CAR na Antolskej. Máte s ním skúsenosti?
Baby boli ste uz v tomto CAR? Ako sa Vam tam paci? Viem, ze este nejdu na 100%, ale uz ordinuju.Ake su Vase pocity? V piatok tam idem k MUDr.Durechovej - mojej srdcovke 🙂
Nepamatam si uz jej meno,ale piprosim ta poslat,zrejme to bude ona.dakujem
Dakujem,uz som zohnala cislo 😉
Kočky nemáte cenník tohto CAR? Nikde ho nemôžem nájsť ☹
@tinulka26 ahoj cennik najdes tu http://www.unb.sk/platene-sluzby/ otvor si to PDF a asi na 25 strane.
Žienky môžete mi napísať koľko stojí prefuk vajcovodov a zistenie alergie na spermie? V cenníku som to nevidela, alebo možno prehliadla 😉
Ahojte, chcela by som prispieť svojou skúsenosťou z CAR na Antolskej. Chodili sme tam s manželom minulý rok k DR. Ďurechovej, nemôžem povedať žeby bola zlá alebo necitlivá, ale čo sa týka jej osoby je veľmi neosobná, povie iba to nevyhnutné a chýba jej trošku ľudskosti a nie iba aby ste boli číslo.... Nám nejak nepomohla, čo sa týka podmienok na odber spermiií katastrofa žiadne súkromie. Zistili mi mierne zvýšené protilátky na spermie, to neriešila, že sa to dá obísť IVF, neposlala nás ani na hematologiu ani imunologiu, že to sa všetko dá obísť cez spomínanú IVF. Myslím, že tam im išlo o peniaze čo najviac dostať od pacienta, a to že pôjdete na IVF a podarí sa, neznamená, že to aj uspešne donosíte keď je tam problém, ktorý sa predtým nerieši. A ako čerešnička na torte bolo to, keď som k nej prišla na kontrolu s tým, že mi mešká menzes, tak som dúfala, že som tehu, moja hlúposť, že som si nespravila predtým test, pretože ma pozrela na usg a povedala, že som tehotná. Zobrali mi krv a poobede som začala krvácať (nedala mi žiadne lieky nič). Z krvi sa nepotvrdilo tehotenstvo a povedala, že som nebola tehotná. Ale moja otázka znie čo tam potom videla??? a to už bola konečná. Odišla som odtiaľ do iného centra. Tam mi urobili nejaké ďalšie vyšetrenia a tento rok som znovu otehotnela opäť prirodzene, bohužiaľ to zase nedopadlo dobre a v treťom mesiaci som potratila a následne musela postúpiť kyret. Teraz čakám na výsledky z histologie a spomínané vyšetrenia, ktoré mi chýbajú si idem dať urobiť sama, pretože ak si človek sám nepomôže asi mu nepomôže nik a všetci chcú iba z pacientov vytlačiť čo najviac peňazí, takže toľko moja skúsenosť:-/
@magnumka6238 do akeho centra si presla? Tam si spokojna?
GYN-FIV áno tam je to stokrát lepšie. Lepšia vybavenosť, všetkých lekárov a vyšetrenia máš v jednej budove a nemusím behať a vybavovať si veci mimo centra. Myslím si, že vybavenosťou a kvalitou sú na tom lepšie, aj keď bohužiaľ tiež si zaplatíš za služby, robili mi HYFOSY a aj možno to pomolo k prirodzenému otehotneniu. Teraz to nechám na prírodu, podarilo sa raz určite sa podarí aj druhý krát, verím tomu🙂 a keby som nemusela radšej by som do žiadneho centra nikdy nešla🙂
Ahojte dievčence, chcela som sa spýtať, či niektorá chodí momentálne do CARu na Antolskej? Chcela by som sa spýtať aký sú v porovnaní so súkromnými centrami ako ISCARE alebo GF a pod, najmä čo sa týka vybavenia, nových metód a podobne. Chceli by sme ísť do ISCARE, ale ceny na Antolskej sú výrazne nižšie, ale neviem, či nie na úkor kvality? Ďakujem za všetky odpovede.
@alica311 ja som s antolskou nebola spokojna. nikdy viac.
@magnumka6238 prečo ak sa môžem spýtať? a kam teraz chodíš? Ďakujem.
@magnumka6238 vidím, že čakáš bábenko, gratulujem 🙂
@alica311 ďakujem 🙂 chodila som na antolsku, asi rok zabity čas uplne. potom sme prešli do Gyn fivu, tam je to lepšie v tom, že máš všetko v jednej budove a nie ako na antolskej ťa posielajú kade tade a tie čakacie lehoty des, možno niekto má inú skúsenosť ale ja by som tam nešla už. a Ako sme boli v Gyn five tak už sme mali schválenú IVF a zistila som, že som tehotná (prirodzene) bohužiaľ som ale v prvom trimestri chytila strašnú chrípku s vysokými teplotami a o babatko prišla, teraz sme druhý krát tehu a dúfam a modlím sa, aby to vyšlo! Prešla som si svojím a stačilo☹ viem, sú aj dievčatá a ženy čo to majú alebo mali horšie, ale....každej prajem bábatko, ktorá po ňom túži🙂
ak by si chcela ešte niečo vedieť napíš správu.
@magnumka6238 Ďakujem ti veľmi pekne, určite ešte napíšem správu. Ešte raz ďakujem.
dievcence CAR na Antolskej este stale nema zmluvu s Doverou?
@alica311
@magnumka6238
@tinulka26 dievcence, stale nemaju zmluvu s doverou?
neviem už to neriešime, máme už 8mesačnú fešandu doma🙂 bez care
Baby, inak keď chcete, veľa info, -aspon taký základný prehlad je na stránke cestakdietatu.sk, tam je súhrn všetkých kliník, ani som nevedela, že ich je toľko na svk

Caute baby,
vy ktoré ste chodili na Antolsku, viete mi dat tel.kontakt na embrilogicku? Potrebujem jej zavolat a stratila som cislo. Diky