 hej, hej, ja mam endometriozu a manzel nic moc spermie...ale asi som velmi na protokol nereagovala, lebo som mala len 2 zrele a 2 nezrele vajicka...k petrenkovi? nie k marsikovi? a po neuspesnom IVF aj ste riesili s Dr., ze preco sa to nepodarilo??? v nasom pripade sa nic moc neriesilo...podpisali sme dalsiu ziadost a ideme dalej....